Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1431 15:38:02
EUR 53.8074 15:38:02
USD 47.0376 15:38:02
ALTIN ONS $4082.4500 15:38:02

Konu: Çok Hesaplı Engelci Manipülatörlere

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Şu an 108,85 113,12 arası kademeli satış geri dönüşlerde de ilk aynı iki ve üç artırarak yerine koymak uygun görünüyor. Yeni Zararkes e başlamak isteyenler için % 1 2 3 4 en fazla % 10 29,05,2026 saat 15 e kadar geçerli. Ytd.

Yorumlar (56)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Mertoğlu66 ()

Like verdim üstad

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İstediğin kadar eksi ver puanlamam açık ben yan hesaplarımla eksi düzeltmiyorum şirinlik yapmıyorum puanlama açık eksiye devam et. Aşağı korkmadan % 80 kademeleri artırarak toplanır kâr yazan parça kısmen veya tamamen satılarak devam edilir. Yok aşağı da şu hedef var alma yok uçacak satma diyenlerin canını yakıyorum eksi veriyorlar ben like peşinde değilim insanlık icabı yazıyorum inşaallah yazmaya manipülasyon yapanların canlarını yakmaya devam edeceğim inşaallah ytd.

0BeğenmedimŞikayet

paravarhuzurvarr ()

Eyvallah kardeşim
Birden zengin olmak gibi bir hayalle girmek hatadır o sebeple
Herkese tavsiyem önce prensip li ve hedefler koyarak gitmeyi öneririm hiçbir şey sonsuza kadar yükselmez ve sonsuza kadar da düşmez
Fırsatlar her zaman olur

F30 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Reşatcığım 135 gelecek diye millete mal aldırmışsın :) ne zaman gelecekti 135?

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Güzel iş çıkarmışsınız baba oğul iyi olmuş.

paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Reşatcığım gelmiş herkes sayfayı boşaltsın , bizim yorumlarımız onun gözünde kıymetsizmiş. Konuş Reşat seni dinliyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumdaki eksiyi düzeltmeyin bu benim yan hesap kullanmadığımın doğruları yazdığımın ispatı grafikte verdiğim ilk hedef geldi strateji mi de paylaştım. Manipülatörlerin canını yakmaya devan edeceğim inşaallah eksi vermeye devam etsinler. Ben ne like ne takipçi peşinde değilim zaten takipçimde yok sayfamdaki eksiler sıfır like lar da ispatı şirinlik yapmıyorum aynası iş kişinin lafa bakılmaz. Sayfada yazan engelci manipülatörleri okumayın zarara girersiniz. Zaten sayfada az sayıda analiz paylaşan gerçek kişi var diğerleri kendi kendine yan hesaplarla grup kurmuş kendi kendini över kendiyle tartışır eksilerini düzeltir kendine like doğru yazanlara da eksi verir yazmadığını yazdım diye övünür ve iftira atar yt. Üye olmadan sayfayı takip edenler için grafikte yarın 15 e kadar seviyeleri strateji ile birlikte paylaştım isteyen sayfama girer ne zaman ne yazmışım bakar. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

En güzeli her yükseliş satış fırsatı üçüne beşine bakma ver gitsin zarar yazmaktansa az kar olsun yeter. :)

Mertoğlu66 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mertoğlu66 ()

Kâr cepte simdilik

Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Bereketli olsun kar kardır :)

0BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

Senin tepki kısa kaldı galiba

0BeğenmedimŞikayet

Mertoğlu66 ()

105.8 aldıklarımi 108.8 sattım az önce paylaştım

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Yükselişte gelir şimdi :)

Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Nane şekeri :)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Ajdaristan :)

@Alikara27

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Yükselirse yükselir , düşerse düşer gibi bişey oldu ama öyle :) abd bi açılsın avrupa bi kapansında bakalım 108 tl alttan gelen çizgiydi Altın a sarktı ama topladı geri

0BeğenmedimŞikayet

paravarhuzurvarr ()

Ben ve oğlumun dün aldıklarını yolladım öyle böyle 95 gr kâr bıraktı eğer yükseliş olursa en azından zarar etmedik deriz düşüş olursa alttan yine ekler devam ederim
Bilindiği gibi ben 31 ocakta düşüşten beri Altın tarafındayım benim depoda diplerden gelen toplama
13 k gümüş
1 k yakın altın var
bu miktarı böyle parça parça gram gram artışla topladım

F30 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mertoğlu66 ()

:) guzel analiz oldu

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Hocam bilemeyiz müneccim değiliz . Benim grafikte 72 74 ons arası vardı :) gelirse şaşırmam gelmezsede şaşırmam :)

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Aynen öyle :)

Klopp için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mertoğlu66 ()

68 gelebilir mi yoksa gelirmi
Diye sorarsam yanlış olur.
Yön nereye üstad

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Değerli yorumların için sağ ol kardeşim sattım biraz %20 gümüş bıraktım

paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

90 dolar a çıkamadan dönüyor zaten 85-90 dolarlarda almak mantıklı olmaz

0BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

Şu ortamda 90 görmek çok zor anca barış olucak faizler inicek dünya güzelleşicek belki ozaman yoluna girer herşey

0BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

Hayırlısı artık izleyip göreceğiz ne olucak

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Niyetimiz ralli yakalamak, şahsen ben 90 ons üzeri ilerlemedikçe almam , alsamda kar görünce hemen satarım :)

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Valla gümüşte hareketler sert :) bi bakarsın 68 ons bi bakarsın 78 ons :)

0BeğenmedimŞikayet

Klopp ()

78 79 ları görse onada şükür rallisi geri kalsın bir süre)

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Gelebilir neden gelmesin :) biz falcı değiliz hocam destek dirençler belli sağlam satış yerse 68 de gelebilir

karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Ali kardeşim 70 71 gelmez mi bir daha ne diyorsun

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum