Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo inince ons gümüş hedefe varması lazım başkan. İlk direnç dediğim yerde takıldı ya işte orayı aşması lazım 2. Noktaya devam etmesi lazım orada dikkat!
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Aga bugün değişik filmler dönüyor Ya bakalım arkasından ne çıkacak var bi şeyler
Tamam
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan rasyo 61.6 civarına kadar bir alan var şuan. Oraya kadar gümüş geriye sonra rasyo geriye gümüş üste olmasını beklerim. Dediğin gibi bu aralar baya bi sabır testine tabi tuttu milleti bu gümüş.
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Hayırlı cumalar aga Şuan ekrandaki görüntü tam bi kamera şakası şu yatırım aracında gümüşte en ifrit olay altın yukarı Rasyo yukarı gümüş sürünmesi bundan daha sıkıcı bi şey yok hızlı yukarı hareketlerde ama aşağı ama yukarı aksiyon alınıyor ama böyle olunca tam bi can sıkıntısı ne diyelim sabrın sonu selamettir
Tamam @Hayalet_adam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan hayırlı Cumalar. Burayı aşamadı ilk denemede ancak yine dener şuan biraz ivme kaybı var düzeltme takip ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burayı aşamadı hala arkadaşlar. Bir yandan da 89.8-71.7 Fibonacci seviyelerini takip ediyorum. Buraya göre 76.13-77.30 direnç, 75.30 altı 74.47-73.45 destektir. 75.30 üstü altı takip anlık.
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Şuan geldi dostum Kerim 76.3 bakalım Çin açılmak üzere emeğine sağlık
Tamam
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Destek noktasından alanların kolay kolay zarar edeceğini düşünmedim daha öncede yazdım ama üstte kârdan zarar oldu bir önceki turda onu kaçırdık maalesef. Bu defa dipte yine yazdım ekleme yeri diye umarım bu defa direnci yakalarız. Önceki kl payıyla kaçtı. 80-83 arası dedim 79 a dayandı saldı geriye. 1 dolar daha atsa üste tamam dı olmadı.
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağolun kardeşim gerek yok ama öyle takdir etmişsiniz teşekkür ederim. Tekrar hayırlı geceler...
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Geri inişte düzeltme yerlerini takip etmek lazım. Ben teknik takip yapıyorum bu işlerde teknik detay çok bunları takip edip bakmak lazım. Eğer geri çekilme düzeltme olarak kalırsa o zaman parça ekleme olabilir ancak güç kaybı devam edecek gibiyse işlem yapılmaz beklenir. Aslında teknik takip yapanların adım adım izleyip sizlere bilgi verdikleri zaman anlarsınız siz olayı yoksa ekrana bakmayla anlaşılmaz bunlar. Bizim de her zaman vaktimiz olmuyor takip edip yazalım. Yinede elimizden geldiği kadar burada olup bilgi vermeye çalışıyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()2. Nokta da isteyen risk alır devam eder isteyen tamam der bilemem. Benim takip belli ben olsam ne yapardım daha önce de yazdım. Dip değişmedi aynı yerden destek aldı hep ama direnç değişti öncekinde 70 ten 89 a sonrakinde ise ise daha üstten destek alıp 78.8 den geriye indi 71.7 ye. Şimdi oradan tekrar attı 76 ya. Ben diyorum ki, 76 dan değil ama ama asıl geri çekilmeyi 79-80 gibi yapabilir. Veya yakın bir yerden. Zamansal olarak direnç hattına nerede temas eder onu tam bilemem temas ettiği an bakıp ona göre işlem yapıp yapmamak kişilerin kendi bileceği iştir ben riskli yer olarak orayı görüyorum daha üstü için risk almaya gerek gören devam edebilir birşey diyemem.
2BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Düşüncem bu şekilde arkadaşlar. Her 2 ihtimalin de sonrası hedefe varmak olacaktır diye düşünüyorum. İlk direnç hattında değil sonrakinde daha dikkatli olmak lazım bana göre.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Ars_Bozok kardeşim bak buradaki ilk işaretli noktada takıldı yazdım grafiği paylaştığım da. Burayı aşar ama 2. Nokta da sıkıntı olur diye düşünüyorum. Orası ayrıca daha önce takip ettiğim yerlere yakın yer. Orada bakmak lazım buradan dönüş ancak düzeltme olarak kalacaktır bana göre. Yani geri iner ama değecek kadar olmaz tekrar devam eder herhalde. Buradan bakınca daha iyi anlarsın ne demek istediğimi.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Abbas__baş başkan buradaki ilk dirençte şuan geri inse bile sonraki deneme de kırar üste ve bir üst banta atar bence. Arada son yaptığı tepe direnci var 78.89 ama orayı aşar diye düşünüyorum ama üstteki işaretli nokta sıkıntı. Oda bizim daha önceki takip yeri olan 80 e yakın nokta. Zamansal olarak değişir zaman ilerledikçe burası daha üstte olur.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Evet ilk takip yerimizde dirençle karşılaştı. Dediğim gibi buradan geriye salsa dahi tekrar deneyip üste atması lazım ancak direnç aktif görüldüğü gibi.