Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 09:57:23
EUR 35.9598 09:57:23
USD 34.5492 09:57:23
ALTIN ONS $2717.4500 09:57:23

Grafiği gönderen: Umtce

Umtce ()
Dolar
@Traderizm Onu bende demiştim bu sene 3.80 nin üstüne çıkıcagını düşünmüyorum diye.
Vize arkasına yalan haberler ile Tl dövdüklerinde yanılmıştım oldum hocada bence aşırılıkları hesaba katmıyor zaten kimse katamıyorda.
Ama diger konuya bende katılmıyorum wxy işaretlemesine şimdi sana bir grafik atıcam ben kendim aradım bir kaç sitede o günkü mumu 3.80 son gösteriyor ama haberlere yansıyan 3.92 mumu var.
Şimdi 3.80 son mu yoksa 3.92 son mu wxy işaretliceksek 3.92 mum unu hesaba katarsak işler karışıyor yani tutarsızlık her yönden oluyor yada şöyle söyleyeylim buradaki mum ile geçen günkü 3.91 ikili tepe yaptıysa ne olucak sayımdan hariç.TAm bir çorba
Senin dedigin gibi hangi sayım hangi dogru derken insanın aklı iyice karışıyor ben onun için demiştim daha sayım yok yeter mola diye :)

@Kerembulut Üstat nerelerdesin büyük resimde bir dalga analizi paylaşırmısın müsayit oldugunda

@gökyüzümavisi İyi geceler hocam - SEvgiler :)

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Hocam affınıza sığınıyorum bulunduğum bölgede bilgisayar yok. Ama en uygun zaman da bilgisayar başına geçersem bir çalışma gönderirim.

Yalnız şunu görebiliyorum telefondan çizip size gönderdiğim grafik çalışmasının hala arkasındayım bana göre daha 4. Dalganın içindeyiz mantıklı baktığımız da ne diyor 2. Dalga kısa keserse 4. Dalga uzatacaktır ki öyle oluyor şu an 4. Dalga uzatmaya devam ediyor gibi.

Tabi ülkemizde ki çok yönlü sıkıntılar da bize doların nasıl hareket edeceğini gösteriyor. Dün gerçekleşen Katar seyahati biraz eli boş dönüşmüşe benziyor faiz arttırımının şu an tamamen karşısında olan hükümet pes edene kadar dolar yön yukarı gibi bizim de grafiklerde gördüğümüz bu ilk hedef 3. 94

En uygun zaman da bir bilgisayar başına geçersem size çalışmayı geniş kapsamlı gönderirim Hocam..

İyi çalışmalar dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

Traderizm ()

Hocam ilk dalga için senin ve tuncer hocanın sayım doğru sanırım. 3. 94 5. dalga. yeni bir yükseliş dalgası yok. Düzeltme güdük bir tepe ve final.

:/

0BeğenmedimŞikayet

Traderizm ()

O dalga 3. 72 de bitiyodu bence. Ordan 3. 64 yapıp şimdiki hedefine gidecekti ama vize krizi ile aşırı fiyatlama yaptı. Dalga yapısını bozmadı ama grafiğin şeklini bozdu. Bi de yatırımcı yanılmış oldu. Bende o iğne 3. 81 de bitiyor. Bazılarında 3. 91 dediğin gibi.

Hocam bak kafa cidden çorba oldu :)
Emin olduğum sayımda bir an bi sn ya eski sayımım 3. 94 5. tepe doğruysa demeye başladım tuncer hocayı izleyince. Dediğin gibi bırakalım bence.

Eğer 3. 94 5. Dalga tepesi ise (yani sizin sayıma başladığınız yer doğru ise)
3. 69- 3. 70 in altına düşmeyip 4. 02 ye gitmeli. Ytd.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum