Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()stop candır gerısı heyecandır bro:) @Baba_Vanga_
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()dıbın dıbı vardır abı bunlar cok bekletır anca tepkı onun ıcınde degmez bence sen bılırsın gunaydın @Baba_Vanga_ @Alikara27
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()esen maliyet bu civardaysa 3.61 Altın da stop. genel yönde bazı zaman dilimlerinde formasyon bitimine uygunluk oluşmuş yukarı dönmesi mümkün.. şimdilik takip.
Smyrna_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Smyrna_can ()Birde sizden ricam esen hakkında öngörünüz nedir
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ben olaya sadece teknik bakıyorum.. gelecek olan bir haberle temel tekniği bozdu diyip teknikte oynayıp götürüyorlar.. klypv grafikte düşüşte henüz formasyonun bitmediğini 56.2 ye kadar düşüş ihtimalini görüyorum..
ızenr grafik net değil. çok ihtimal var. grafikte benim tarzım değil. (normal şartlarda yukseliş devam etmeli ama güvenemem)..
Smyrna_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()aynen ustadım beklemedeyım sagolasın
0BeğenmedimŞikayet
Smyrna_can ()Merhaba İzenr ve kalyon hakkında fikriniz nedir acaba giriş için. şu ortamda nereden ne alsak gerçi herşey zarar metali de borsası da vs farketmiyorda yatırımlarımız hep pul oldu gitti
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()formt bu haliyle almayı düşünmüyorum . uyarınız için tşkrler.
smrva kararsız kaldıysanız stop olmayınız..13.65 Altın da stop düşünebilirsiniz. buradan olmaz.
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bro formt asagı devam suan stopsuz ıslem acma valla pıyasa cok oynak