Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (142)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Seninde emeklerine sağlık Şeydacım tepkilerin kalıcı olamsı lazım zaten daha ons gümüşte ilk sar 66.37 kırıldı 76 usd bu haftanın direnci önümüzdeki hafta zamansallıkla 74 usd ye gücellenir.
Atak yapıyor ama 66.37 üzerinde kapanış alamadı henüz tl bazlıda ilk sar 109-111 tl de bakalım kıracakmı 102 tl haftalık ich. bulut direnci izerinde kalırsa bulutu geçmek koly deyil hadi hayırlısı ytd..
Şeyda_türk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Ellerine sağlık ZeynepBacım.. Bu ataklar yeni bir yükseliş trendi başlangıcından çok, düşüş trendi içinde bir tepki hareketide olabilir. XAG74-76 bölgesi aşılmadan yükseliş başladı dememeliyiz . XAG69 satış çok olur diye düşünüyorum.
Bol Kazançlar Herkese...
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim Şeydacım seninde tekniğin başarın daim olsun gümüşte düzeltem nerden gelir bende ilk haftalık sar direnci 66.37 usd hedefimdi nokta atışı kırıldı üzerinde kapanış görmeden temkinliyim sırada 76 sar direnci var gelirmi düzetlme yapmadan mı gider yoksa düzelte düzelte mi gider asıl soru bu indikatörüm şişti
Şeyda_türk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Başarıların Sürekli Olsun @16paramıknatısı Tebrikler Bacım.. :)
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Birde şu var bizde yukarı giderken uçacak aşağı giderken düşecek diye bi öngörü paylaşmayız.. Ne gördüysek o... Kul kaderini yaşar .. bahtına ne çıkarsa... Düşmez kalkmaz bir Allah elhamdülillah..
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Hoş bir seda üzere anılmak en güzeli güzel kardeşim herşey gönlünce olsun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bende sizi tebrik ediyorum...
Güzel analizler çıkardık
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Cansınız:))
DaşmıYiyelim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Tebrik ederiz sayın hocam boşuna Polaris imiz demiyoruz :))
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Tebrik ederim efenim
3BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ah Zeyno tam nokta atışı destekte grafik atmış:) 3942.7 3 aylık sar desteği kırılmama şerhiyle burdan tepki yaptırır demişmi bir tebriğinizi almasın mı:)) @Azraa__ @Kara_
@Ayyüzlüm @Kervan0001 @Mustafaizmir35 @Engin7734 @paratic @DaşmıYiyelim @BigFoRCe @Şeyda_türk
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selammlar Yunus altın treyd için Ons bazında işlem açanlar daha mantıklı onuda herkes yapamaya cesaret edemez sayfa gümüşe trensfer olmuş al satlık takılıyorlar:)
@paratic selamlar çok şükür sen nasılsın
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yunuskara ()Adaşım nasılsın beni unutma sakın ayni noktalardan aldığımız parçalar var
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Güzel Tespit Etmişsin ZeynepBacım. Ellerine Sağlık..
XAU 29Temmuz Fed Toplantısına Kadar Hızı Azalarak Yukarı Dalga- Düzeltme Şeklinde İlerler Tahminim.. ytd
2BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Satış yaptığımda etiketleyeceğim sizleri. Henüz satış düşünmek için erken
Ahu09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bilge_adam34 ()altın da alsat devri çok oldu biteli, uzun vade al yat bekle devri var, ons ta al sat dolar uzerindense alır satarsın, kazanır yada kaybedersin
Ahu09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahu09 ()Ons veya gram kaça gelirse satmayı düşünüyorsunuz. Ben de sizinle beraber hareket etmek istiyorum
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Uzaktan izleyen çok insan var diye düşünüyorum:)
Gümüş sayfası çok aktif bir hal almış, Altın sayfası sus pus olmuş:)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Olmazmı ne demek sayafanın Teknik grafik desteğine ihtiyacı var Yunus küstürülüp gidenler çoğaldı kimseler kalmadı(
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşekkürler efenim SAR, Stop And Reversal 3 aylık
Tepki desteği 3942.7 şerhi hala masada korundukça no panic:)) @SEPETTAR daha önce belitmiştim Arşiv de kayıtlı:)
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Büyük yorumcu alım için haber bekliyorum senden:)
2BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Elimizden geleni yapıyoruz arkadaşları korumak için. Faydamız oluyorsa ne mutlu bize.
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Emeğine sağlık güzel kardeşim tebrik ederim
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşekkürler Yunus seninde sayfaya emeğin katkın değerli ellerine sağlık herkes alım yerlerini yazmaz yürek ister:)
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Eline sağlık Zeynep Tebrikler
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Kervan0001 hocam kaç hafta önce sar tepki desteğini vermişim 3942.7 nokta çalışmış tekniğe uyduruk diyenlere gelsin:)
@BigFoRCe @Mustafaizmir35 @Şeyda_türk @paratic
Gram Altın için 16paramıknatısı
(3 hafta önce) Cevap yaz
Konu: Ons altın 3 aylık kritik SAR desteğinde ytd
Ons Altın da yeni 3 aylık SAR, Stop And Reversal
güncellendi destek altta ilk 3 aylık sar 3942.7* sırayla 3937* 3895* dolar civarı buraya değmeden tepki yükselişi yaparsa pozitif tepki değerse ve alttaki diğer sarlara yönelirse sıkıntı artar negatif etki normal şartlarda sara değmezsw tepki yükselişi başlatırdı kırar üste atarsa baskı artar ytd..
https://altin.in/16paramiknatisi
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Olsun ya sorun yok pek girip yazmıyorum ya ondandır. Genelde puanlama buna dönmüş. Ben kazandığıma bakarım :) ki son 1 ay çok güzel geçti tatile de girince iyice rahatladım :) sen de iyisindir umarım herşey yolundadır. Bir ara Bursa'ya da geleceğim.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim yaldızlarda kayar durmaz yerinde...
keşke emeği katkısı çok olana haksızlık yapılmasa:( @16paramıknatısı birde yorumlar düşse
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Pazartesi net bakarız hiç bakmadim, daha şimdi döndüm Ankaradan yorgunum:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeği geçen sayfaya teknik grafik analizle yardımcı olan tüm arkdaşarla teşekkürler hürmetler Voltran oluşturulmuş:))..
@Çakarkeyf grafiğini görmedim hemen bakıyorum emeğine sağlık Kral; ) formasyonlarda Rsi pozitif Negatif uyumsuzluklarda bana çok şey öğretti yiğidin adamın hakkını yemem ellerin dert görmesin
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)