Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
1BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Hocam affınıza sığınıyorum bulunduğum bölgede bilgisayar yok. Ama en uygun zaman da bilgisayar başına geçersem bir çalışma gönderirim.
Yalnız şunu görebiliyorum telefondan çizip size gönderdiğim grafik çalışmasının hala arkasındayım bana göre daha 4. Dalganın içindeyiz mantıklı baktığımız da ne diyor 2. Dalga kısa keserse 4. Dalga uzatacaktır ki öyle oluyor şu an 4. Dalga uzatmaya devam ediyor gibi.
Tabi ülkemizde ki çok yönlü sıkıntılar da bize doların nasıl hareket edeceğini gösteriyor. Dün gerçekleşen Katar seyahati biraz eli boş dönüşmüşe benziyor faiz arttırımının şu an tamamen karşısında olan hükümet pes edene kadar dolar yön yukarı gibi bizim de grafiklerde gördüğümüz bu ilk hedef 3. 94
En uygun zaman da bir bilgisayar başına geçersem size çalışmayı geniş kapsamlı gönderirim Hocam..
İyi çalışmalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()Hocam ilk dalga için senin ve tuncer hocanın sayım doğru sanırım. 3. 94 5. dalga. yeni bir yükseliş dalgası yok. Düzeltme güdük bir tepe ve final.
:/
0BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()O dalga 3. 72 de bitiyodu bence. Ordan 3. 64 yapıp şimdiki hedefine gidecekti ama vize krizi ile aşırı fiyatlama yaptı. Dalga yapısını bozmadı ama grafiğin şeklini bozdu. Bi de yatırımcı yanılmış oldu. Bende o iğne 3. 81 de bitiyor. Bazılarında 3. 91 dediğin gibi.
Hocam bak kafa cidden çorba oldu :)
Emin olduğum sayımda bir an bi sn ya eski sayımım 3. 94 5. tepe doğruysa demeye başladım tuncer hocayı izleyince. Dediğin gibi bırakalım bence.
Eğer 3. 94 5. Dalga tepesi ise (yani sizin sayıma başladığınız yer doğru ise)
3. 69- 3. 70 in altına düşmeyip 4. 02 ye gitmeli. Ytd.