Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1349 12:42:41
EUR 52.8052 12:42:41
USD 46.4976 12:42:41
ALTIN ONS $4066.6000 12:42:41

Konu: 4. Kademe baslangiç islemlerim kendime not

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
115.11914 den makasa rağmen ayni miktarda sattım. Bu günkü stratejimi sayfamda paylaştim. Üye olmafan sayfa dışindan takip edenlere not :Eksiler sayfamda kalıyor çünkü ben yan hesaplarımla kendi kendime grup kurarak eksilerimi duzeltenlerden değilim eksi vermeye devam et puanlamam açık kimseye de engel atmıyorum alnım acık ytd

Yorumlar (67)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

Burdan alınır mı gümüş

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Seyhanefe ()

Hocam bereketli kazançlar dilerim.

Sağlıkla sihhatle inşallah hayırlı bayramlar..

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu eksiler beni insanlar doğru yolu gödstermekten vazgeciremez ancak yan hesaplarımla kendi kendime like verip eksileri düzeltmediğimi gösterir. Dogruları yazmaya işlemlerimi anında paylaşmaya yan hesaplarla manipulasyon yapanların canlarını yakmaya devam edeceğim inşaallah eksiye devam et puanlamam açık. Yt

0BeğenmedimŞikayet

PİA19 ()

Ona Bismilli Reşo derler.
İsterse 100 den de alır.
Son parçanın 1/3 ünün bir kısmını azalan parçalarala satış vb diye bir paragraf yazar.
Rahmetli Cahit Arf ya da Ali Nesin bile hesabını yapamaz.

OMERG için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ekrandaki fiyati degil banka fiyatini takip edin diye surekli uyariyorum sabah sekiz civari ekran fiyatinin uzerindeydi simdi ekrandakinin 40 50 kurus asagisina satiyor. Ozel kuru olmayan bile avantaji alış tarafina verdigini gorebilir. Ytd

OMERG için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

OMERG ()

109 lari görmedi ki

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

109.88280 den biraz daha ekledim asagi dogru artirarak kar yazani satarak devam ytd

Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sevmek ()

Amin. Abim

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bereketli olsun. Ben 170 TL oldugunda 168.85 e kadar sattım 162 uzeri de ful TL ye gectim. Sonrasinda da zaruretten 121 uzerı tekrar ful TL ye geçtim. Tekrardan başladım. Bu vesileyle her ne kadar tüm islam alemi zulüm altinda inliyor olsa da Allah tan cumlemize bayramın hayirlar getirmesini ve zor durumda olanlari da feraha cıkarmasıni diliyorum..

Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sevmek ()

Oraltalama 57 80 abi bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ortalama 110.34

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

112.10626 dan aldığim parcayı 112.76068 den satmıstım 111.64807 den yerine koydum. Ortalama 110.38 % 14.39 gümüşteyim bu gün icin gecerli aşagı devamı halinde gerekirse 10 TL terste kalmayı göze alır kademeleri artırarak % 70 toplar kâr yazan parcayı satarak devam ederim. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

111,64807 den aaynı miktar gumusu tekrar aldım. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Veys2121 alt yorum sorduğunüz soruya karşılik size yanlışlıkla @veysi2121 e gitmiş. Aynı kişi mi yoksa mydaz mı?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gel de çik işin icinden banka gene satıs fiyatını ekrandakinin çok aşagisina çekti. @veysi2121 iyi oluyor al sat dışinda bir yol olmadığı ortada 170 TL den 84 TL ye kadar düstü şu an 113 TL % 300 üzerinde kârı almayan şu an zararda parası eriyor. Yt

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Dün banka ekrandaki fiyatın elli kuruş aşağısina satiyordu simdi 20 kuruş yukarısına satıyor.

ThrKrc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

paravarhuzurvarr ()

Öncelikle kimseye güvenmeden kendi takibini yapabilir kapasite sahibi olup
Endeks rasyo grafik ve en önemlisi global haber ekonomi ve gerilim haberlerini takip etmek gerekiyor
Yani ne zaman yükseliş ne zaman düşüş olur takibini yapabilmek için
Diğer husus banka düşük kuru olmalı daha önemli husus ise sabırlı olup panik yapamamak önemli

Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

Abi bu al sat nasıl oluyır fule yakın sabit gümüşte bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bilmiyorum. Bazen de alim firsati olduğu zaman da alım tarafına makas koyuyorlar. Belki de biz haber almadan olaylardan haberleri oluyor. Ama bazen de rüzgar tersine dönuyor bankalar da yanıliyor. @Evinizneisterse kuvet veriyor. Ama su bir gercekki iki hafta 130 TL nin uzerinden 107 TL ye kadar düştü yani nereden hangi kurdan işlem yaparsa yapsın herkes al sat yapa biliyor. Hiç bir yerde 23 TL makas yok. 20 30 TL inip çiktıgi oluyor.

ThrKrc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

PINAR2538 ()

Kafalarına göreler ya gece çok değişik oluyor yükselişe hemen tepki vermiyorlar..

paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

paravarhuzurvarr ()

Ben burada bankaların makas oranlarını görüyor
Destek %0.72
DK. %0.85
Birisi kur güncelleme yapmaz kimi al sat oranları anlık değiştirir arada yükseltir farkına varmayan yüksek makaska alır satar farkına varmaz

PINAR2538 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

PINAR2538 ()

112,46 destek de şu an

0BeğenmedimŞikayet

paravarhuzurvarr ()

Herkes alıp satıyor boşver
Şu an düşük destek bnk o oranları veriyordur ama banka da sıkıntı hesapta para eksikmesi işlem farkı vs vs o sebeple güvenli değil

Evinizneisterse için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Evinizneisterse ()

Çünkü çok bankadan işlem açıyorum bende o rakamlar yok merak ettim hangi banka o rakamı veriyor diye

0BeğenmedimŞikayet

paravarhuzurvarr ()

Vardır özel kuru falan herhalde bilmeyiz

0BeğenmedimŞikayet

CrvenaZvezda ()

DesBnk 112.64 Enyuksek gördüm.

0BeğenmedimŞikayet

ThrKrc ()

Ne zaman düzelir bu alış satış?

0BeğenmedimŞikayet

Evinizneisterse ()

Hangi banka o sat rakamını veriyor şuan değerli kardeşim?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

112.76067 den bu parçayı sattım. Banka fiyatı hâlâ ekranın çok Altın da. Ytd.

-1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

112.10626 dan biraz ekledim beklemektense aşagi dogru cok parcalı artirarak alima devam inşaallah ytd.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum