Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amin cümlemize olsun inşallah teşekkür ederim:)
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Bol Berketli olsun dostum sen bilirsin işini tebrikler ...
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sndende abim nakit olarak gmstr iyi oldu şu bir hafta düşüşler de hisselerde ekleme şansı için kullanmaya da iyi oldu... Sendende Allahım razıolsun bereketin bol olsun... @Asiii__
Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Hepimizi bereketli olsun, Allah razı olsun kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Gmstr dirençler 668 4saatlikte üzeri gnlükte 675 yakın direnci üzeri kalıcılıkla ancak 701__726 ytd... 648 ana destek hattı ytd... Altı zaten altyorumda... Alana satana tutana bereketli olsun alımlar kar yazdı:)... Kararlarınız isabetli olsun @Gümüşsüsüm , @Telafi_ , @Mustafaizmir35 . ..
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Herkes bir olsun sen tek biliriz doğrudur eyvallah sağol eksik olma ...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amin cmlemize aynı şekilde ben tekim. Tekte olsam yeterim seslenmen yeter:).. Eyvallah hayırlı geceler seninde işin gücün rast gitsin herzaman...
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()İşlerin bitince bekliyoruz dostum eyvallah yeniden emeklerine sağlık düşünmen etiket etmek yeter her zaman her konuda yanındayız sevgiler saygılar iyi geceler dilerim Allah kolaylık versin işin gücün rast gitsin selemetle..
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yok burdan paylaştım:).. Sayfamda açıkladım vallahi nezamanım nede işlemlerim yetişemiyorum. Takip edenler isterse bkabilir sayfamda mevcut elimden gelen bu kardeşim :)
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Eyvlalah hosgordum bende konuşmayı dinledim seninkisi borsa ok etiket yapican sen :))bu daha yarısi :)
Aynen nasip TL olması iyi olmuş dostum
Doğru dere depe düz gitmiş kimse bulamamış :)Şimdiden teşekürler bekliyoruz sağol
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():)) he valla aksiyon bol onda Altın var zaten az biraz toplam dedim bakim:)
ALTINVURUŞ38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah seni alayıyla gelmişsin:)... Hoşgelmişsiniz:).. Gmstr borsadan gümüş bu... Fonu. Sabah 10dan akşam 6ya kadar açık... 657altında evet 648 dün zaten geldi ve bugünde 648.50seviyesi görüldü... 620 ler verdim en kötü sneryoda 590lar güzel alım noktası olur ytd.. Dip tepe kim bulmuş Kademe yaptım ben... Olası durum için tl gümüş için ayırdım nasip artık dostum:) ytd... Sonuçta tepeden mallanmadıkya:) @Asiii_ sizler için ons grafiği paylaşırım az sonra
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()650 ve 655 den takviye yapıldı kardeşim. Bereketli olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Eyvallah roket resmin hazır yarın ama bankalar kapalı sanırım? öyle olursa pazartesi kalir benim nasip diyelim
Bek tek sefer alım yapicam hededfime az kaldı dua edin dostlar hep birlikte olalım Roketde :))
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Alda yükselsin Mustafa :)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Üsteki yorumlarını oku kardeşim kademe uygun diyor sanırım @Asiii__
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Hedeflerini göremedim alım için kaç?
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Saygılar benden abim ...
@Azraa_ eli kulağında benim biliyorsun mesai satleri :((ama asi dostum dinlemekte fayda var
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()@Asiii__ hocam sayfada bekleriz , alım kovalıyoruz :))
0BeğenmedimŞikayet
ALTINVURUŞ38 ()Yok ben gümüşü pek sevmiyorum az olan herzaman değerlidir diyerek Altın tarafındayım hem öyle çok hızlı ve ani hareketlere aksiyona gerek duymuyorum borsada yeterince yaşıyoruz zaten o aksiyonları onun için ağır abi altından tarafım ben :)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Alima başladın mı :)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Selamlar dostum emeğine sağlık gümüş sevilmez mi ben ekibi topladım sevenleri ve bekleyenleri etiket yapayım istersen gör kademe candır gerisi heyecan :))
@Ceryanci58 @simurg22 @Eso_derler @Yön_Kuzeydoğu @Azraa_ @karizma707 @Goldprice57 @Telafi_ @Parametre_x
Daha'da var şimdilik bunlar hedef 'ler ve bekletiler degisik ama olsun selamlar dostlar ...
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Gümüş severler yokmu aramızda:)).. Dün bugün kademe ile verdiğim rkamlardan toplama usulünde olduğumu yazdım ama nasip bakalım ytd... @Mustafaizmir35 , @Gümüşsüsüm , @ALTINVURUŞ38 sen gümüş seviyonmu:)...
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Tamam kardeşim sağolasın
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sninde inşallah ayar la kendini tl bitirmeden endexte yamuk az dkkatle toplayalım. Gmstr 648ler__ destek abi çok az 657şimdi azar azar aldım. Çıkarsa elde olur Gelirse 648__620ler kademe kademe toplarım ytd... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Tşk ederim kardeşim, biraz daha yavaş hareket edeyim o zaman.
Allah gönlüne göre versin. Allaha emanetsin kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amin cmlemize abi s, uwende 9.20üstü lazım ya kalıcılıkta bak. Yada 8.90_araları 8.70stoplu desteği bu destekler kırılmadıkça olumlu ytd... Altı oyalar ytd... Cwendede kısada evet 35.30 azar azar destek 35.16lar 34.90 üzeri iyi günlükte karar senin abim... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Hayırlı bereketli günlerin olsun kardeşim.
su w en 9, Cw en e 35,30 bu fiyatlar iyimi ilave yapalımmı ne dersin.
Bana net ol lütfen, ne tür olumsuzluk yaşanırsa yaşansın, sana yansımaz biliyorsun, kendin alıyormuş yada almazmışsın gibi cevap verebilirsin kardeşim. sağol varol. Hep ol.
@Gümüşsüsüm
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Estğ. yükselişi için önclikle 10.90üzeri 11.20kırması lazım. 11.20aşamadıkça destek 10.20__9.80onda ytd... @Asiii__
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)