Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Evet bende aynı bu şekilde düşünüyorum. Ben euro ile de alım yapıyorum.
@Diebright
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()parite daha uygun. En azından alım beklerken o ara dolar artar. Birkaç gün belki hafta boş yere para tlde beklemez. Zamanı gelince de dolar ile alım yapılır.
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Evet bizim bankada fark az üstedım. :)
Lirada kalmaktansa parite ile işlem daha iyi bence.
@Diebright
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Hocam Siz negatif uyumusuzlugu gorebiliyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ikisi için de makas ve vergiyi hesaba katıp farkına bakmak gerek. Bankadan bankaya değişiyor. Benim bankada çok az fark var tl ile alıp satmak ve dolar ile alıp satmak arasında.
memnunyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()Ben tl ile yapıyorum hocam dolar a geçmek dahamı iyi
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yakin zamanda çok iyi yerlere denk getirdik. Alımları da yazdım. 106.5x aldım. Dün 112.6x aldım. Bugünkü yükseliş aslında pek beklentim değildi. Fakat iyi oldu. Güzel alımlar yaptık. Şu an erken sattım veya iyi yerden sattım diyemiyorum. Alım için sabırlıyım. Buradan daha da yukarı gidebilir de. Beklerim tekrar düşmesini. Bu şekilde her hafta iyi kötü kazanarak gidiyoruz. 4 saatlik gösterge genelde alım için iyi bir indikator. Her dip yaptığında minimum 2-3 tllik yukarı gidecek imkan veriyor. En kötü 4 saatlik göstergenin tekrar düşmesini beklerim. O zaman alırım. Buraya aldigimi yazarım. Dün 112.6x aldığımı ve 2.52-2.55 parite alimlari yazdığım gibi.
0BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()Alırken yazarmısınız hocam siz çıkınca çıkmıştım biraz 11850 den aldım gerisini sizle alıcam inşallah teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()4 saatlik düzeltme yaparsa yine 78 usd civarı bir yer. O hep beklediğim gunluk düzeltme yaparsa 74.54 usd. Henüz bir yönelim yok. 82.89 usdyi iki kez denedi geri çekildi. Tekrar deneyecek mi bakacağız. Alt seviyeleri direnç kırılmaz ise takip edeceğiz.
1BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()Alımı nerden yapalım hocam yazarmısınız