Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()İyi akşamlar kardeşim hoş geldin her zaman her daim gönderirim afiyet olsun..
Hep ğül olsun kucağında tekniğinin izi kalsın... Sen mutlu olki bizde mutlu olalım...
@Çakarkeyf huzur'u geç gördüm yoksa aklımda :))mesaj alındı kardeşim :))
Kasayla yollarım dostuma bundan sonra..
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()hoş geldin çay benim nasılda bilir, tekniğin le değil herşeyinle maşallah, bana müsade şimdilik grş üzere
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyi akşamlar hocam; kahvem hazırmı içmeye geldim @Çakarkeyf çay:))
Teşk. ederim tekniğimle gönüllerde iz bırakmışım çok mutlu oldum
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Saygılar bizden gelsin kardeşime rica ederim ... İki kelime yazmak yerine daha bilgilendirici olur diye düşündüm yanlış anlamasın umarım yine istişare ederiz selamlar ...
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()varol dostum aynen tşk ederim
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Toplu mesajlara ekleme demiştin ya dostum ondan eklemedim diyorum ğünaydın:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()hepimizin dostum sağol, anlamadım ama herne ise olsun aleyküm selam
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Rica ederim kardeşim ne demek iyiki varsınız tüm emek veren dostların emeklerine saglık daha önceki ikazın içinde seni etiket yapmadım Bilgin olsun isterim selamlar...
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()emeğe verdiğin desteğe nezaketine tşk ler dostum
0BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Eyvallah abicim takipteyiz kuyudakileri çıkarabilirsek gerisi olur gider
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Çok teşekkür ederim kardeşim cümlemize inşallah ...
Espirinde çok hoş gece modun aydınlık ve huzurlu olsun kardeşim hürmetler bol kazançlar dilerim saygılarımla...
Abd açılışıda geldi takip edelim bakalım direç kırmaya mı gidicek geri mi çekilecek alt desteklere kapanışlar önemli ...
DaşmıYiyelim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Merhaba Kafkas kardeşim kusura bakmalık bir durum yok mesleginize'de saygı duyuyorum kelimeler sizde bıraz takıntı olmuş sanırım mesleğiniz icabı diyelim lakin Arı türkçe saf temiz katıksız duru olan 'Göktürkçe 'yi kullanmaktan sakınca görmedigimi ifade etmek isterim hatırlatma ve bilgilendirme içinde teşekkür ederim saygılarımla...
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Aktarmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederiz Mustafa bey, ; uygulamada gece modu kullanmama rağmen ortalık sarraf dükkanı gibi ışıldadı :) ellerin dert görmesin bol bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()gönlüne sağlık kardeşim bu kadar güzel özet olurdu
saygılar her daim
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Çok teşekkür ederim çiçekler yolluyorum
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Eyvallah teşekkür ederim eksik olmayın hocam ...
@Ayaz26 geçmiş olsun hocam bekliyoruz en kısa sürede destek verildi takip atıldı hocam ...
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Her ne kadar bugün moralimiz olmasa da takipteyiz her daim, saygılar, sevgiler
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Ben Teşekkür ederim hocam takip içinde ayar ıca :))Selamlar sevgiler...
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Elinize emeğinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Değerli yormunuz ve ince düşünceniz için ben teşekkür ederim arkadaşım saygılarımla selam olsun sizede ..
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Hoşbuldum kardeşim selamlar teşekkürler.
Bak yukarıda teknik direnç ve destekler muvcut ve dikkate alalım diye belirttim
Ayrıca @zekamerak hocam'da çok güzel yorumu ile bizi nelerin beklediğini bilgi ve tecrübesi ile aydınlatmış sagolsun çok teşekkür ederiz ..
@BigFoRCe Yunus kardeşim tekniğini konuşturmuş farklı bakış açısı ile ayrı bir hava katmış..
@deLiogLan_ Halil kardeşim güzel yorumlar ve teknik olarak açıklamış..
Yani demem o ki daha bir çok değerli katkı sağlayan arkadaşlarımızın yorumlarına tamamen katılıyorum beğenerek takip ediyorum ayrı ayrı teşekkür ederim . Benimde düşüncelerime ayna olmuşlar sagolsunlar...
Senin hadefin gelmesi için önce 4850 üstü kapnışlar almamız yani yeni trend yeni kanala geçmemiz şart 4800 3 defa denedi günlük ve haftalık kapanışlardan takip edelim saygılarımla...
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Tün aslında Göktürkçe gece demek. Dolayısıyla dense bile geceleyin kullanılmalı. Kaldı ki gece de aydınlık olmaz. Yani Mustafa kardeşim her bakımdan arızalı uydurma bir sözcük. Çok da yapmacık duruyor. Zamanında kim uydurmuşsa artık. Mesleğim olduğu için kayıtsız kalamadım kusuruma bakmayın Mustafa kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Emeğe gõsterdiğiniz saygıdan dolayı ben de sizi tebrik ediyorum arkadaşım. Teşekkürler, saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()hoşgeldin kardeşim. işin hep doru olsun
bugün piyasa sığ gibi düşünceni almak isterim
saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Tünaydın değer'li Zeynep'su kardeşim...
Kaptan Çakar dostum ve seninle denize karşı kahve içmekte çok keyifli olur memnuniyet ile efenim... @Çakarkeyf
Yukarıda tüm nokta atışı isabetli yorumun paylaşımın çok net olmuş dikkate alınmasını ve önemle takip edilmesini tavsiye ediyorum Tehlike henüz geçmiş degil katılıyorum emeğine güzel yüreğine Tekniği'ne saglık tebrik ediyor ve alkışlıyorum...
Selamlar sevgiler kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons altına Haftalık grafiktende teyit için bakalım mavi çizgi 4759 güncellendi kırmızı destek hala 4742.7 altında kapatmaka şartı aklımızda olsun..
Bana müsade görümek dileğiyle
@Mustafaizmir35 günaydın değerli hocam sabah kahvesini güvertede @Çakarkeyf kaptan köşkünde deniz karşı içelim bir ara:))
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Evet hocam tam nokta atışı verdiniz buda ispata mühürü olsun.
Siz öyle diyorsanız
Peki med- cezir fed durumlarına ayrıca bakmakta fayda var :))
İyi geceler Zeynep kardeşim ...
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim hocam size bahsettiğim ons 4758 rakamı neden önemli grafikte göstermek istedim neyi nerden bulduğumuzun teyidi hocam iyi geceler diliyorum..
yarın ola hayrola, fed 29 nisanı önemsiyorum medcezir etkisi:)