Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1416 18:32:37
EUR 53.6558 18:32:37
USD 46.9694 18:32:37
ALTIN ONS $4120.6950 18:32:37

Konu: 4. kademe Başlangıç 3 Tur İşlemlerim Kendime Not

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Alım fırsatını kaçırmaktansa son iki parçamı bir parçayı dörde bölerek alıp kâr yazan parçayı satıp geri alarak aynı sistem devam inşaallah. 99,66242 den aldım. Grafik üç aylık 2028 Temmuz 1 Ocak 2029 aralığı hedefli ytd.

Yorumlar (53)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu konu başlığı Altın da paylaştığım iki işleme birden bol yan hesaplı binbirsurat engelci kendi kendine etiket yapıp kendine like yağdıran manipülatör terste kaldın diye bana mesaj gönderip yorumlarıma da üst üste iki eksi vermiş. Altta 105,52825 den satışa başladığımı yazdım alttan aldığımı satıp aşağı doğru topladım. Bu kişi gene daha önce yaptığı gibi alta ve üste birbirine yakın uydurma bir sürü destek direnç paylaşıp kendi hesaplarını etiketlemekte ve kendi kendine like vermekte. Bu kişi gümüş 32 dolar ken siz siz olun ons alıp unutmayın dolar euro sterlin alın unutun en geç 2026 Martta dolar 74 TL olacak diye yatırım tavsiyesi veren kişinin yan hesapları bu kişi ve yan hesaplarını yönetime şikayet edip uyarırsanız öncekiler gibi bütün yan hesapları iptal edilir. Bu kiş hakkında yazan kendi kendini etiketleyip like veren doğru yorumlara eksi veren kişileri şikayet edelim. Yt.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu başlık altinda daha oncekiler gibi son islemlerimi de paylaştım. İsteyen baka bilir. Binbirsurat engelci bol yan hesaplı şer ehli kendi kendini etiketleyip kendine like yagdiran manipulatorun yaptigim işlem paylaşimlarina arka arkaya iki eksi verdiğini gore bilir bunları hatirlatmaya devam edecegim ki insanlar bunlardan zarar görmesin be eksi verilen islemlerin her zamanki gibi kısa surede gene kârla sonüclandıgini gorsunler
Yt.

MALATYALI için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MALATYALI ()

Sen naptin bisey aldinmi elinde gumus altin varmi

0BeğenmedimŞikayet

Hasannn321 ()

12 den sonra ben düzeltirim bugün 3 hakkımı kullanmışım size emeğine sağlık hayırlı geceler dilerim

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Yaptığım alıma ve aşağı doğru toplamaya devam edeceğim dediğim işlemimi anlık paylaşımıma da eksi düzelten olmuş mu düzeltin diyen olmuş mu hayır. Umurumda değik bir yere gitmiyorum ağzımı da bozmuyorum çünkü bunu yapanlara me söylense az gelir bana da yakışmaz. Bunları sayfayı uyarmak mannipülasyon yapanları ifşa etmek insanların zarara girmesine engel olmak için hatırlatıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

89,50 den alım emrim gerçekleşti.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Şimdi kalan miktarla son parcami da aldım 89.25.. den

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Eksi vermeye devam et manipülatör. Bir yere gitmiyorum bu eksileri hatırlatacağım sonucu göreceğiz inşaallah.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Benim de altta lki tane emrim var birine çok yaklaştı. Ben de % 66 gümüşteyim.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kuyumcu006 ()

Hocam 3 temmuza kadar 110 tl leri bekliyormuyuz hala

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

93.12 den yüzde 30 luk kısmı da alıp fulledim sayılır. Bekletebilirim. Takip edemiyorum malesef.

1BeğenmedimŞikayet

MALATYALI ()

Hayırli uğurlu olsun

-1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

93,45427 den kademe girdim makas ! TL 72 kuruş üstteki kademe emir yerime yaklaştı. Aşağı doğru artan oranlarda alıma devam inşaallah. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Mertoğlu66 ()

Hayırlı olsun. tam benim kafadasin

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

101,60253 ten kademe aldım aşağı doğru artan oranlarda alıma devam inşaallah. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

Mertoğlu66 ()

Bol kazanclar

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@MALATYALI Evet hem sattım hem de geri aldım. Yaptığım işlemleri anında bu başlık altında anında paylaşıyorum. Ytd. Yavaş yavaş miktar artırarak aynı şekilde devam inşaallah seyretmek yok . Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Dean ()

Daha aşağıda neden almadın pek fark yok

0BeğenmedimŞikayet

TuranOrdusu ()

nerden alıp satıyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Burada gümüş 114 dkda 114 80 gene yukarı çekilmiş skala

0BeğenmedimŞikayet

Kuyumcu006 ()

Hangi banka ile çalışıyorsunuz üstadım makas nedir

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

105,52825 ten sattığımın diğer yarısını da 104,15391 den geri aldım ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Altinal00 ()

hocam helal sana
seni takip ediyorum ama maalesef yaptığını yapamıyorum bu yüzden kaybediyorum
saygılarımla

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

104,68541 den sattığım parçanın yarısını geri alım seyretmek yok yavaş yavaş miktarı artıracağım inşaallah. ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Mertoğlu66 ()

Bol kazançlar

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

105,52825 ten minik bir satışla haftanın ilk siftah satışını yaptım geri dönüş yakalayana kadar yukarı doğru artan oranlarda satışa devam inşaallah

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Teşekkür ederim henüz satış yapmadım. Marj koydu geç kaldım. Pazartesiye kaldı artık.

1BeğenmedimŞikayet

Mertt66 ()

Burda bu kadameli alıp satma işini yapan bir kaç kişiden birisiniz bakılınca mantıklı
Beni kimse dikkate almaz ama sizi dikkate alırlar inşallah böyle devam takipteyim

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Her zaman ki yaptıkları iş fiyat yükselince dipten almıştım düşünce de ben zaten tepede sattıydım yazarlar. Buradaki insanları yanlış yönlendirmek içinde yazmadıkları şeyi yazdı diyerek yan hesap hocalarını överler. Yada çok ihtimalli bir sürü yorum grafik paylaşıp hangisi tutarsa ben dediydim derler ben işlemimi anında ne yapacağımı stratejimi de önceden yazıyorum. Bende engelli yok yan hesapta yok onun için sayfamda bolca eksi var kendi yan hesaplarımla kendimi övüp kemdi kendime like yağdırmıyorum.
@İda size de bereketli olsun kârdayım dediğinize göre kademe satış yapmışsınız.

Mertt66 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Reşat bey seni severim lakin beni zan Altın da koyma, 3 gün önceki bi yorumundan bahsetmiştim ve o yorum orada duruyor. Ve hakikaten sen engin bilgi ve tecrübeyle bu işi iyi götürüyorsun.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum