Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1613 20:16:16
EUR 53.8014 20:16:16
USD 46.2968 20:16:16
ALTIN ONS $4335.2600 20:16:16

Konu: 15. Tur islemlerim kendime not

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Pazartesi akşam olmuş.Her hafta aynı manipulasyon devam ediyor elde malla da parayla da bekleyen seyreden kaybediyor. Bu hafta planım yukarı % 55 60 muhafaza % 40 45 al sata ayirmak Aşağı ise % 70 85 mal % 15 30 al satla artirarak cok parcalı islem 108.31682 den küçük parcami geri alarak basladim aşagı devamı halinde artirarak alıp kâr yazan parcaları satarak çok parçalı islemle devam insaallah seyretmek yok ytd.

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

110,33076 dan biraz daha sattım topladiklarımı büyuk bir zevkle satiyorum düştukce daha aşağiyi gösteren manipulatorlerin sabika kaydıni tutmayi unutmayin ytd

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

108.16585 den biraz daha sattım bir parcayı dörde bolup yukari dogru miktar artırarak satıp dönüstede yerine koyarak devam inşaallah ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bay_X1 ()

Kaç kilo sattınız

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

106,38303 ten bir miktar sattım seyretmek yok yukari parcalı satıs aşagi alış ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ani hareketlere tedbir olarak 100 ve 94 e alım 108 e gunlük satış emirlerini yeniledim 15 günlük 86 alım 120 satıs emirleri duruyor. Gene kâr yazdıkça yukarı satıp aşagi dogrü toplarken emir harici işlemlerimi ve sonucunda sayfada ve ekranlarda nasıl manipulasyon yapıldıgıni hatırlatacagim inşaallah ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

104,59711 den daha fazlasını geri aldım gire çıka aşağı doğru toplmamaya devam inşaallah seyretmek yok ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

106,29263 den ücte birini sattım yukarı doğru parcalı satıp gene dönüş yakaladığım yerde de parçalı alarak devam inşaallah ytd.

1BeğenmedimŞikayet

TTEKOL ()

Kesinlikle takip daha iyi ama işte her zamanda ekranda olamıyor insan. Emir özellikle gece yatarken işe yarıyor. tfx döneminde zincir emirleri dahi çok kullanıyorduk

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Aslında takip ederek daha iyi mesela 105,57 den almısım kürtarinca üç parca olarak yukarı dogru duruma göre cikip dönüste alarak ben daha iyi sonuç aldım emir verince az yukaridan veya aşağidan dönuyor genelde kaçiyor gene de arada bir bakacağim işlem yaparsam yazarım inşaallah manipulatörlere bakıp moralinizi bozmayın

TTEKOL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TTEKOL ()

Dünya katılımın makasları gayet iyi ama en büyük eksiği emir olmaması. Sürekli takip etmekde mümkün olmuyor. Vereceksin emirleri bakacaksın işine gücüne.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

100 ve 86 alış 120 satış 15 günlük 108 ve 112 satış bu günlük emir verdim. Arada kontrol eder alıs veye satış emri gercekleşirse isleme devam ederim. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

105,57680 den aldım aşagi yukarı artirarak cok parcalı islemle gene kâr eden parcalari çıka gire devam inşaallah seyretmek yok ytd.

0BeğenmedimŞikayet

PİA19 ()

Sen ne zaman öğrendin bu gümüş alıp satmayı bizim olan?

4BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

107,71195 den miktar artırarak tekrar aldım aşağı dogru artan oranlarda toplayıp yukari tepkilerde satarak devam inşaallah seyretmek yok ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

109,67344 ten bu parçanın ücte birini sattım yukarı aşağı plana sadık kalarak devam inşaallah seyretmek yok ytd.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum