Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1372 06:55:26
EUR 53.8647 06:55:26
USD 47.3326 06:55:26
ALTIN ONS $4053.0100 06:55:26

Konu: 4. kademe Başlangıç 3 Tur İşlemlerim Kendime Not

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Alım fırsatını kaçırmaktansa son iki parçamı bir parçayı dörde bölerek alıp kâr yazan parçayı satıp geri alarak aynı sistem devam inşaallah. 99,66242 den aldım. Grafik üç aylık 2028 Temmuz 1 Ocak 2029 aralığı hedefli ytd.

Yorumlar (53)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Mertt66 ()

Çok güzel açıklama oldu abi.
Düşerken alınmaz diyen şimdi 63 den almistim diyor :)

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

2 gün önce yazmadığım bir şeyi yazdığımı iddia ederek alttaki ifadeleri kullanmıştın. Ekranda 101,58 yazıyor banka ise 101,48 den satıyor. Şimdide düşerken mal alınmaz diyenlere sor ben düşerken topladım iki kademe de sattım Haftaya yukarı tepki devam ederse de geri dönüş yakalayana kadar her zamanki gibi büyük bir zevkle kademeli satacağım dönüşte de yerine koyarak devam edeceğim inşaallah. Ayrıca nereden döneceğini kimse bilemez ortada düşen bir şey de yok 17,50 dolar dan 68 doların üstüne çıktı amuda kalkarak grafiğe bakan dolara yönlendirenler doların zarar garantili olduğunu yazmak yerine amuda kalkarak grafik çizip gümüş düştü yazıyorlar. Ytd

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bereketli olsun. Dün alım yapmıştım yoğundum ekranı kapattım. Şimdi kardayim. Teşekkürler.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

99,42483 ten biraz daha sattım. Aşağıda toplayıp satması zevkli oluyor. Almayın çökecek alsat yapmayın diyenler nerede. Ytd.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

95,0064 ten bir miktar sattım. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Aşağı dönerse al sat yaparak fulleyeceğim inşaallah ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

94,73523 ten aldığım parçanın yarısını 96,87190 dan sattım seyretmek yok. Aşağı yukarı devam inşaallah Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

94,73523 ten aldığım parçanın yarısını 96,87190 dan sattım seyretmek yok. Ytd.

kellemrt için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kellemrt ()

Reşat hocam siz alım ve satım yerlerini paylaşınız. Verdiğiniz rakamlar aydınlatıcı oluyor.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim yukarda 128 TL üstü sattığımda aşağıdan geri giriş yapmadığım sürece 135 te emir var ora gelmeden satmam dedim 135 gelecek dedin diye manipülasyon yaptılar. Ben de artık emir girdiğim rakamları yazmıyorum ben hep uç noktalara emir giriyorum. Geçen hafta alım yerimin yaklaşık % 20 aşağısına 15 günlük emir girmiştim. Yazsam hani gelecek demiştin diye başlarlar. Yukarı da 15 günlük emir girdim onu da paylaşmadım.

karsinojen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karsinojen ()

Dipte kaça emir girdiniz?

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim eski üyesin hiç öyle şey olur mu düşüş bitene kadar bekleyin diye bir mantık olabilir mi ? gerçekten hayret. 17,50 dolar ı gördüğünde de böyle şeyler söylendi sonra ne oldu tekrar düşecek zannedilirken aldı başını gitti, gören de seni acemi gümüşü tanımayan veya manipülasyon yapan biri zannedecek. Ben öyle bir şey yazmadım düşerse 10 TL terste kalmayı göze alır al sat yaparak toplarım dedim sayfamı aç oku 98,62 gibi kademe aldım 100,32 de yarısını satıp 98,51 den iki katını aldım biraz evvelde 94,73523 den ekledim. Aşağıda emir girdiğim yere gelirse fullemiş olacağım ama gene bir kısmını tepkide kademeli satacağım geri dönüş yakaladığım yerde de yerine koyacağım inşallah. Sayfamı aç oku ne zaman neden ne yapacağımı yazdım işlemlerimi anında paylaştım. 6 senelik işlemlerim hep sayfamda kayıtlı. Ytd.

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Reşat abi sen kendini koruyabiliyorsun. Allah aşkına madem düşüş hattında bizlere düşüş bitene kadar nakitte durun deseniz belki daha çok iyilik yapmış olurdunuz. Daha dün 100 den alacağım aşağıya 10 tl de gitse yazdın biraz para vardı aldım sonuç sabah hüsran

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Belki biraz daha aşağıdan hediye eder sonra yatay yukarı. Düşüş yok 17,50 dolar dan 121 dolara kısa zamanda anormal çıkış yaptı şu an 64 doların üstünde yani düşen bir şey yok aşırı yükselmişti boşluğu doldurup 2028 sonrası 132 doların üstünü görür diye tahmin ediyorum. Ytd.

Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

Ustam düşüş bitmedi mi ne olcak bu gümüş

0BeğenmedimŞikayet

Dean ()

Anladım
Hngi bnk alım yaptın

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Normal kura da 96,2236 dan veriyor

Dean için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

kuvet

Dean için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dean ()

Hangi bank alıyorsun

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

94,73523 den aynı miktarda ekledim. Geçen hefta vermiş olduğum emir yerine gelirse fullenir ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

110.32985 ten sattigimin iki katıni 98.51251 den geri aldım aşagi dogru toplayip çogunu muhafaza azıyla al sat yaparak devam inşaallah ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

100,32985 TEN bu parçanın yarısını sattım aşağı dönerse iki katını alacağım inşaallah seyretmek yok ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

98,66242 99 Değil. Ytd.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum