Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Mahya42 ()Aynen hocam. Rasyoda 60.68den az bişey salmış sonra toplamış. Gümüş dirençle rasyo destek aynı yere tekabül edince güçlü durmuş sanki.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kellemrt ()Haklsınız hocam, içeri bi alırlarsa yandım anam keten helvası oluruz. Bekletir bizi. sizde miktarlarda yüksekse bu işlem daha zor :)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()76.96 usd vardı bir sonraki fiboda. Orayı da geçse 78.4 usd deneyecekti. Şimdilik 76.96 usdden geri dönüş aldı
Mahya42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Düşüş trendi korkutuyor beni. Iceride kalmak demek ful alimda bana 500 bin-1 milyon TL civarı zarar demek olur. Azar azar alıp aylık kazanc sağlama peşindeyim. Risk alıp daha fazla kazanabiliriz ancak düşüş trendi içerisinde tepki yükselişinden kazanmak herkesin becerebilecegi bir durum değil.
kellemrt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Aynen oradan cok alacaktik neyse bekleyecez düşmesini yinede kazandık şükür
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Aynen böyle oldu :)
@Diebright
0BeğenmedimŞikayet
kellemrt ()Hocam bayadır takip ediyorum, çok güzel ve nokta atışı rakamlar veriyorsunuz ama dediğiniz gibi çok risk almadan ufak miktarlar giriyorsunuz :)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Biz o 70.8 usd de %10 değil daha fazla alacaktık. 103 tl olmuş. 119 cogunluk çıkmışım. 16 tl alttan alma fırsatını %10 alarak değerlendirmek yerine daha fazla alırdık. Ben hareketi ilk etapta 74.5x usdye bekliyordum. 2.5 usd daha koymasi üstüne sürpriz oldu. Düşmesini bekleyeceğiz.
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fortune1984 ()Bu sefer de düşmesin Allah muhafaza
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kellemrt ()Teşekkürler hocam. Bol kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Sabah aldigim yer gelirse bu sefer full alacam:))
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bugün olur mu bilmem ancak 72.98 usd denenir dususte.
kellemrt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kellemrt ()Hocam bugün geri çekilme kaça kadar olabilir ons olarak, tahmininiz var mı?
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Tebrik ederim kardeşim bol Bereketli olsun gerçekten iyi performans sergiledi ..
0BeğenmedimŞikayet
Mahya42 ()Bu yükseliş nereye kadar gider hocam sizce. Rasyoda 60.68 diranci var sanki. Altın desteklemezse çok gidebilir mi?