Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
0BeğenmedimŞikayet
hugur180 ()Kuveyt Türk
0BeğenmedimŞikayet
Aziz2019 ()Kuveytturk
0BeğenmedimŞikayet
Mastercoutor_ ()Tabiki ziraat Türkiye nin heryerde ve milli ve kamu kurumu
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Türkiye finans garanti iş ziraat
0BeğenmedimŞikayet
İNSANSARRAFI ()4 Banka ile çalışıyorum en iyisi Kuveyttürk. Açık ara :)
0BeğenmedimŞikayet
Guvgor ()Devletin mavi mor katilim bankası 21.00 e kadar açık devletin faizli sarı bankasının bir personeli yakın zamanda avantajlı kur sistemine geçeceğiz dedi ama ne zaman olur bilmiyorum
Baheng721 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sekmeth ()Finans ve Kuveyt dışında diğer bankalarımızın gece makas aralıkları faiş derecede yüksek.
0BeğenmedimŞikayet
Baheng721 ()İlk başta hesap açtığımda
benim makas aralığım 0.60 civarı
falan bişeydi tam hatırlamıyorum
adamlar iyice suyunu çıkardılar
başka bir bankanın gece açık olduğunu öğrendiğim zaman Kuveyt benim için biterdi
ilk başta hesap açtığımda bizim banka dini bir bankanır hiç bir hatasını göremezsiniz demişlerdir
pıııf niye sözünde durmuyorlar o zaman gerçekten yazık
Hasanhoca33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasanhoca33 ()Önce suyunu çıkarıp sonra özür diliyorlar bir de. Normalde döviz makası kaç olmalı? Kuveytte hep 2.9 kuruş.
0BeğenmedimŞikayet
Baheng721 ()Finans ve Kuveyt haricinde gecede açık olan bir banka varmı eğer varsa sizden ricam ismini yazarmısınız bu ikisi bu marj'larla iyice suyunu çıkardı cevabınızı bekliyorum hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Selim_Sebik ()En iyi banka en iyi faizi veren bankadır. Ya da döviz ve altında makası en dar olan bankadır. Bunun yanında hiçbir işlemden ücret almayan banka tercih edilir. Bu yüzden en iyi banka bence Kuveyt Türk. Şu an faizler tüm bankalarda düşük olduğu için döviz ve altına yönelim yapılarak makası en dar olan bankalar tercih edilir.
0BeğenmedimŞikayet
Asla_vazgeçme ()Sonuçta döner sermaye usulü çalışan kâr yapmak için kurulan özel kuruluşlardır en sağlam banka kamu bankalarıdır.
0BeğenmedimŞikayet
efemes ()kuveyttürk
0BeğenmedimŞikayet
hayri_klc ()bence garanti daha büyük müşteri işlemleri ve çözümleri dahil
sıralamada ise
ziraat
işbankası
halk bankası
garanti
_Emir_Taha_ için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
_Emir_Taha_ ()Is bankasi
0BeğenmedimŞikayet
Çeyrek__KoKo ()Paranın dini imanı olmaz
lacivert7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BeFree ()Öz sermaye ve malo durum olarak türkiye nin en iyi en sağlam bankası İş bankasidir. Bir bankanın sağlamlığını nereden anlarsiniz biliyormusunuz? Eğer faiz getirisi en az olan banka hangisiyse o en sağlamdır. Çünkü para girdi mevduat ihtiyacı yoktur.
1BeğenmedimŞikayet
Sandex ()Diğer bankalarla aynı işi yapıyorlar, faize faiz yerine karpayı diyorlar diye mi islami oluyorlar?
lacivert7 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sandex ()Yıllardır Ziraat bankası ile çalışırım. Dövizin zirve yapmasından buyana döviz ve altında makası epey açtığı için döviz ve altın almıyorum ziraatten. Onun dışında benim için en güvenilir banka Ziraat Bankası. Döviz ve emtia alım satımını T. Finans'tan (TFX)yapıyorum mecburen.
0BeğenmedimŞikayet
Köfteci_zadee ()Al sat içinmi soruyorsun admin açık ve net sor ki net anlaşılsın 5/24 olan bankalar iyidir ama birde makas açmasalar
0BeğenmedimŞikayet
Senaralist ()Hiçbiri degill hepsi Türkiye finans dedik o hepsinden daha kotu cikti
Adem50 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adem50 ()Iyi banka derken hangi konuda iyi tam anlaşılır değil
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş0625 ()Ziraat ikinci Finansbank altıncı bankalar altın için
0BeğenmedimŞikayet
Altinvarlik ()Hihihihi senin tahminin tutmuştur
para_dolar için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
para_dolar ()İyi banka yoktur az geçiren banka vardır :)
0BeğenmedimŞikayet
mehmet65 ()Türkiye finans
0BeğenmedimŞikayet
VaaSa ()Tabi ki garanti
1BeğenmedimŞikayet
aktay_16 ()Abi selamlar nasılsınız hoşgeldiniz
medusa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMLAKÇI_35 ()Aleykum selam abim hosgeldiniz sefa getirdiniz sizin ve degerli ustadimiz dertli dayinin uzun zamandir sıkı takipçisiyim
medusa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
medusa ()Selam dostum
Estağfirullah
Bir selam ? verelim dedik
Hayırlı cumalar inşallah
EMLAKÇI_35 için cevaplandı (yorumu göster)