Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (174)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Siz x te emrah hoca var onun gibi sarlari takip ediyorsunuz
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Emrah hocayı takıp ediyorum zaten
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Berketli olsun sattınmı? Helal ablacım, sarları iyi takip ediyorsun...
Haftalık sar küsüratıyla yazayım 89.97 usd fibonacci direnci 88.81 le yakın
Ons Altın da ilk sar 5097.9 haftaya güncellenir
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sende başkasının yazdıklarını buraya yazma. kesinlikle dipnot olarakdan yazsan güzel olur. emrah hocanın sayfasını buraya kopyalama...
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Elimde gümüş yok gülüm gümüşün ilk haftalık sarı 90 dolar ons Altın 5098
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyikim Nerdessin sen ne yaptın gümüşleri? Güncel haftalık sar dirençlerni gördünmü:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Alevli meyve tabağı muhteşem olur hemen donatın masayı:)) @Çakarkeyf
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Düzelttim gördüklerimi
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Dönüş olmadıysa yorum düşmemmiştir yada müsait olamamışımdır yoksa mutlaka dönerim, amin ablacım seninde güzel kalbin iyi niyetin için Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Ahahhahahaha :) kanka ben 4 5 g kullanıyor ya çok yiyo net
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()5gye geçtik ama hala çekemiyorlarsa demek yapacak bişey yok zeynom :)))
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kalbi kötü olan hiç bir zman kazanamaz ablam özel haytatada kötü hayattada Allah iyi etsin ne diyelim çok tesk ederim ablacım
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bu sevgi hürmet kıskanılıyor:)
(- ) düzelttim
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Abime donatırız masayı :))) @Çakarkeyf abi profile uygun şöyle yanan meyve tabağı nasıl olur :))) @16paramıknatısı @Azraa_ @Meva_ :))) masayı toplayalım :)))
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Çaylar pastalar hersey hazır ablacım /) @simurg22 herseyi hazırladı
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Takipteyim, cansın, ilk geldiğimden beri ne zaman ne sorsam hep döndün, güzel kalbine göre versin rabbim ..
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Cansın gülümm:))Bak yaa fibo 0.786 zorlu direnci 125.66 idi en yüksek kaç görmüş 125.69 fibonacci amcamız çalışıyor:)) kısada destekler 123 kırılırsa 119.1 118.5 117.37 115.2
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Size küsmez değerlisiniz yorulmuştur dinlensin biraz çay falan ikram etseydiniz keyfi yerine gelirdi:))
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Tamamdır, emeğine sağlık cancağzım :) @Azraa_
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Tamma tamam ablaaa abim nerde onu kusturdukmu yoksam farkında olmadan cigirdim ama dinlencem dedi :(
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgördüm acele yazarken nezaketi unutum çok özür:)) alaylıyım okuduğum bölümle alakası yok teknik analizin boşver takılma
Abin 80.26 diyorsa bir dıracaksunız rakamları çabuk gelir:))
Ons da haftalık ilk direnç 89.97
Tl bazlı 126.31 temasa az kaldı önemli direnç 125.6 fibonacci 0,786 karar direnci dikkat edelim lütfen
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()80.26 kadar düşüşleri normal karşılarım yazdı. Ben yüksek lisanstan sonra tövbe ettim ekonometri mezunu kuzenim de astsubay oldu öğretecek kimse kalmadı :)))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Haftalıkta ilk Direnci yazdım SAR Stop And Reversal ve fibonacci bakıyorum benim tarzım farklı siz bildiğiniz gibi devam edin lütfen..
Çakarkeyf desteği kaç ekranı yeni açtım
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Hoşgeldin zeynom devam mı ? Elimde az gümüş kaldı? Abimin yazdığı desteğe gelirse ekleyeyim.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Haftalık sar dirençleri mumlarla çekim alanı kavuşma anı dirençleri kırılmalı yani örümcekler temizlenmeli ilk direnç ne demiştim 126.31 takip edelim biraz sarasabilir mi?
sonraki dirençler her hafta güncellenir yani 5 sar direnci kırılmı önemli
@Azraa_ takip eder haftalık sarları onun için yazmıştım yoğundum dönemedim; )) @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()nereyeee @Çakarkeyf
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Abim çoktan harladi ateşi kankam
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()eline sağlık tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()teşekkür ederim abii , görüşürüz :) özletme yollarını gözletme :))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()85.45 ons gumus de direnç bana müsade grs üzere alt rakmalari biliyorsunuz