Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
hakan67 ()Güzel grafik güzel anlatım tşk. bence merkeze kadar yukarı sonra tekrar buralara geliş yükselen trend kırılmaz ise. 26 Fed sonrası?
0BeğenmedimŞikayet
smhlsc ()Hocam bu verdiğiniz grafik sonucuna göre gün sonu kapanış 6. 4050 civarı oldu. 6. 4 gün içi kırıldı ama kapanış 6. 4 ustu oldu. Bu durumda yön tekrar 6. 57 ler mi olucak...
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız19 ()Anladim hocam tansiyona gore diyorsunuz elinize saglik
0BeğenmedimŞikayet
Alibolat ()Artık 7 beklentiniz zayıfladı mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
hep_terste_ ()Bu grafiğe göre 13 eylüle kadar 6. 10 ları görebilir. Yön aşağı doğrumu?
0BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Öncelikle ellerinize sağlık gerçekten ses getiren bir grafik ve yorum olmuş. Tek merak ettiğim. İlk senaryoda ki hedefiniz 6. 827 iken
ikinci senaryonuzdaki 7. 165 olan hedefinizin daha üstü olma ihtimali Yok değilmi eylül ayı sonuna kadar. Doğru anladım sanırım. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Solo_ ()Hocam hayırlı akşamlar yorumlarınız bizim için çok değerli bazı arkadaşlar dediklerinizi anlamamış olsa gerek arkanızdan atıp tutuyorlar verdiğiniz grafikler ve tahminler bire bir çalışıyor. Allaha emanet olun.
0BeğenmedimŞikayet
accemiiiii ()kral şimdi ayın 14 üne kadar bir yükseliş olur diyebilir miyiz? yoksa ayın 13 nümü beklemeliyiz, sanki alt destekelri de yoklayacakmış gibi durmakta çünkü?
0BeğenmedimŞikayet
eraycan ()İyiki varsın hoca içimize su serptin yine...
0BeğenmedimŞikayet
Bensubade ()Dönüş yuları mı
0BeğenmedimŞikayet
Furkan2006 ()Üstad, Agustos ayının 21 ve 29'nda 82'leri görmememiz Eylul ayinda max 82'leri görecegimiz anlaminamı geliyor?
0BeğenmedimŞikayet
Kenanxx ()Hocam mb gününe kadar bu hızla giderse ve panik satışlar desteklerse 5. xx li seviyeler bile görülme ihtimali varmıdır.
0BeğenmedimŞikayet
Ss123 ()Dostum peki 9. Aydayız büyük oyuncular rol alıcak mı günlerde. 7. 14. 21. 28 dikkat edin demiştin inişler çıkışlar için
0BeğenmedimŞikayet
Bensubade ()5. 94 e kadar düşüş mu
0BeğenmedimŞikayet
matci_dolarci ()Üstat bu gece yükselişe girer mi?
0BeğenmedimŞikayet
Furkan2006 ()Bu kadar saldirilara ragmen kirilmayip, emek ve paylasimlarinizi eirgemediginiz icin tesekkurler Üstadim.
0BeğenmedimŞikayet
dolsadadolar ()4 yıldız bence az büyük emek var
0BeğenmedimŞikayet
by_UBT ()Harika ..
Emeğin çok değerli
0BeğenmedimŞikayet
Fxİst ()Üstad 37 yimi kırmaya çalışıyo şu an 27 mi bi öngörünüz varmı Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
SeLtoL ()Eline sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
mskr ()Hocam iyi akşamlar. Öncelikle belirteyim. 6. 7'den terste bekleyenlerdenim. Bir sürü grafiğe bakıyorum uzun süredir. İlk defa bu kadar açıklayıcı bir grafik gördüm. Teşekkür ederim. Açıklamalarınızda kafama takılan birkaç şey sormak istiyorum. 2 gün önce 6. 4'ler gelirse MB faiz artımına gitmez diye yazmıştınız. Ayrıca 3. Senaryoda botların devreye girip yükselteceğini söylemiştiniz. Ama görünen o ki botlar devreye girmedi ve kapanış da 6. 4 altında olacak gibi gözüküyor. 6. 4 altında kapanış olursa Pazartesi düşüş devam eder mi? Sizce MB faiz kararı öncesi botlar devreye girip MB'yi zorlayacak bir harekette bulunur mu? Ya da hiçbir şey olmasa bile MB faiz artımına gidip doları daha fazla düşürmeye çalışır mı? Tekrardan teşekkür ediyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Para_avcısı_ ()@_SOSYOLOG_ Teşekkürler siteyi takip etme sebebimsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Yaşamak ()Ah hocam ah su aciklamayi oglen yapsaniz size cok guvenen biri olarak kesinlikle tersten cikmazdim 6. 43 den yuzde 40 ini ciktim mb faiz artiripta 6 lara duserse elimde tl olsun diye yanlis mi yaptim dogru mu yaptim bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Misnac_ ()Emeğine sağlık şahin bey
Bu rakamları baz alarak alış emri verdim
0BeğenmedimŞikayet
Fxİst ()@_SOSYOLOG_ 6, 575 seviyesinden satış fırsatı ayın on üçünden önce gelirmi?
0BeğenmedimŞikayet
tuberist ()Merhaba hocam, degerli yorumlariniz icin tesekkurler. Sizin bahsetmis oldugunuz boylt sayimina gore ayin 7si yani bugun dip diyebilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Axebaby18 ()9 ay dan sonra düşüş trendi 5 aya kadar devam etmek dediniz peki 4 5 aya kadar yatırımımızi nereye yonlendirelim tavsiyemiz varmı bitcoin filan
0BeğenmedimŞikayet
Axebaby18 ()Hocam siz olmazsanız benim gibi elinde 3 kurusu olanlar onunda bankalara kaptircaklar şuan ana paradan 2 bin zararım var ufak gibi gözüküyor ama biz 1 ay çalışıyoruz o paraya