Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Dxy altta yer var biraz daha. parite de üstte yer var biraz daha. Buraya göre ons gümüş tam hedef gelir bence. Bakalım hayırlısı. Hafta içi görüşürüz yine kardeşim.
Aura__28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sadece buraya kadar olan takibimizde dâhi oldukça başarılı olduk ama tam hedefler konusunda ons gümüş ve rasyo tarafı için henüz tam hedefler gelmedi daha benim için.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bunlar şahsi takibim yanılma payım olabilir bunu tam bilmiyorum zaman gösterir bize. Az kaldı zaten zaman.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Benim takibim biliyorsun rasyo da 75-80 hedefli kardeşim. Ons gümüş 70-71 ons Altın 4381-4400 ons altın hedef geldi. Rasyo henüz gelmedi. Ons gümüş az kaldı. Ana hedefler için diyorum. Rasyo sonra geri iner. Ons altın o ara ne olur bakarız ona göre ons gümüş tam olarak ne olabilir bakarız sonra.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Günlük grafik rsi geri çekiyorlar sonra bir atak daha gelir oradan bence. Üst grafiklerin rsi sinyalleri tepe çalışması yapıyor rasyo da. Ondan sonra geri iner o ara rahatlar ons gümüş bence. Tabi o ara ons Altın ne olur onada bakmak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()İhlaller olabilir ama sonuç değişmez bana göre. Rasyo üste devam edecektir 72.6 eninde sonunda kırılır diyorum ben. Sonra 75-80 devam.
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()65 gelmeden mi yukarı gider diyorsun abi?
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Fibonacci desteği 67.7 sonrası 75 değeri var üstte. Rasyoda çok düşüş bekleyen bana göre hata eder.