Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Hım çok iyi tebrikler bol bereketli olsun
Venüsmmg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selo58 ()Yetişsem bende yüzde 50 çıkacaktım nasip değilmiş ama iyi saldı yine
1BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Hayırlısı olsun arkadaşım. Bende son anda banka makası açmadan gönderdim. İnşallah pişman etmez beni. Diğer parçam duruyor. :)
Selo58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selo58 ()Karı görüp çıkmışsın ne güzel ben kaçırdım ya
1BeğenmedimŞikayet
esenistan ()Emirliyse ben oraya geçeyim ben de dünya katilimdan memnun değilim 24 saat islem yapmak cogu zaman iyi değil inan ki(;
0BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Teşekkürler esen Aktif bank N kolay makas 0.35 kuruş 0.61 kuruş arasında değişiyor. Ama akşam 18.00 gibi makas 3.5 liraya çıkıyor hiç memnun değilim. Dünya katılımdan hesap açtım oraya geçeceğim.
esenistan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
esenistan ()Banka satış olarak mı 119,21? Hangi banka bu bereketli olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Teşekkür ederim cansın arkadaşım sende az değilsin. Büyük parça duruyor ama 2500 gramı 119.21 gönderdim. Bu kez hissettim kanka. :)
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Biliyorum kanka sen tam tredersin
1BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Teşekkürler arkadaşım Mart 18 den beri bekliyorum inşallah sabrımın mükafatını Alırım. :)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Vay vay Allah bereket versin bacım
0BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Kanka pazar şenlik oldu vallahi. Net kârım 139.600. :)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Rica ederim. Bereketli olsun :)
@Venüsmmg
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Pazar parasi çıktımı :)
0BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Biraz daha beklemek istiyorum. İştahlı görünüyor. Şimdilik takip edicem. Teşekkürler. :)
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Karar senin tabii ki ama en düşük ortalamalı olanı tutmayı tercih ediyorum. He paraya acil ihtiyacın varsa en düşük maliyetli olanı satabilirsin o ayrı. Buralar ekleme değil kâr realizasyonu alınacak yerler. YTD
@Venüsmmg
0BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()@Gümüş_Sihirbazı