Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Valla denk geldiklerim bunlar , başka arkadaşlarda vardır elbet. Bazen bir kaç arkadaşın bazı yorumlarıda nokta atışı geliyor :)
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()eyvallah kardeşim benim.. benim takip ettiklerim farklı boyno2727 beğeniyorum
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Sözümüz söz :)
@Alikara27
1BeğenmedimŞikayet
Aziz_abi ()Cümlemizin bereketli olur inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Hiiiç makaraya vurma abi , kuzu çevir eceksin sözün var :D
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Bereketli olsun hocam işlemleriniz:)
Aziz_abi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Valla şu sitede @Hayalet_adam ın grafikleri güzel , @ASRN hocanın grafikler güzel ki bağırıp duruyordu resmen yükselişler satış fıırsatı diye. @Boyno2727 grafikleri güzeldi. Grafikleri aslında konuşturan bizleriz önemli olan sinyalleri yakalayabilmek.Ö
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Nasıl yok? Lütfen ama. 1233 dene bot mu bastı diyorsun yani? Bu işi tahtacı çözer. @kod007 nerdesin? :)
@Alikara27 seni kınıyorum! Ayrıca son aldığım parçayı 27'ye bölüp kuşlara attım! :D
0BeğenmedimŞikayet
Aziz_abi ()Eyvallah kardeşim, hepsini biliyor, takip ediyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()yok be şubattan bugüne hangi grafik çalıştı. haziran başı Altın ons 4580 larda herkes dib grafiği attı
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Sende buna inandın ha :) boşverin. Burda daha güzel grafik yorumlayanlar var. Onları takip edin.
Aziz_abi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz_abi ()Aslında ben takip ediyordum ilk başlarda, çok işlem yapıyordu diye. Sonra baktım 1 parçayı 4 e bölüyor, 4/1 parçayı 8 e bölüp, yüzde 70 ini elinde tutup, artan oranda yüzde otuzla kar alıp, alttan alım filan yapıyor. Dedim oğlum sen bunu takipten çık kafayı yiyicem sonra:))
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Ali bana like ver kuyudayim ali ali nasıl kankasin sen
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Ben onun gibi yıldız için dümenden rakam yazıp durmuyorum sıkıntı yok :) grafik paylaşmak için tek yıldız yeter :)
Ars_Bozok için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Like hakkım bitmiş sen yine de like verilmiş kabul et. Reşo Ağa'ya ağır gelebilir bu sözler
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Seni sayfa içinden takip eden yok ki sayfa dışından takip eden olsun. Kendini çok önemsiyorsun ama grafiklerin ve tekniğin geçersiz. Alım yaptım dediğin yerlerden de düştü. Kim seni neden takip etsin?
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ekinde gümüşü az olanlar hâlâ kademe alım yapa bilirler. Ytd.