Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (152)
1BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Selam hocam sizde her daim bizimlesiniz sizede teşekkür ederim. Emeğiniz fazla. Saygılarımla. @O_Ben_Pamir
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Teşekkür ederim hocam, açmayı deneyeceğim başarabilirsem :) şimdilik ben size teşekkür etmiş olayım gün gelir ödeşiriz.
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahu09 ()4777 de satıp çıkalım mı. Bekleyelim mi. Ben bayağı tepeden almıştım zararım çok.
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Selam hocam. Siz ve sizin gibi bu işi hakkıyla analiz eden değerli hocalarımız az biraz kenara çekilince meydanı boş bulup altın düşünce çıkan yükselince kaybolan tipler çok. Bu tiplerden etkilenen de çok maalesef. Bu yüzden sizler varlığınızı hissettirdiğiniz sürece onların sesi çıkamaz. Saygılarımla. @O_Ben_Pamir
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Elinize sağlık.. çok kritik zamanlarda devreye giriyorsunuz. Puanlamanızı açarsanız en azından sessizce teşekkürlerimizi bildirmek isteriz..
Selamlar
@zekamerak
1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Hazır düşmüşken yazayım, gerçi her gün güncelleme yapmanın anlamı yok ama düzeltmelerde panik oluyorsunuz . Sattım yerine koydum vs yazanlara itibar etmeyin banka alış satış makas farkı zaten %3 civarında en tepeden satmış olsan bile yerine koyamıyorsun o yüzden takılmayın. Alttaki final hedefinde değişme yok bilginize
0BeğenmedimŞikayet
Brokerenq ()Eyvallah başkan
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bakayım hocam çalışma yapmadım henüz
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bu seferlik ben like atmış olayım
Brokerenq için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Kata hocam gümüşteki yol haritanız nedir? Öğrenebilir miyiz
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Saygı bizden :)
DaşmıYiyelim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Baktım, ! takip ettiğiniz üyelerde en az sizin kadar donanımlı bilgili ve etkileyici :) kişisel bilgilerinizi görünce bir lahza an şaşırıverdim :) saygılar sevgiler hürmetler
1BeğenmedimŞikayet
Brokerenq ()Like hak ediyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Ben o işlere hiç girmedim ve girmeden batıyorum takma kafaya :)
z_e_r_o için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
z_e_r_o ()Bak misal ben.. alıyorum hisseyi.. Batıyorum .. alıyorum gene batıyorum.. Takıyormuyum hee valla buna çok takıyorum yalan yok:))
1BeğenmedimŞikayet
z_e_r_o ()Lüğat parçalayacak ikide felsefik yazacaktım.. Tek kelime yeter dedim sildim.. Desinler..
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
z_e_r_o ()Bak bak düşündügün şeye bak.. Salver bırak akışına.. kafayı:)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bilmiyorum şuan burada yoktur 10 sene önce felan dı sanırım
Eski nicklerimin kısaltması :)
Takip ettiğim üyelere bakabilirsin
Kısaca kata diyebilirsin
0BeğenmedimŞikayet
baskatiphuseyin ()Teşekkürler sağalasın
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Peki o halde lakin kapısız köyden mi çıktın demezler mi sonra :))( yanlış algılanmasın lütfen)
0BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Burada mı o arkadaş taniyormuyuz acaba birde nickname inizin anlamı nedir sayın hocam
1BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Ya Bağımlilik yaparsa! Ben çabuk bağlanırım ya saplantiya dönüşürse kırsal kesimde yaşıyorum psikoloji uzmanida yok buralarda :)
0BeğenmedimŞikayet
z_e_r_o ()Bak bir dene vazgeçemeyeceksin:)
0BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Yok bu öyle değil bir çeşit alışkanlık gibi değişik bir durum nasıl desem bilemedim :))
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Teşekkürler hepimizin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Evet panik yapacak bir durum yok devam
Brokerenq için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
z_e_r_o ()Öyle demeyelimde tercih meselesi diyelim.. Benkapı kullanmayı sevmiyorum.. Camdan gelip gidiyorum.. Değişik oluyor.. Kafamada uyuyor:)
0BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Tâbiki, . :)
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Tekerine taş değmesin
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Hayırlı günler bayım