Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Tamam onları inceleyim. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Emeklerinize sağlık
paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()60.10 diye gözüküyor bende de saatlik kalıcılık. Allah Allah tekrar bakayım
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Bende de yok şuan için daha üstü ona da anlık bakmam lazım ama Ağustos- Eylül olarak 78-85 bekliyorum inşallah. Bakalım
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()66.6-8 iğneleme yaparsa yapacak bakalım. Ons 63.27 ye kadar yol var denerse eğer. Şuan için daha üstü yok bende ama genel takipte daha sonrası için var 71.7 ye kadar alan var bende düşe kalka.
Aura__28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()İnşallah atmaz üste ya :( bari 66-65 yapaydı öyle ataydı :(
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo sonra tekrar üste atacaktır kardeşim. 72.6 direnci zorluyor şuan grafiği. 75-80 öncesi en önemli direnç noktasıdır 72.6 bana göre.
1BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Hayırlısı olsun abi. Rasyoda aynı düşüncedeyim 68 aşağıya kırarsa 66-65 gelir diye umuyorum inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Kalırsa güzel olmaz mı sizce üzerinde saatlik kapanış olursa?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hayırlısı olsun inşAllah kardeşim. Şuan ons Altın 4202 dese, rasyo da 66.6-8 e kadar inse, ons gümüş 63.27 deki tepeye kadar zorlama alanı var diye düşünüyorum. Geri çekilme yaparsa da 57-56 ya kadar ancak olur düşenin altında kalırsa tabi.
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Bende ona sonra bakacağım şuan görünmez bende de. Oraya bir gelelim hayırlısı ile inşallah. İnşallah oraları da görürüz abi ve kalırız diye umut ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()63 ve 71 üzeri kalıcılık çok daha iyi olur ama bunu tam olarak bilemiyorum yapar mı. Sonra bakarız bunlara. Şimdilik derin düşünün iptal edilmesi bizim için önemli olan durum. Gerisi de yavaş yavaş gelir herhalde. Aşırılıktan uzak durarak devam edelim sağlıklı olan bence bu.
1BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Aynen abi. Çok güzel olucak inşallah altını doldura doldura yükselişini sağlıklı buluyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sırayla geldik buralara kardeşim sağol. 1-2 derken 3. Düşeni de kıracağız inşAllah. 54-50 kanalının Altın a düşmeden üste devam sabır Ağustos'a kadar yada Ağustos başlarında birşeyler olması lazım dedik oluyor gibi görünüyor yavaş yavaş bakalım hayırlısı.
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Kalacak inşallah abi. Emeklerine sağlık