Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1673 05:00:17
EUR 56.2299 05:00:17
USD 48.1366 05:00:17
ALTIN ONS $4640.4050 05:00:17

Konu: Gümüş Altın ve Fed

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Fed in ne diyeceğini takip edip elinde dolar la bekleyenlerin hep zarara uğradığını fed in ne dediğine aldırış etmeden en tepeden bile gümüş Altın alıp bekleyenlerin ise sonuç itibarı ile zarar etmediğini gösteriyor. Rasyo grafiği ise 2014 Nisan dan beri gümüşün altından daha fazla kazandırdığını gösteriyor.

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Sabırsız_sabırlı ()

Ne yapayım üstad. Şekil A da görüyorsun işte. Tekeri patlamış kamyon gibi aşağı gidiyor

Dean için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dean ()

Ha iki TL aşağı ha iki tane yukarı iki tane yukardan satarsın aynı şey doğru değil mi ? Yukarı gitse malsız kalır kalırsın

Sabırsız_sabırlı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sabırsız_sabırlı ()

Sanırım seni dinleyip ileriki saatlerde tekrar geriye teperse 3/1 oranında alayım. İnan 240 bine düşürmüştüm 1 ay önce. Zarar kesten gram artırdım ama zararıda 410 bine çıkardım

GümüşlerinAdamı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GümüşlerinAdamı ()

Gümüş bu ne edecek belli değil
Yarın 92 tl yede gider
84 tl ye de

Bunu veri sonrasında ancak görebilirsin

0BeğenmedimŞikayet

Sabırsız_sabırlı ()

Ama şimdi alsam gümüşte 2 tl aşağıdan, Altın da 90 tl aşağıdan alabiliyorum ama almaya korkuyorum. Yarın ki veri çok pısırık yaptı beni

0BeğenmedimŞikayet

Sabırsız_sabırlı ()

Son alımında gram başına 2 tl kazanacakken 50 krş zararla çıktım

0BeğenmedimŞikayet

Dean ()

Full tl olmanın sebebi zarar kes mi yaptın?

0BeğenmedimŞikayet

Dean ()

Güllü tl olmanın sebebi zarar kes mi yaptın?

0BeğenmedimŞikayet

GümüşlerinAdamı ()

Yüzde 50 buradan gümüş alırım

Yarınki veri sonucunda yükselme olursa satarım

Olumsuz olur ise düşüşün bitmesini beklerim

Kademeli olarak ortalama düşürürüm 3/1 şeklinde alım yapabilirsiniz

Yatırım tavsiyesi değildir

0BeğenmedimŞikayet

Sabırsız_sabırlı ()

Üstad full tl deyim ve ne yapacağımı bilmeyecek kadar da bilgisizim

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Geçen hafta 11 TL lik dalgalanma oldu rasyonun böyle direndiğine bakarsak aşağı doğru sert bir inişte başlangıç olarak 20 30 TL lik atakları da görme ihtimalimiz az değil. Biraz bekletse de geçmişte ne olduysa aynısı olur tarih tekerrürden ibaret. Ytd.

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

MALATYALI ()

Hoşgeldin güzel insan

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Daha başlamadın mı daha geçen hafta 84 ten alım 95 ten satış fırsatı verdi yarısını satsan geri alsan ortalaman 79 TL idi.

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Hocam ons tarafına dolar da destek veriyor , ben sizin kadar tecrübeli değilim dar bantta al sat konusunda o yüzden maşasef bekliyorum. her zaman dediğim gibi siz ince ince örüyorsunuz sanat eseri gibi :) maşallah diyelim :)

0BeğenmedimŞikayet

Sabırsız_sabırlı ()

Üstad önceden alttan alan kazanıyordu. Şimdi üstten satan kazanıyor gibi olmuş...
Sen ne dersin.
Elimde tl var. Alımlara başlayayım mı yarını bekleyeyim mi

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Fed in ağzına bakıp işlem yapanlar hep böyle zarara giriyor.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Çok parçalı aşağı doğru toplamak bu alım fırsatlarını kaçırmamak lazım geçmişe baktığımızda en tepeden bile alan karda geçen sene 32 TL civarı alım fırsatı verdi şu an % 175 prim yapmış önceki sene de 21 TL civarı fırsat vermiş iki senede 4 kattan daha fazla artmış. dolar ise 35 miş şu an 47 TL dolardan kalanlara acıyorum gene ellerinde dolarla zararla kalacaklar. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Dünya katılım 88,06 dan satıyor 87,444 tlden alıyor sayın Reşat hocam .. makasları biraz daha uygun gibi ..

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Teşekkkür ederim. Altın düşüyor gümüş rasyoyla direniyor. Ekranda 87,63 görünüyor banka 88,73 ten satıyor sizde al sat rakamları nasıl?

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Sen paylaş hocam biz okuyoruz merak etme..

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Sağ ol kardeşim. Sayfaya bilgilendirme yaptım bana engel atanlar insanlar görmesin diye gene arka arkaya sayfaya uzun bir şeyler yazıp yaptığım uyarıyı dakikalar içinde sayfadan düşürdüler. Pazar günü bile böyle.

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Eline sağlık Reşat hocam..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum