Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
Bereketli_ ()Merhaba Melek abla neredesin @Aysimaa ablada yok sizlerin yorumlarını göremiyorum neolur burayı yanliz bırakmayın isallah iyisinizdir abla tek tesellim sizlerin yorumları gidişat hiç iyi görmüyorum bana Allah herkesin yardımcısı olsun benimde bu mübarek cuma günün hürmetine herkesin yüzünü güldürsün işallah
Aura__28 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()bu sabah gram ve ons bazlı seviyeler belirtmiştim okumayıp gözden kaçıran değerli dostlar için tekrar hatırlatmış olalım
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Ayyy canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:) seninde o güzel yüzün hiç solmasın. Sende iyiki varsın Dileğim. Azcık sabret her şey güzel olacak. Kendine çok iyi bak
Bereketli_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bereketli_ ()Teşekkür ederim abla bende seni burda gördüğüm zaman mutlu oluyorum yeminle melek ablam arada bakıp çıkıyorum ama seni takip ediyorum yorumlarını okuyup beyeni atıp çıkıyorum Allah senden razı olsun güler yüzün hiç solmasın iyiki varsin melek ablam
1BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()İyim çok şükür canım benim. İyi ol hep. Sevindim seni burda gördüğüme :)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim sizinde Emeklerinize sağlık sevgiler saygılar
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Güzel bir teknik analiz videosu.
Katkınız için Teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Bereketli_ ()İyim abla cok şükür sen nasılsın melek ablam benim
0BeğenmedimŞikayet
Bereketli_ ()Amin abi Allah razi olsun cümlemizi isallah
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Dilekciğim nasılsın? İyisindir inşallah
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()çok tşkler kardeşim senin de malın mülkün yatırımların birikimlerin bereketli olsun
1BeğenmedimŞikayet
Bereketli_ ()Bereketli olsun abi
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Allah razı olsun kardeşim ellerine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Bereketli_ ()Sanadada vermişler abi - duzeltildi
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()bilmukabele üstad gidenler gelnleri hep kıskanır
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Def- i mefasid celb- i menafiden evladır" efendim
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()senin (- ) şer de defedildi kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Allah sizden razı olsun hocam o kadar emek veriyorsunuz hakkınız ödenmez
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()gelecekleri varsa görecekleri de var :DD bekliyozz
Hasannn321 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Allah razı olsun çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()elinize sağlık kıymetli kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Onlar kac kişi bilmem ama(_like ekibi:d biz birlik olduğumuz sürece sorun yok göndersinler bakalım
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Bir şer(- ) daha defedildi efendim
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()- düzeltildi hocam karanlığın bize hukmetmesine izin vermeyecez
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()fed tarafı bu Enr. ji şokları yüksek maliyetler belirginleşen enflasyon bunların gecici olduğunu düşünüyoruz demesi durumunda (ısrarla belirtiyorum diyecek beklentim olduğu için değil) olumlu haber kastınız bu cümle ve benzerleri olur o zaman az önce belirttiğim ons bazlı 75.35 sonrası asıl önemli geçiş 77.00 bölgesi gram tl bazlı 105.12 ve asıl 106.43 (Ama öyle üzerine attı tamam kırdı değil) en az iki gün kapanışı veya haftalık kapanış (77.00 ve 106.43) sonrası önü açılır dün videoda anlattım 106.43 üzeri hızlıca iki üç tur 119.00 hareketi izledik yeniden olurmu ona bakıyoruz
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Şer(- ) defedildi efendim :)
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()- düzeltildi hocam gölgelerin gücü adına :DDD
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Fedden onslar için olumlu heber gelirse beklediğiniz rakamları yazarmısınız hocam ihtimaller nelerdir?
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim inşallah bu sefer isabetli bereketli bol kazançlı bir alım nasip olur değerli kardeşim
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Kıymetli Hocam, lütfedip uzun bir açıklama yapmışsınız, tekrar teşekkür ederim.