Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (166)
1BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Hah o yüzden alıcı satıcı derinlik istiyorum ya, gözlerim uzağı görmüyor:)
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()bu uzaya gitmiş :((
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()arada fişi çek:) aselsan
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()benım hard disk dolu abim hangi birini takıp edecem sasırdım
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Yok efendim rica ederim, @16paramıknatısı asilzade neydi abim bizi takip etmiyor:)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Teşekkürler eksik olma evet bir sorun yok:)
Bir 15k 16k civarı beklentim var 12400 altı inmedikçe. Tabi tebrik ederiz yine o zaman :) Ben de kısa süreli birşeyler alıp satıyorum. @Çakarkeyf ile emkel hissesini konuştuk izliyoruz bakalım :)
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()başka bir isteğiniz varmı :)tpras mı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Görünmeyince bir sesleneyim dedim şükür herşey yolunda:)
Tobo çok uzun vade Senaryo gerçekleşirmi bilemem karalıdık kafa mıza göre:) çalışırsa tebriğiniz alırım çalışmazsa da canımız sağolsun henüz yüklü bir poziyonum yok bistte ama eski borsa tutukunuyum.
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Yıldızlar asilzade için ne söylüyor, alıcı satıcı derinlik rica etsem
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()315 bir destek yapalım senin hedefe yelken açarız:))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()yok abim gökyüzüne bakıyorum yaldızlar söylüyor
hısse duruyormu verdın mı emkel dekı formasyonun aynısı var su an
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Abi, alıcı satıcı derinlik görebildiğine göre sende matrix var sanırım
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()413 bin alıcılı kapamış bofa ya rağmen tavan maşallah
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Bist 100 endeksi için 12400 altı günlük 12 kapanış olmadığı sürece yeni bir tepe şansımız var gibi görüyorum
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Patek 26.30 üstüne gidip oranın Altın a bir süre inmezse yükselişi sürdürebilir. 22.7 yakın düşen trendi kırma yeri.
Kontr ise haftalıkda güzel bir pozitif uyumsuzluk var bunu gücüyle çıkışa devam edebilir bir süre. 11.40-12.80 aralığını geçip üstünde kalırsa yükseliş işin şansını sürdürür bence.
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Merak etmeyin dibini görmeden dalmam, dalsam bugün smrva ful alırdım, zaten treyd ediyorum, hisselerde uzun vade riskli hâlâ
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Hayırlısı bakalım :)
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Tedbiri elden bırakmayın :)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()aynen dostum rast gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Mrhba sizden kopya çektim:) takibe aldım
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()18i koruduğu sürece şimdilik bir dönüş şansı verebilir diye yakın takipteyim bakalım :) 22den 28 gidecekse bile güzel bırakır :)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()kontmatik, patek bi bakabilirmisin
ustat
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tepeden yuzde 87 düşmüş en son 15 lerdeyken veydalaşmıstım,28.8 e bayrıkat kuruyor tahtacı bende alayım ekrana
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Tepeden düşüşün %23 ya da %38ini geri alsa güzel şeyler bırakır :) gözüm üstünde bunun
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()aynen dostum 17.9 ları dıp yapmış,23 üstünde kalıcılık lazım, tahtacısı vakıf alıcılı bugün takas larıda ıyı fena değil
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Emkel için ne düşünüyorsun? Libra formasyonu görüyorum büyük düşüşün düzeltmesi gelebilir gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim dostum çok şükür
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()İyiyim dostun sen nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Hoş geldin dostum iyimisin
2BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Merhaba iyiyim sen nasılsın?
Uzun vade adına güzel bir analiz olmuş.
Tobo formasyonu muazzam. Bazen böyle bariz olanlar istenileni vermeyebiliyor ama buna göre de kenarda beklenmez :) Emeğine sağlık çalışmasını temenni ediyorum.
@16paramıknatısı @Çakarkeyf
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)