Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Satış hedefi için dirençler takip edilmeli 78 79 ons aralığında bir direnç var , 89 90 ons aralığında bir direnç daha var. 90 ons üzeri konsolidasyon yön yukarı ralli demek. Asıl tehlikeli nokta orası :)
https://altin.in/alikara27
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Satış hedefi için dirençler takip edilmeli 78 79 ons aralığında bir direnç var , 89 90 ons aralığında bir direnç daha var. 90 ons üzeri konsolidasyon yön yukarı ralli demek. Asıl tehlikeli nokta orası :)
Klopp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Her ne kadar short sever olsada Alikara Doğru diyor bazı zamanlarda her yükseliş fırsat olabilir
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Eminmisin kardeşim baya düştü zaten yükselsin artık
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Satış hedefiniz kaçtır
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Her yükseliş satış fırsatıdır.
Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Yükseliş için faiz meselelerinde indirim mevzuları geçmesi lazım. Şuan enerji enflasyonu devam etmekte
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Ali kardeş ben zaten full gümüş
Senin tahminin yükseliş ne zaman başlıyacak 143 benim maliyet zarar çok
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Rakamlarımı verdim hocam çizgim 108 tl di 72 74 ons arası değerlendirilir dedim. Al sat tut tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Ali kardeş geçmiş geçmişte kalsın
Boş verelim bu gümüş ne olacak psikoloji kalmadı ne zaman yükseliş basliyacak senin tahmini Zirve neresi
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Reşat bey niye kasten yazayım size
Siz yazmistiniz 10 gün önce 15 gün sonra 135 gelir diye
Ben ful gümüşteyim ve milyonca zarardayim niye sizinle dalga geçeyim
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Birisi daha önce yine böyle 135 diye hedef vermişti 106 geldi :) gelmezse istifa ederim diyordu . Bana inanmıyorsan aha dayıya sor @Gümüş_Sihirbazı :)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Birisi daha böyle 135 diye hedef veriyordu @Gümüş_Sihirbazı hatırladın mı gelmezse istifa ederim diyordu :)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()5 gün içinde o rakamın gelme ihtimal zayıf. Daha önce de yazdım ama kasten mi yapıyorsunuz ben uç noktalara hep 15 günlük emir giriyorum gelecek diye bir şey yazmadım. Manipülasyonun yapıldığı ortamda İhtimal tabi ki her zaman var daha kısa süre önce 104 ten 130 üstünü görmedi mi ? 135 gelseydi 161 üstüne gene 15 günlük emir girecektim. Defalarca yazdım. @Alikara27 ben öyle bir şey demedim ne dediğim gayet açık. Tartışma çıkarıp sayfayı meşgul etmeyelim. Bir daha bana yazma. Stratejimi işlemimi paylaşıyorum isteyen faydalanır, iki de bir sayfaya bir şeyler yazıp sayfamı kirletmek istemiyorum. Fırsat verirse anlattığım şekilde işleme devam edeceğim inşaallah isteyen sayfama girer okur. Geçerlilik tarihi 29. Mayıs 2026 saat 15.
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Senin 10 tl lik riskin başkasının uzun sürelik birikimi olabilir , diğer yorumlarıma cevap vermeyip buna da vermen de ilginç tabi :) ama sende bunj düşünecek empati yok.
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Reşat bey 15 gün dediniz kaldı 5 gün 135 hedefin gelme ihtimali varmı
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()E bizde yazıyoruz günler öncesinden yazıyoruz tarih veriyoruz nokta atışı yapıyoruz, neden senin yorumun benimkinden daha değerli peki ? Böyle düşünmene sebep olan ne?
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gerekirse 10 TL terste kalmayı göze alarak toplarım bütün işlem ve stratejimi anında paylaşıyorum. Şimdiye kadar kimseyi de zarara sokmadım elhamdulillah ne dediysem de ıspat ettim ortadan kaybolmadım tek hesapla buradayım. 2020 den beri işlemlerimi anında paylaştım isteyen geriye doğru sayfamı tarar görür. Yt. Bana engel at.
0BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()Yani o kadarini pek arastirmadim, fakat oncesindeki paylasimlarindan anladigim kadariyle hocamiz faydali olmaya calisan biri gibime geldi, yanilgi mi, illaki her insanda olur ve olacaktir temel ölcut iyi niyet. siz dahil Tum faydali olmaya calisan arkadaslara tesekurler duser bizim gibi henuz yeterli teknik veya temel bilgilerle katki saglayamayan insanlar icin.
1BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Profilinde terste kaldım yazıyor ama :) sonra millete laf söylüyor ilginç
zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()Sizde cogu arkadas gibi faydali olmaya calisan insanlardansiniz hocam, Allah razi olsun.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Onların görevleri insanları zarara sokmak dolandırmak. Doğru işlem yapmalarına mani olmak. Bende engelli kimse yok. Çok sayıda yan hesap bana engel atıyor umurumda olmuyor. Sayfaya ikide bir bir şeyler yazmıyorum zamanında uyarıyorum alnım açık. Puanlamam da açık isimlerle uğraşmıyorum bel atı sataşmalar umurumda olmuyor tartışmaya girmiyorum doğruları yazıyorum anlık işlemlerimi ve stratejimi paylaşarak ıspatlıyorum yanlışları manipülatif paylaşımları da eleştiriyorum yt: Aşağı yönlü devamı halinde kâr eden parçaları kademeli kısmen veya tamamen satıp aşağı doğru % 80 gümüş toplamak bu gün isabet olur diye düşünüyorum. Panik olmamak aşağı yukarı hedefler verip alımı ve satışı engellemek için algı yapanlardan etkilenilmemeli kanaatindeyim. Ytd.
zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Sen kendin yazmışsın şurdan tersteyim burdan tersteyim diye , şimdi diyorsun "benim yorumlarım önemli sizinkiler önemsiz " bu nasıl bir çelişki , megaloman bir düşünce değil mi?
1BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()Bunu yapanlarin kazanci ne peki hocam, hic bilmedigimden soruyorum
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sayfaya arka arkaya bir şeyler yazıp faydalı yorumları saniyeler içerisinde sayfadan düşürenler bu yan hesaplarla diyolog kuranlar takip listesinde bulunduranlar bana engel atmaya devam etsin mümkünse hepiniz engelleyin bana engelleme yapmanız verdiğiniz eksiler haklılığımı ispat ediyor. Üye olmadan sayfayı takip edenler için yazıyorum. Yt.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yıldız almayı başara bilen yan hesapsız gerçek kişilere çağrım. Yapılan analizlerin arkasına arka arkaya bir şeyler yazarak sayfadan saniyeler içerisinde düşürerek okunmasını engelleyen saygısız engelci manipülatörlerin yorumlarına eksi yağdırarak görünmez yapılması boynunuzun borcu. Ytd. Kim sayfada faydalı bir analiz paylaşsa sayfaya sağanak halinde pislik yağıyor. doğruları yazana eksi günde yüzlerce hesapla kendi kendine grup kuranlar ise günde yüzlerce boş mesaj yazıp kendi kendilerine like yağdırarak kısa sürede yaldızlar alıyorlar. Manipülasyona seyirci kalarak mübarek gün vebal taşımayın. Yt.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.