Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Günaydın, güzele herşey yakışır iyi günlerde kullanın
Yeniden06 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ajdanın daha güzeli size nasip olsun Altın bilezik:)) kendi ayakları üzerinde duran kadınlarız çok şükür bize herşey çok yakışıyor..
Hediye alanda çok şanşlıymış iyi günlerde kullansın
1BeğenmedimŞikayet
Yeniden06 ()Günaydınn şanım altınbilezik olunca şifreyi çözmek hiç zor olmadı :)) sizde ajdanızı şıkır şıkır güzel günlerde kullanın bereketli olsun kolunuzda çoğalsın :) bilezik lerini kendine hediye alan kadınlarız biz :) @Çakarkeyf hocama şöyle heybetli bir Adana burması almak yakışır :)) bereketli olsun hocamm
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın Negatif uyumsuzluk her piyasada sinyali çakar keyfini sürer doldura doldura gitsin; ))
Trp 2 hafta uslu durabilecelmi fede denk geliyor 28-29 nisan
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()günaydın, emeğinize sağlık dün sinyali vermiştik gümüş sayfasında nu, yine çalıştı huyu krusun :((
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın akşam cevap düşmemiş;
Etiketten şifreyi çözmüşsünüz, ajdamı kendim kendim aldım; )
Hımmm :)) Ajda yada Adana burması almış direkt söyleyememiş iyi günlerde kullansın ışıldasın:) @Çakarkeyf
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Güzel açıklama..
Piyasada rsi harektli ortlamar manşetleri önceden fiyatlıyor haber akışı sonradan geliyor biz aynı fikirdeyiz emtialarda önce teknik risk li piyaslarda temel analiz..
Ateş sonrası iyimserlik kalıcı barış olmadan temkinli duruştayım akşamda yorumlamıştım..
Altınlar bereket sağlıkla huzur getirsin Alla güzel yerlere harcamayı nasip etsin..
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()hoş geldin :)) tşk ederim sessiz takibe devam dıyorsun :))bereketli olsun kademeli devam yolda bırakmaz
0BeğenmedimŞikayet
Yeniden06 ()Günaydın:)ahahaha buralardayım hocam sizin analizleri takipteyim :) ekleme yaptım geçen gün çok az nakitim kaldı :)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()destek ve dirençleri takıp için tavsiye ederim arkadaşlar
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()günaydın, etiket yapmasak geleğin yok :))
0BeğenmedimŞikayet
Yeniden06 ()Aleyküm selam efenim bereketli olsun :)) Altın bilezik mi aldınız acaba :))
0BeğenmedimŞikayet
Yeniden06 ()Beni etiketlediğine göre bilezik almış:))) bereketli olsun hocamm :)) @Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Tekrar tebrik ederiz emeğine saglık takip ediyoruz dostum sagolasın iyi geceler ...
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Buradaki rakamlar gerçekten hayssasiyet içerir ben olsam ekran resmi alirdim
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Temel de de manşeti simdiden atalım haberleri takip. eden arkadaşlar çok duyarlar bu paylaşımı
Piyasalardaki bu yükseliş on beş gün aranın coşkusu şöyleki cola yi bardağa doldurduğunuz daki üstteki köpük gibi düşünün, atşk kalıcı olmaz ise piyasa o tedirginliği hissedeceği için ilk önce riyskli piyasalarda başlar sinyaller...
Arz ederim şükür bereket versin hepimize
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Altın Çeyrek mi atamı bikezik mi nerden bilelim:)) bereketli olsun kese dolmuş @Yeniden06
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Altın @Yeniden06 selamlar ; )) iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim, ne aldınız
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Hayırlı bereketli olsun, bugün bende aldım )
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Restini gördüm Ajdamı aldım:))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Lazım olur yeşili ve kırmızıyı görenlere
0BeğenmedimŞikayet
z_e_r_o ()Bazen enginlerden dağlar nede ulaşılmaz görünür:)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()trbzn u napalım :))
z_e_r_o için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
z_e_r_o ()Tüm yollar romaya tüm renklerde buraya çıkar:)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()hayklısın ama, yine bağladın sarı kırmızı ya :(:))
z_e_r_o için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
z_e_r_o ()O arabanın iki renge uyumu var.. Bu renklerde mükemmel güzel.. Sarı ve kırmızı.. :)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ():)) çok lezzetli olmuş demi :)) aynısından gümüş ons içinde var ıkı bak bir gör :)) foto larım çok sembolıktır tşk ederim, Şubar ın mekanık versıyonu maşallah
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()yerler senın grafiğini :)))
foto efsane olmuş...
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tsk ederim dostlar @Mustafaizmir35
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)