Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0464 23:07:26
EUR 37.7986 23:07:26
USD 36.0970 23:07:26
ALTIN ONS $2925.7500 23:07:26

Grafiği gönderen: battıbalık

⭐⭐⭐battıbalık ()
Gümüş
şunu birleştirene kadar canım çıktı . pc de olmadı telefondan yaptım . :) Bu uğraşıya ihtimali kuvvetli müjdeyi beğenirsiniz umarım :)

Günlük grafik bunu destekliyor mu ? evet desteklemesi muhtemel . Umarım tersten çıkmanıza yetecek bir yükseliş olur. Gelelim günlük gümüş tl grafiğine

Macd yukarı yol alıyor şayet kesişmesi durumunda bir tepki alımı gelir ve günlük grafiğin üst bandına gidecek bir hareket sağlama ihtimali kuvvetlidir. Umarım bu nokta sizleri tersten çıkartmaya yetecek bir nokta olur. cci yukarı eğimli ve 0 Altın da alım için uygun sayılır. uç kısmı bir parça yatay . hafif bir düşüş ihtimali olabilir. stoch rsi yüksekselişi destekler nitelikte . rsi yukarı yönü var. al noktasına yakın . piyasa dengesinin altında Görünen bir boğa dönüşü var. tepe noktasına çıkamaz ama üst bollingeri test eder. Yukarda kalanlar ortalamayı aşağı çekerse çıkış için şans olabilir.

Arkadaş hep düşecek demeyeceğiz . :) Bunu fazla duymazsınız . Sonrası düşüş olacak . temkinli olmakta fayda var. dolar destekleme ihtimali günlük grafiğinde ihtimal olarak var. ama düşüşe geçtiğinde fiyatı aşağı çekebilir. Riskler size ait . Bu müjdeyi umarım beğenmişsinizdir. :) Hakkınızda hayırlısı olsun dostlar.

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

@taşeli_li Kardeş bir şeyler söylemeyecek misiniz derken kastın bana mı bilmiyorum. Şayet bana ise alt yoruma bak. Hatta paylaştığım şeyi paylaşıyorum tekrar. Tahminler neden tutmadı onun nedenini söyleyim. Janet yellen bir oyun kurdu . Onsu yukarı yaptırmak için kadın faiz verirken konuşmasında para politikamızı değiştirebiliriz dedi . Bu cümle ons a yürü dedi. Fakat bunu neden söyledi . Bunun nedenini ben buldum. Bu kadın çok zeki öyle böyle değil. Gelelim geçen haftadaki düşüşte paylaşımıma dönüş sinyalini gördüğümdeki ve şuan olana ve yazdıklarım aşağıda . grafikleride etiketlerim şimdi . Diyeceğimizi deriz.

Gümüş için battıbalık (1 hafta önce)
Günlük grafik bunu destekliyor mu ? evet desteklemesi muhtemel . Umarım tersten çıkmanıza yetecek bir yükseliş olur. Gelelim günlük gümüş tl grafiğine

https://altin.in/battibalik

Macd yukarı yol alıyor şayet kesişmesi durumunda bir tepki alımı gelir ve günlük grafiğin üst bandına gidecek bir hareket sağlama ihtimali kuvvetlidir. Umarım bu nokta sizleri tersten çıkartmaya yetecek bir nokta olur. cci yukarı eğimli ve 0 altında alım için uygun sayılır. uç kısmı bir parça yatay . hafif bir düşüş ihtimali olabilir. stoch rsi yüksekselişi destekler nitelikte . rsi yukarı yönü var. al noktasına yakın . piyasa dengesinin altında Görünen bir boğa dönüşü var. tepe noktasına çıkamaz ama üst bollingeri test eder. Yukarda kalanlar ortalamayı aşağı çekerse çıkış için şans olabilir.

Arkadaş hep düşecek demeyeceğiz . :) Bunu fazla duymazsınız . Sonrası düşüş olacak . temkinli olmakta fayda var. dolar destekleme ihtimali günlük grafiğinde ihtimal olarak var. ama düşüşe geçtiğinde fiyatı aşağı çekebilir. Riskler size ait . Bu müjdeyi umarım beğenmişsinizdir. :) Hakkınızda hayırlısı olsun dostlar.

https://altin.in/battibalik

0BeğenmedimŞikayet

Amatör_Trader ()

Batti balik sen aldin gümüş düşecek yaptigin ismi simdi senin :)
16350 gelsede kurtulsam su izdiraptan :))

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

@ons_pons alt yoruma bak resimde bak

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

kırmızı mumu yaktı fakat 5 h daki düşüşü yapmadı ! gece yaparsa yarın yeşil için şansı olabilir. ama yükseliş oldu fakat yemleme gibi geldi emin alamadım. yarın duruma bakıp çerezlik alım yapabilirim. şayet güvenirsem . şuan o güveni vermedi. 5h daki düşüş korkutuyor . size sattığım grafikle hemen hemen aynı gidiyor

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

arkadaşlar buradaki kırmızı bir mum var resimde . belki onu yapabilir. yapar sonrasında yeşil yaparsa üst banda değme ihtimali artar bence

alt yorumdaki resmen bakın

0BeğenmedimŞikayet

usdjpy ()

Xaggtry yazarsanız söz konusu platformda gram tl fiyatı gelir

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

@SARIBOĞA , @Gazi_Evrenos_bey sizce resimdekine benzer hareket yapar mı? beklediğim hareket bunun benzeri bir hareket. sonrasında düşüş görünüyor.

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

şu yorumu beğenen tersten kurtulsun ne diyim . Arkadaş sattınızda benim mi haberim yok . Bi tepe yapması muhtemel dedik yok

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

çıkacak diyoruz beğenmiyonuz . düşecek diyoruz eksiliyonuz :) ne diyim.

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Elinde gümüş olan arkadasların hoşuna gıtmez ama ben gümüşte bu hafta 1580 altı beklıyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• tst2
  • Gümüş tobo ihtimali.11
  • Unutulmaz4

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum