Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (142)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()geri dönüşü yok artık güle güle
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Eyah Eyvah yine mi küstük(
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İlgin alakan yeterli teşk. ederim hatıra kalsın:))
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Selamlar Zeynep abla bunun yaldizla alakası yok galiba duzeltemedim..
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()memleketimi bana övme geçmiş olsun korktugun basına geldi
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hayran kaldım gündüzü seyirlik gecesi gerdanlık Reyhani güzeldi badem şekeri her çeşidinden stokladım
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Mardin doğunun parısı
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Çok tuhaf değil mi? Bu arada size de selam ve saygılar. Güzel bir gün dilerim.
paratic için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hangi şehirdeydin ona göre cevap vereyim)
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()İyiyim teşekkür ederim :). Neden düzelmiyor ki? Sitedeki bu kurallar da iyice boğmaya başladı. Silinince düzelmesi lazım. Genel anlamda kim olursa olsun, ne paylaşırsa paylaşsın tire verme taraftarı değilim. Bir kişiye bile tire vermedim, vermeyi de düşünmüyorum (umarım). Saygılarımla. Herkese iyi bir gün diliyorum. @Unique_xy
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()@16paramıknatısı alt yoruma cevap bekleniyor
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Akşam gereken cevabı verdim para nereye akaçak diye sordum tek bir faydalı grafik analiz yok:)) neyse boşver konfor alanına
paratic için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selmalar Unig bey nasılsınız:)) Teşk. ederim öyle gürünsede düzelmez nazarlık olsun sorun yok
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
paratic ()Teşekkürler ama düzeltilmedi. Düzelmiyorda niye acaba!
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
paratic ()Kime göre muhabbet yok. Sınırlamayı kim getirdi. Biz ayın elemanı ödülünü alan yerde değiliz Zeynep:)
2BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Günaydın. Tire düzeltildi. Umarım her şey yolundadır.
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamlar @dinçersiber @Ayaz26 @NoPaniC_34 3 yaldızlılar düzeltebilir anca Murat nazarlık olsun @paratic
Muhabbet yok sadece analiz:))
Bu sar posttundan da çıkalım lütfen
0BeğenmedimŞikayet
paratic ()Şunu denemelerime rağmen düzeltemedim Zeynep. :(
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Ustad haklısın bende dahil kendimizi duzeltmeliyiz muhabbetlerden ben de katılıyorum burası Altın sayfası
Bay_Bayburtlu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Desteğiniz için teşekkürler alt yorumdaki - d. layk düzeltildi
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons Altın da önemli rakam 3942.7 sar destiğiyle uçurumun kenarından döndük önce kısada 4098 üzerinde kalmalı 4133 4192 ilk dirençler haftalıkta 4253 fibo düzeltmesi kalıcılık lazım, günlükte 200 ema anlık 4333 seviyesi ve 4381.4 karar direnci
-1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Buraya da geldin mi yoksa geldiysen ve haber vermediysen işte o zaman küserim ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Heyran çıktı acısı:) Tüm doğu nakite başlamış kredi kartı bankamatik yok madur ettiniz hesaplar eksiye düştü
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Eyvallah hocam nasıl da kendini belli ediyor kültürlü insanlar )) Oğuz hala ilk paragrafta ))
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()35 yaş şiiri bu :)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Şakaklarıma kar mı yağdı ne var
Benim mi Allahım bu çizgili yüz
Ya gözler Altın daki mor halkalar
Neden böyle dusman görünürsünüz
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar…
Oku kültürlen biraz ))
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Biz de heyran diyoruz ki )) bizi bırakıp tatile gitmek he acısını çıkarırım illa ki ))
0BeğenmedimŞikayet
yunuskara ()Yarınki veriler ile ilk durakta alttan aldığım bir parçayı çıkayım diyorum olursa 38 ve ya daha alttan tekrar almak için.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İstatistiklere göre genelde Yaz ayları oyalama baskı bezdirmeyle geçiyor şu an cılız tepkiler odaklandık, Gram altın iki ayaklı onsla yükselmesi yararımıza ama şuan ve usd desteğide baskıdan katkısız
yunuskara için cevaplandı (yorumu göster)