Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Düşüş olsada sınırlı olur sonra üste devam eder. Kapanış üstte olur günlük mum Yeşil dolu şekilde olur diye düşünüyorum. Bunda sapmalar olsa da genel takipte sorun olmaz ama düşüncem bu şekilde kısada. Önemli olan genel takiptir gün içindeki hareketler önemli değil bana göre.
Fazla_cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fazla_cesur ()Hocam pazartesi ne olur
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Anladım kardeşim sende kendine göre haklısın. Hayırlısı olsun inşAllah. Bana ne zaman sorsan ben sana takibim neyse onu yazarım farklı birşey yazamam. İşlemde hata olur iş değişir o zaman başka onun dışında ben takibimi değişmem.
Akdeniz_07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Abi Benim bugünkü satış amacım alımlarım 99 102 108 di bir türlü gelmedi... Ben de buradan geri dönerse dedim bu kadar yaklaşmışken tekrar en baştan Yükseliş beklemeyeyim diye çıktım düşerse tekrar alttan alırım Hem biraz ortalamasını geri çekmiş olurum diye...
1BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Çok doğru söylüyorsun abi orada sıkıntı yok anladım onu
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Geri çekilme ara ara olacaktır sorun değil fırsat olur ama satış yerlerini takip etmek lazım aşırı beklenti zarar ettirir bana göre. Dar alan denilecek kadar bir alanda işlem olur ancak. Dipten alınsa idi böyle olmazdı ben bunu diyorum. Sen almışsın meselâ almayan şimdi üstten alıyor yanlış işlem. Yinede biraz kâr verir mi verir ama risk fazla olur iyi takip etmek lazım.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağlık olsun fırsatlar bitmez dediğim yerlere kadar hesap ederek işlem olabilir sonrası bende yok. Sonrasına işlemden çıkıp bakmak lazım. Devam ederse ona göre yine bakılır ancak stratejiye uygun yerden alanlar için işlem çıkış yerleri belli. Kimisi takip et dipten almadı şimdi üstten 10 dolar sonrası alım yapıyor. Ters işlem diyorum ben buna. Yanlış yerde giriş oluyor dipte korkuyor adam tam alım yerinde sonra kâr alma yerinde giriyor bu defa da ya çok az kâr alıyor yada terse düşüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Eğer geri çekilme olursa ilk fırsatta Malimi yerine koyacağım Ondan sonra hedefi bekleriz artık
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Güzel kâr etmek için bekleyen ya tam hedefe kadar risk alır bekler yada yakın yerlere kadar bekler. Erken çıktın sen kısada işlem yapar gibi. Onu yapanda var burada ama iyi takip ediyor. Gram bazında en az 95-98 beklemek lazımdı. Tam hedefli giden ise 108-110 bekler.
1BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Abi sabırla ilgili sıkıntı yok 86'dan alımım vardı 92 geldi bozmadım ortalamamı düşürmüştüm tekrar düştü 87'lere kadar sonra bir daha çıktı 91'lere bozmadım tekrar düştü sonraki yükselişte 89'dan elimdeki malı çıktım Nasıl olsa düşer diye bu sefer fırladı gitti... buradan dönüş gelir dedim 91'den biraz daha malımı Bozdum... buradan döner dedim 96'dan biraz daha Bozdum... ben bozdukça o çıkmaya başladı bu sefer Yani anlayacağın Her işim ters gitti
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Haftaya vaktim olursa yakın takip ile devam ederiz daha iyi olur ama baştan beri sabır etmiş olsaydın eğer güzel kâr alırdın. Plana sadık kalarak devam etmek lazım onada sabır lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sabretsen iyiydi kardeşim ama sağlık olsun yapacak birşey yok. Fırsat verir yine ufakta olsa ama kısada işlem yapmak lazım üstte alan belli bakalım tam hedefli mi ilerler. Ben aynı şekilde takip ediyorum baştan beri dediğim şekilde. 70-71 e kadar alanı var düşüşte alırsan eğer önce 67 lere çıkar sonra mola düşüş sonra hedef bölge. Yalnız tepelerde risk fazla olur bilgin olsun. Benim asıl alım yeri dediğim yer çok altta kaldı oradan sonra sabır lazımdı güzel kâr etmek için yazdım hep aslında.
0BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Bu gumus koptu gitti birden bi duzeltme yaparmi yoksa tam gaz devammi ben malimi yari yariya ciktim ciktigim parcadan zarar ettim ilerleyen gunlerde nasil bi yol izlemem gerekir onu cozmeye calisiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şununla gelip bana hava atıyor oku diyor okudum da çöp bir analiz var burada myz. :D
0BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Abi bisey sorabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Olsun yinede madein myz :D
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Teori burada çökmüş biraz. :D