Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()He, yyy @Denge27 h, eyyy
Bitirdilerrr biziii:))..
Madem okuyosun sessiz gül:)... @Asiii__
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Önemli değil hpimizin işi gücü var bende daha yeni müsait olabildim. Gün yrucuydu bugün kazanç yoktu yani. Endex yazdığım sabah hatta bir hafta önceki yrumumu uyguluyor 4.2**ler üzeri tutunursa dirençleri deneyebilir. Fakat rskler hala bitmedi işte... Artık olbildiğince hisse bazlı takipleri sağlam yapmamız gerekiyor şu zrlu günleri atlatıp gün yüzünü herkes haketti fakat kolay hiç bişey kalmadı.
Bi ürünü alıp bkleme diye bişe brakmadılar istemezdik böyle olsun fakat piyasa, halde hazır py ne derse o oluyor. Bizde sadece iz süre bildiğimiz kadar kar yada zarar brakamayanlardan olduk:))... Sonumuz hayr olsun... @Asiii__
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Merhaba evet bliyorum. Haklısın karda o oran alınıyor. Amaki işte normal hsapta tl tutabilsem nrmal banka krundan alırım. Hep al- sat olunca ytırım hesabında oluyor tl beklemek 2iş günü olunca bi türlü bkleyemiyorum o sbepten. Krdan vermeye razı gelen oluyorum... @Asiii__
N_N_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Kardes kusura bakma senin yorumdan yaziyordum asi ye dikkatimden kaçmış.
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Esselâmu aleykûm asi kardeşim nasılsın?
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Zamanında mesaj yazamıyorum mahcup oluyorum. Ancak bakabildim yine. Umarım bugün de iyi geçmiştir senin için.
1BeğenmedimŞikayet
N_N_C ()Merhabalar acizane Gmstr de makas sıfır gibi lakin % 17,5 stopaj kesintisi oluyor. Bilginiz vardır umarım.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aynı gün alınıp satılmıyo ne spek.
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Samat a bak. Tabandan dönünce beni pişman edeceğini tahmin etmiştim
0BeğenmedimŞikayet
Meçhul_ ()Insaallah abla ben de kendimce yaptım biseyler
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Az alanı kaldı baktığımda tepki vermesi lazım artık. Ayı piyasasında işte al- sat olmalı... Enazından buralardan vermeli tepkiye aldım bende biraz bakalım. Terse düşersem bende düşerim sizinle... @Asiii__
Meçhul_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meçhul_ ()Ablaa neler oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()544.25tende ekledim... Destekte daha döner dönmezsse 500ler ve altı bakarım kenarda dursun @Esadcan1
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ha sende ha bende bendekide o olsun sen s1den ben bundan kazanalım inşallah:)... Nasibimize neçıkarsa artık:) @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Boşver, o da benden eksik olsun)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İ, şbnktan gümüş fnu... Normal fba yokmu açsana orda mkas iyi tl ile alabilirsinde. @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Benim banka satmıyorum onu. Sen nereden alıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()559.50den emirim çalıştı ya nasip... Biraz aldım @Esadcan1
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bereketli olsun inşllah ben şimdilik kendi hisselerimde huylarını öğrendim o şekilde ilerliyorum:).. Gmstr iyi düşmüş bi miktar alabilirim bugün yalnız kalma :) @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Evet öyleymiş bende baktım aynı gün satılmıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Kar ile Altın s1 aldım. Bu aralar bunu toplayacağım. Geri kalanla 5,90 bntas
1BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Sattıktan sonra taban yedi sonra tekrar yükseldi. Hissede tedbir var sattığın gün alamıyorsun. Bi yerde uçacak ama ne zaman
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İyiki satmışım diyon demi şimdi:)) @Esadcan1
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bereketli olsun kar yapmışssın nasip. eksi 5yakın düşmüş kendisi 8ler kalıcılıkla gitmesi vardı bunun @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Samat yüzde 14 karla (7400)sattım. Şuan yükseliyor inşallah pişman olmam
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@dinçersiber , @Esadcan1 günaydın bereketli kazançlar. :)