Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim iyi geceler
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Eyvallah kardeşim emeklerine sağlık iyi gecelerin olsun ..
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Kafam dan dumanlar çıkıyor sayfada bir pnc hali vardı bırakamadım cikacam artık
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Dostum selamlar daha ayaktasın hayır olsun satıs mı kovalıyorsun?
Cümleten iyi geceler arkadaşlar ...
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Rica ederim hayırlısı abim
Ogün bu grafiğe ilk paylaşımda (- )2 layk vermişlerdi @simurg22 ve @Hasannn321 hatırlar lar sağolsunlar
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Zman lazım :)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Çok tesk ederim abi eline emeğine sağlık umarım oraları görürüz.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Buldum @Eso_derler alt mesaj
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Onure ettiniz nezaketinizde tekniğiniz gibi çok teşk. ederim.. Üstadlar sanat eserlerine gizli bir imza bırakırmış o ince nüansı görebilenler ayrıntıyı fark edermiş; ))
kainatın matematiği sesiz çalışır:)) iyi geceler
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Sizinde emeklerinize sağlık iysabetli grafikleriniz takip edenler için fark yaratıyor,
Yeşili ve kırmızıyı görmeyen gürültü yapar
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Zaten fincan kulpta boyun direncine çok dikkat çektiniz kırılınca neler oldu izledik..
Haftasonu daha piyasa açıklamadan risk aldınız ve haber akışı gelmden teknik rsi gösterdi..
neydi mottomuz?
*teknik gürültüyü susturur*
Tebrikler..
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim fincan kulp formasyonunda boyun kırıldığında, herkes haber paylaşır oysaki haberi teknik günler öncesi görmüştür
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons Grafiğin şahane çalıştı inceledim çok beğendim tebrik ederim..
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()@16paramıknatısı c. tesi sabah paylastigim ons gümüş grafigi
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()120 olurmu budaha ya zarara kaldi
1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()teşekkürler canım ; )
oohh miss.. senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok sanslıym hazıra_konmak olarak değiştircem nickmii..
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Ayağının tozuyla geldin değerli görüşlerini de belirttin, emeğine sağlık.. yarında beklemedeyiz gram tarafına bide abimin dediği gibi gezmelere dalıp bizi unutma.. :)) @Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgördüm cancazım:) güzel enerjilerimizle çekelim paraları:))
Tl bazlı da benim sarı lacivert iki ort. diyorli sarı anlık 117.5 üzerinde kalmalı diyor haftalık ich. direnci 117.62 anlık zamansallıkla değişir
günlükte ich. bulut içi kararsız bölge buluttan çıkamamız lazım diyor 119.5-120 üzerinde kalıcı gün kapanışı arıyoruz sonra haftalık sar çin seddini var pazartesi güncel direncini yazarım:))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Hoşgeldin Zeynom :) Doğanın güzel enerjisini aldın , nickinin enerjisiyle de bu hafta da para çekelim @Mertt66 doğru yoldasın ablam :))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Aleykümselam geçte olsa selamınız başım gözüm üstüne..
Para para varlığı bir dert yokluğu yara:) niki sevmiyorum :)
Mertt66 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hocam grafik bana ait deyil emeğin şaheseri @Çakarkeyf üstada ait
Analizde kendimce gördüğümü anlattım nacizane saygılarımla
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğinize sağlık, sizin fiboyla üstadımızın üst direnc kırılımı nerdeyse aynı 83.36
bir sent için kırmayalım birbirimizi:))
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Piyasa kapalı pazar keyfi yapıyor salına salına anca teşrif etmiş:)) @Azraa_ güzel dileklerin için teşekkürler çiçeğim
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ablasının gülü:)güncel kapanış rakamı ons da 80.29 çakarkeyfin grafiğinde nacizane kendi gördüğüm iki form. iç içe meali kendimce şöyle kusurum varsa af ola...
1. fincan kulp form. boyun direnci 83.36 kırılmalı destek yapmalı üzerinde mum kapanışı şerhi koyalım
2. Simetrik üçgen veya daralan üçgen form. mevcut üstte mavi çizgiye iğne atmış ama üzerine yeşil mum atamamış yani mumlar üçgen içinde sıkışmışma yaşıyor üçgeni ne yöne kıracak kritik eşikteyiz ya herro ya merro..
En kısada 78.21 76.1 destek yeşil çizmiş aynı zamanda mavi üçgenede dikkat!
Üst dirençleri kırmızı çizmiş
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()lcescunun sözü idi romen atasözüdür çok severim abim:))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)