Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1466 14:12:10
EUR 53.2902 14:12:10
USD 46.4453 14:12:10
ALTIN ONS $4148.4300 14:12:10

Konu: 17 Haziran Piyasa Gündem Temel Analiz

#ABD
#FED
#DXY
#XAUUSD
#XAGUSD
#XPTUSD
#ECB
#BOE
#PBOC
#BOJ

Yorumlar (60)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

General_S ()

- düzeltildi hocam gölgelerin gücü adına :DDD

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Fedden onslar için olumlu heber gelirse beklediğiniz rakamları yazarmısınız hocam ihtimaller nelerdir?

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Rica ederim inşallah bu sefer isabetli bereketli bol kazançlı bir alım nasip olur değerli kardeşim

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Kıymetli Hocam, lütfedip uzun bir açıklama yapmışsınız, tekrar teşekkür ederim.

3BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

burada gümüş ons 75.35 olacaktı hatalı yazılım yapmışım bilginize

-1BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Cümlemize inşallah.

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

Çok teşekkür ederim efendim...

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Herşey gönlünce olsun kardeşim...

4BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Rica ederim sanırım 116.00 bölgesinde yaptığınız alım full olduğu için elde nakit olmadığından maliyet düşürme işlemi yapma şansınız olmadığı için 104.00 bölgesinden zararla çıkış yaptınız bu şekilde anladım ons bazlı 68.00 bölgeside oluşan gap boşluğunu almaya inebilir bu seviye Altın da bir harekette ana destek 66.33 bölgesi gram bazlı bu gap boşluğu seviyesi 101.24 bu seviyenin altında bir harekette ana destek 96.75 bölgesi

gümüş ons 73.35 gümüş gram tl 106.43 üzeri tercihen 2 günlük yada en az haftalık kapanış durumunda daha olumlu konuşabiliriz

tekrar belirteyim piyasa güncel trend al- sat henüz oluşmayan trend al- tut oluşumda güncel bilgilendirme yaparız mutlaka

Not: ana destek noktalarını belirttim bu seviyeler illa gelecek algısı oluşmasın tam tersi bu ana destek seviyeleri üzeri tutunmalar yukarıda biraz daha hareket alanı oluşturabilir.

son karar yatırımcının kendisine aittir kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez.

1BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Zaten sıkıntı orda dostum, bu kadar olumlu habere rağmen 71 dolar ı geçemedi. Halbuki anlaşmanın olduğu gece sabaha kadar nöbet tuttuk.79 bekliyorduk. Şu an çıkarsa üzülmeyeceğim düşerse zararı çıkarmak için alım yapacağım.

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Bu kadar olumlu haber varken satmadan önce sorsaydın. Neyse olan olmuş. İnşaallah 100 tl Altın a düşer..

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Tamamen içgüdüsel, çıkarsa üzülmeyeceğim, daha da düşerse stres olacağım. O stresi yaşamak istemedik. Zararı kabullendim, tecrübe oldu. Ortadan kademeli mal alınmaz.

Sabret_seyret_şükret için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sabret_seyret_şükret ()

Neden 116 tlden aldıgında çıkacagına inandın da aldın şimdi seni düşecegine kim inandırdı çok fazla yorum okuma hocam parayı hiç etmişsin

2BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Kıymetli Hocam, öncelikle emekleriniz ve sayfaya kattığınız değer için teşekkür ederim.116 liradan aldığım 6 kg gümüşü zararı kabullenerek 104 liradan zararkes yaptım. Alım rakamı ons ve gram TL olarak yazmanızı rica ederim.

2BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

Güzel düşünen güzel görür, güzel gören hayattan lezzet alır efendim

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Cümlemizden Allah razı olsun inşallah rica ederim ben teşekkür ederim bereketli bol kazançlar dilerim

Geleceğe_doğru için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

o sizin güzel görüşünüz çok teşekkür ederim sevgiler saygılar

ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Geleceğe_doğru ()

Allah razı olsun hocam çok teşekkür ediyorum kıymetli paylaşımınızdan dolayı

1BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

Şu güzelim bakış açısı ve güzel yüreğini ne kadar da birbirine yakışıyor efendim...

İyilik güzeldir ve iyiye çok yakışır..

6BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

çaba ve gayretinizle mutluluk duyarım Abicim bu piyasa var olmak hanemize ek gelir sağlamak istiyorsak tamda bu bir seviyeye kadar destekle sonrasında artık tam donanımla kendi ayaklarımız üzerinde durup yönümüzü belirleyebilmek ne kadar güzel bir şey olur değilmi? her iş başta zor gelebilir ama severek biraz ilgi duyarak boş zamanlarımız olursa birazda bu yöne ayırıp adım adım kendimizi geliştirebiliriz

Fatmaaaaaaa için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Fatmaaaaaaa ()

Doğru söylüyorsunuz hiç bu açıdan düşünmemiştim. Verdiğiniz emeğin değmesini istiyorsunuz çok haklısınız. Sayfada sizin gibi alçak gönüllü, emek verenlerin sayısı çok olsun inşallah. Çok kıymetlisiniz bu konuda kendi ayağımın üzerinde durmak için çabalayacağım. Çok teşekkürler.

2BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Güzel moral motivasyon sağlayıcı mesajınız için çok teşekkür ederim tüm samimiyetimle belirteyim herşey zamanla oluyor şimdi ilginiz yoktur olabilir ama sadeleştirip anlaşılabilir hale getirmekteki amaç bu zaten sevdirmek özendirmek öğrenmeye heves duyurmak çok sabırlıyım öğretme konusunda bu benim için adeta bir hedef gibi bir şey pes etmek bilemem bu konuda ve her bir öğreneni kendi ayağının üzerinde durabileni görmek inanın al- sat yapıp para kazanmaktan daha çok mutlu eder beni

Fatmaaaaaaa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Yani bir süredir bahsettiğimiz 92.00 - 105.00 al- sat piyasası bunun tersi olurda al tut piyasasına geçersek onu mutlaka belirtiriz diyceksiniz mesela nereden biliyorsun 105.00 geçemeyeceğini piyasa rengini belli ediyor belli argümanlar tamamlanmadan ben yürüyorum demez oldukça uzun bir süredir Temel ağırlıklı teknik destekli temkinli piyasa izliyoruz tek değişmeyen gerçek var her zaman olduğu gibi bizler duymadan önceden herşeyi fiyatlamaya devam ediyor

Çegirge için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Fatmaaaaaaa ()

Elinize emeğinize sağlık değerli abim. Uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı ama bir teşekkür yazmamışım bu da benim ayıbım. Benim gibi teknik terimler olunca hiç bir şey anlamayanlara sadeleştirip en yalın halinde açıkladığınız için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bazı hocalar bize kızıyor öğrenmiyorsunuz, anlamıyorsunuz diye haklılar. Çaba göstermemizi istiyorlar ama anlıyor olsam burada olmazdım. Ve insanlar ilgi duyduğu şeyi öğrenmek ister benim ilgim yok grafik öğrenmek için çaba göstermeye. Bu yüzden sade bir dille bıkmadan usanmadan anlattığınız için sonsuz teşekkürler diliyorum başarılarınız daim olsun inşallah.

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Bereketli bol kazançlar dilerim kıymetli kardeşim sağlıkla inşallah

_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

emegıne saglık hocam

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Hocam aslında gayet sade ve net açıklayıcı şekilde anlattım 100.00 seviyesi Altın da alım uygun görünüyordu belli bir süredir örneğin 92.00 - 105.00 bu bant aralığı gibi güzel al- sat imkanları sunuyor temel olarak videoda anlattığım gibi halen beklediği olumlu açıklanması beklenen haber akışlarına odaklı bunların tersi olmasını istemeyiz tabii neden derseniz cuma imzalar atılana kadar ve sonrasında videonun sonunda bahsettiğim iki konu ile ilgili taraflardan açıklama gelmesi oldukça mühim olurda çok kez yaşadık bir pürüz çıktı falan filan bunlar tam tersi etki yapabilir bahsettiğim bant aralığı gibi fırsatlar olursa mutlaka bahsederiz mesela kendim gece gündüz takip ediyorum 90-91-92 bu rakamlarda alım bekliyordum gecede arada takip etmeme rağmen o geceki fırsatı kaçırdım herşey nasip

Çegirge için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çegirge ()

Hocam ellerinize emeğinize sağlık. Çok faydalı oldu dersem doğru olmaz çünkü iyi anlamak için sizin gibi branşdaş olmak lazım. Öğretmen olduğum için farklı meslekler. Biraz uzattım, sorry sir. Hocam elimde tl yi gmş almamı tasvip edermisin? Tşklr hayırlı günler dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Günaydın Elinize sağlık teşekkür ederim bereketli bol kazançlar dilerim

melay için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

melay ()

Günaydın, emeğinize sağlık.
Sabah kahveniz benden:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum