Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben bu bayrağı çizerken ah vahlar havada uçuşuyordu sayfada. :)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Adım adım takip. İlk hedef sonrası hedefi destek yaparak devam asıl hedefe doğru. Altta 10 üstte 10 rakam yazmak hüner olsaydı burada herkesi tebrik etmemiz gerekirdi. :)
1BeğenmedimŞikayet
Azrc ()İnslalah emtialar için olumlu veriler gelir abi
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()@Azrc yok almadım gümüş var elde yarın ki veriler le fırsat verirse alırım
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Abi merhaba platin aldın mi
0BeğenmedimŞikayet
Kadirbey063 ()Teşekkür ederim sizede hayırlı geceler kardeşim selametle
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Vaktim olduğunda ara ara bakmaya çalışırım kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Son durum bu şekilde. 62.80 bayrak fm hedefi idi hemen yanında 63.27 vardı tepe noktası olarak ve 62.77 gördü geri düştü. 59-60 a kadar düşüş olursa şaşırmam. Tam değerleri ise yakın takip ile belirlenir onu yapmak için zamanım yok arkadaşlar.
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()@Azrc alırken hep yazdım platin ustalar @Periyot @Hayalet_adam Olcay hocamız bunlardan tavsiye alalım yeterli
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Şu platini alırken beni de etiketlesen abi iki kilo satmistis 89.30 TL den bereketli olsun
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ons gümüş tarafı için ise asıl beklentim olan yer 70-71 bölgesi ama 62.80-63.27 hedefli bayrak fm hedefine geldik. Buradan sonra biraz düşüş olursa şaşırmamak lazım. Genel takibi bozacak derecede olmaz diye düşünüyorum bakalım.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kâr alma yerleri gelmişti orada kardeşim sana daha önce yazdığım yerler vardı oralara çıkmış zaten. Alttan ekleme alanını da yazmıştım. Kısada al sat devam eder ancak yakın takip yapacak vaktim olmadığı için birşey diyemem noktalar konusunda. Bereketli kazançlar dilerim sana.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Gitsin tabiki kardeşim herkes ister bunu ama ben teknik olarak ne görürsem onu yazmam gerekir. Yazdığım yere kadar gitsin önce sonrasına orada bakacağım tekrar. Verdiğim emeğin karşılığını alıyorum çok şükür. :) başarılı olan her takip benim emeğimin karşılığıdır bana göre. Çok teşekkür ediyorum ve bereketli kazançlar diliyorum kardeşim. Hayırlı geceler...
Kadirbey063 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()@Hayalet_adam eyvallah kardeşim platin gönderdik 7 turda başarılı şekilde kapandı düşerse alırım elde gümüş kaldı sadece 66 ons getirsen yeterli bans:)
0BeğenmedimŞikayet
Kadirbey063 ()Aynen katılıyorum uzun zamandan beridir yazıp çizdin emek verdin sen onu takip ettikçe bizde hep seni takip ettik ; )) ama en güzel tarafıda o kadar uğraşıp adım adım takip edip sonucunun güzel olmasıdır. Emegine sağlık kardeşim. ama biraz daha gitse fena olmaz yani :)))
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()1 aydan fazladır çok emek verdim kardeşim uzun uzun yazdım grafik attım adım adım izledim çoğu arkadaş biliyor bunları. Sürekli olarak sabır dedim çoğu kişi artık iyice umudunu kesmişti daha yakın zaman önceydi bunlar. Ancak şimdi bunların çoğu sanki bunları unutmuş gibi davranıyorlar! Sanki umudunu kesen onlar değildiler gibi yazıyorlar. Ben o dönemlerde bile sabır dedim hatta yahu kardeşim sabır sabır da nereye kadar diye yazanlar bile olmuştu bana. :) şimdi sayfayı takip et bak herkes çıkış bekleyen taraftı gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()63 onsa hızlı yaklaşmasının sebebi formasyon tamamlandı ve hedefe yöneldi olay bu. Ne zamandır yazıyorum hedefe çıkar takip edin diye. Kırılım sonrası genelde hızlı hareket eder grafik.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bir anda hedefe gitmez biraz oyalama yapması lazım onun için kısada işlem açanların dikkat etmesi lazım bence. Genel takipte ise sorun olacağını sanmıyorum aynen devam sabırla.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Fazla düşüş olmaması lazım diye düşünüyorum kardeşim ama yakın takip yapmak lazım bunu en iyi şekilde belirlemek için onuda yapamam bu aralar işlerim yoğun diye kardeşim. Hatları yakın takiple izleyerek takip ederim ben kısada bilen bilir. Bunun dışında birşey söylemek biraz ezber işi olur buda bana uymaz. Sadece kademeli olarak devam etmesi lazım asıl hedefe onu derim. Buraya dâhi düşe kalka geldik bir anda olmadı 1 ayı geçti dipten dönmesi.
Adrenalin_konyali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()63 Onsa çok hızlı yaklaştı gümüş kar satışı beklentiniz varmı yakın zamanda?70 dolar a gitmeden daha fazla kişiyi oyun dışı bırakmak isteyeceklerdir.
0BeğenmedimŞikayet
Kadirbey063 ()Eyvallah kardeşim gerçekten çok güzel takip edip çok faydalı bilgiler veriyorsun emeğinin hakkı ödenmez Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin_konyali ()63 ons tan geri diye hatırlıyorum söyleminizi bu geri kaça kadar örneğin hocam ona göre işlem yapalım ana hedef 70.71 ons orası tm
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin_konyali ()Tebrikler hocam 57. 56 onsa düşme istimali varmı
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim teşekkür ederim. Kimseden bu yönde bir beklentim yok ancak siz nasıl uygun görüyorsanız onada diyecek bir sözüm yok kardeşim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar. Hepinize bereketli kazançlar dilerim.
ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim sağol. Bereketli kazançlar dilerim hepinize.
Ilgar25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Vaktim oldukça yazıyorum kardeşim takip edersin.
exexcez için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Birşeylerin zamanı geldiği zaman farklı hareketler yapar. Sıkışma fazla artık ve sona doğru geldik demiştim. Bana göre herşey başından beri yolunda gidiyordu zaten. Adım adım takip ediyor ve yazıyor, çiziyordum neler olduğunu. Düşen 1 düşen 2 düşen 3 bu takipler en başından beri yaptığım takipler. Tek tek hepsini kıracak ve sonra üste ataklar yapacak demiştim aynen öyle devam ediyor kardeşim. Düşen 3 te kırıldı sonra kırılım yapacağı zaman dirençte bayrak fm oluştu sonra hedefi 62.80-63.27 dedim bununla direnç kırıp hedefe gider dedim bugün bu hedefte geldi şükür. Adım adım devam ediyoruz kısacası. Zamanım oldukça devam edeceğim takibe.
1BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Emeğinize sağlık çok teşekkür ederim hocam
Çaylar benden gece 12 den sonra şu anda hakkım kalmamış
1BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Abi tekrardan emeklerine sağlık peki arada düşüşler olacak keskin duaualer mi yani 87 lerden buraya geldi yine 86 Lara düşer mi