Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah dostum seninde eline sağlık üste kırılım olacak gibi görünüyor dedin oldu ama üstünde duramadı kalıcılık önemli. Dediğim gibi üstünde devam etse ve çalışsa en az 62-63 giderdi üste doğru.
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Likelari bitirdim sana bugun eline sağlik
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Her kırılım gerçek değildir rsi sinyallerinde tuhaflık vardı sahte olduğunu anladım zaten dostum. :)
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Profil fotosu yaptim 15dkk göruntu
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Evet gumüste aksiyon bol dedik nazar ettik ya
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hatlar işliyor ama daha altları zorlaması lazım bunlar yeterli değil. Oyalamadan başka birşey değil bence. Fazla sabır istedi bu aralar bu hareket ama olsun sonu iyi olacaktır diye düşünüyorum bakacağız dostum.
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Az önce dokundu o cizgiye 15 dkk rsi dipteydi tepki aldi ordan takipteyim
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Rockybalikayv buradaki alttan üste çıkan kısadaki yükselen desteği olan Mavi hatta şuan 58.5
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Gördüm dostum evet var bisey orda
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Saatlikte indi 4 saatlikte üstte hâlâ ama rsi yerinde değil dibi yoklaması lazım bir şekilde oranın bana göre.
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Cizgilerimde hata yoksa su anda altinda görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo 4 saatlik grafik rsi tam dibe inmedi bir tuhaflık var bence burası yerine oturması lazım dostum olmaz böyle. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kırılım olacak sanırım üste demiştin o mu? Aynen öyle oldu bende dedim kırar diye ama 58 e baskı daha ağırlıkta gibiydi olmadı direnç kırdı ama bana göre devamı yok sahte kırılım bana göre şuan. Hattın tekrar Altın a iner bir şekilde bence. Ya zamansal olarak gecikme olarak her inişte hatta temas şekli olur o şekilde iner geriye doğru yada hattın altına şimdi düşer bakalım.
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Aksam bir sey yazmistim biraz gecikmeli gerceklesti
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hayırlısı olsun başkan takip devam...
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sahte kırılım olması gerekiyor bana göre. Ben inanmadım dostum bilmiyorum benim takip aynen devam...
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Zaman sorunu yok dolar da destekli zaten gidiyoruz TL ayağında sıkıntı yok muhtemelen saldırı va olmazsa beklediğimiz olacak tamam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Biraz tuhaf hareketler var başkan takip bu aralar zor ama yinede elimizden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz. Oyalama olduğunu düşünüyorum hâlâ bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Şimdi cizgi altinda bakalim kalacak mi
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Asıl olay dediğim gibi üst grafiklerdeki kırılım hareketi aman onu iyi takip edelim ama zamanı var biraz daha.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Etsin Şuan bulunduğu bölge gümüş için iyi durumda demektir yine iyi bir haber bekliypruz temelde ancak W formasyonu varken altını n bu kadar satış yemesine şaşırdım doğrusu
Tamam
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Pardon başkan rsi dibe demek istedim. Ons gümüş rsi tepeye olacak tı. Hatlar karışmasın sonra. :D
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan 4 saatlik grafik rsi tam tepeye ulaşamadı orta bantta oyalama devam ediyor. Dalgalı şekilde de olsa tepeye ulaşmasını bekliyorum. Takip aynen devam ediyor ancak sabır test ediyor resmen. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan ons Altın 4380-4400 sağlam destek hattı biliyorsun. Geniş bant burası destek 4900 civarı da direnç. Yaklaşık olarak 500 dolar lık bir alan içinde geniş bantta şuan. Kısa zamanlı da tabi biraz daha farklı. Destek noktasını kırmaz ancak üste de izin vermediler oyalama devam ediyor hâlâ. Sabırla bekliyoruz bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Atalım şunu üçgen içine :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Nasdag güsel gidiyor aga endex ayağından gümüş sağlam durdu altına göre altın 4460 altına düşmemeli buralardan dönmeli tamam
@Hayalet_adam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Evet son hali bu şekilde. Trend üzerinde hâlâ.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo buradaki düşen trend üzerine atmıştı ve burada çizdiğim alan içinde hareket edecektir diye düşünüyorum demiştim bugün için ve aynen öyle devam ediyor. Oyalanmaya devam ediyor. Şimdi son güncel halini paylaşacağım sizlere.