Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1357 23:27:56
EUR 52.8376 23:27:56
USD 46.4917 23:27:56
ALTIN ONS $3997.5950 23:27:56

Konu: Rasyo

⭐⭐Hayalet_adam ()
Gümüş

Bunu geçen yıldan beri takip ediyorum dipten beri. Bir kaç defa paylaştım burada. Hatta daha yeni de paylaştım bir kaç gün önce. Asıl hedef bu ama hızlı hareket etti onay aldıktan sonra. Bunu bazen yapar bilen bilir onayı alınca hızlı çıkar ama ben bu defa beklenmedim düşe kalka devam eder diye düşünüyordum yazdım hatta bir kaç defa bunu.

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

Tamam efendim.
Çok teşekkür

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

@ZeKaT_VeR bak kardeşim hedef burası retest noktası. 2025 te Kasım sonu kırdı burayı alta 77.6 ile beni takip edenler bilirler burayı nasıl takip ettiğimi daha önce. Şimdi bana göre buraya çıkıyor. Tam zamanlamasını bilemem ne zaman olur ama hızlı çıktı biraz bu ara bana göre. Düşe kalka hedef görür diye düşünüyorum bakalım. Buraya göre de ons gümüşte 50 lere kadar alan açtım yazdım daha önce üstte parça eklerken buraları hesap edin diye.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Estağfurullah kardeşim. Valla bu hızlı çıkışı ben bile yakalayamadım. :) düşe kalka devam eder dedim sonuç olarak çıkıyor da beklenen şekilde değil sorun sadece bu. Böyle olunca bazı takiplerde erken hareketlerden sebep şaşmalar oluyor işlem noktaları şaşıyor. Sağlık olsun inşAllah hesaplanan yerden döner bakalım.

ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

Rasyo sizden sorulur efendim.
Rabbim razı olsun...

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

2025 Kasım sonu 77 ile alta kırılım yaptığı yere çıkıyor rasyo. Şuan 79-80 de görünüyor bu direnç. Retest noktası burası. Burayı görmeden rahat etmez bu. Bunu uzun zamandır takip ediyorum yazdım da burada ama bir anda çıkışı hesapladığım birşey değildi. Son 66 yapıp tekrar 60 a indiğinde onaya indi sonra hızlı çıkışa geçti. Grafik işliyor da hızlı oldu sorun bu.

iilyas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

iilyas ()

Zaten ne olduysa o 2011 de olanlar oldu inşallah ons sonbahar da 2011 gibi 2x yükselir de millet biraz rahatlar baksana 15 yıldır rasyo oranlarda Altın gümüşü duman etmiş

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum