Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Sana yazan kişi, çok yazdı buraya. Senin gelmeni bekledi yemeden icmeden kesilmiş.
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Bizde seni çok seviyoruz çiçeğim. Aklım sendeydi yazarsın diye bekledim hep, kahve bahane senin yazmani bekledim:) şükür iyisin
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Canımıniçi yazacak gücü yeni buldum kendimde. Çok seviyorum sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Abim çok sinirlenecek diye korktum ama zor tuttu kendini farkettim. @Çakarkeyf
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Aldım notlarımı abimm :) Eline emeğine sağlık iyiki varsın
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()rica ederim abim bu grafik için 64.92 kırılımı onemli kırarsa yukarda dirençleri 65.4 çok önemli ! , kıramazsa aşagıda destekleri yoklar alımların da, satımlarında bu destek ve direnç aralıklarını görerek işlem açar yada kapatırsın aşagı da 63-61 usd gümüş ons için destek anlamıda onemli kademeler kırılmadığı sürece
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Abimm asrn hoca yazmış buraya geçen gün için engeli kaldirirsan görürsün
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ilaveten, kırılım xxx rakamı dıyorsam onlarda önemlidir örnek bu grafikteki 64.92
yada aşagıda xxx kırılımı onemli derim @Azraa_
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()çizgilere dikkat ettiysen abimm genelde benim grafiklerimde kalın çok kalın ve normal çizdiklerim var yeşil(destek) ve kırmızı(dırenc) renkleri kullanıyorum
kalın cizgi, renk onemli değil; direnç olarak çizildi ; ise takıp et kıramazsa sat bu grafik için 65.4
destek olarak çizildi ise; takıp et kademeli alım yapılabilir
çok kalın çizgi, renk onemli değil; direnç olarak çizildi ise; takip et o direnci kırmadan ve uzerınde kapanış gelmeden yükseliş başlamamıştır kıramazsa sat
destek olarak çizildi ise; sürekli tepki alıyordur ıkı kademe alım yapabilirsin gibi
normal kalınlıkta destek ve dırenç çizgileri ise ara larda ki kademeler
abimm bunu bir kere kafanda oturttur alım satımlarında bunlara dikkat et anlaşılmayan birşey varsa bu konuda sor
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Eline emeğine sağlık Abimm:) Alım yerleri nereler onları yazsan abimm grafik okumakta iyi değilim