Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burada yanlış grafik atmışım ya kusura bakmayın. :) bazen indirme gerçekleşmiyor ekran görüntüsü alıyorum onunla karışmış. Grafik aynı ama ekran görüntüsü aldığım grafiği paylaşmışım yanlışlıkla.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()61 e dokunduğu an dikkat dedik geri vites dedik
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Gümüş için Hayalet_adam yorumu (2026-07-01 17:32:23) Cevap yaz
Konu: Ons gümüş
61 den geri vites
0BeğenmedimŞikayet
Emre3442 ()91,30 dan gönderdik ne yapalım sen ne dersen o :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağolun kardeşim teşekkür ederim.
zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo iyi durmuyor bu aralar o yüzden dikkat etmek lazım biraz daha. Sonra iyi olacak inşAllah biraz daha. İyi olacak desek te burada aşırılık yok yanlış anlama olmasın sakın. Şuanki duruma göre iyi olacak diyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Biraz sabır iyidir şuan bana göre. Kısada dâhi.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Grafikte gösterdim değerli kardeşim. 61 den sonra düşüş göstermiştir bana göre.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben şahsi takibimi yazıyorum kardeşim gerisi size kalmış. :)
Emre3442 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Olmasını beklerim şuan.
oknehir918 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Geri döneceğiz bana göre. Önemli olan kanaldan çıkış tarafı. Umarım yanılırım da alttan kırmaz ve ters bayrak çalışmaz.
1BeğenmedimŞikayet
oknehir918 ()Hocam 87 olurmu sizce tekrar acaba yoksa tahmince
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kanal tepesine ulaştığı an tekrar geldim uyardım burada. 61 e denk geliyordu son tepe hareketi. Şimdi geriye kanal dibine. Bir noktadan sonra kırılım bir önceki yorumda bahsettiğim ters bayrak takibi.
1BeğenmedimŞikayet
Emre3442 ()Satalimmi kral :)
1BeğenmedimŞikayet
F30 ()61 den dönüşmü yani
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bana göre takacak 61 den sonra. Temas sağlandı geriye inmesi lazım. Çıkışlara aldanmayın dedim bugün kanalı çizerek.
Metin44_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Vitesi R ye mi taktı şimdi
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()61 den geri vites