Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta 150 tl benimde aldığım var ne olır acaba
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()teşekkürler
bende 118-120 gibi çıkacam
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Teşekkür ederim kardeşim.
Sizede bol bereketli kazançlar dilerim.
Kısmet artık kardesım hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Teşekkür ederim kuzum.
Sizede bereketli kazançlar olsun
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Teşekkür ederim.
Sizede bereketli kazançlar olsun
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()130 tl den aldıklarım var onlar duruyor.
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()sizin tahminlerinizle işlem yapsam inanın pişman olmam ..
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Onlar der bakma onlara. Bir müddet sonra kaybolurlar ortadan.
@F30
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Var çünkü düşeni kırsa da hala bulunduğu yer yatay bant oluşturacak bir yer ve tepki seviyesi. 78.71 usd ye son bir atak gelir belki. Ancak sonra yine yatay bant içinde alt degerlere gidebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Hayırlı olsun. 2.22 ve 2.42 yaptım ben de. Hala elde bir miktar var. 1.98 almıştım gecen hafta onu erken sattım. Keşke onu da bekletseydim.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Estağfurullah. 74.5x usd üzerinde kaldıkça 78.71 usdlere bir gidişat potansiyeli var bakalım.
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta durum nedir siz full dolar a geçtiniz düşüş gelir mi gümüşte
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Hayırlı bereketli olsun abi..
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()kardeşim hayırlı olsun demek düşer bize.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()2.18 ile 2.19 da aldıklarımı ful 2.4306 dan dolar a döndüm.
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Kesinlik içermesede yeni dip düşüşü beklentinizmi var? Uçtu kaçtı alamadık daha düşmez diyen çok kişi var.
0BeğenmedimŞikayet
Mahya42 ()Eyvallah hocam sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()süpersin sen ya. işte bu bence çok başarılı analizler hakikaten
tebrikler..
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Alım yerini biraz aşmış durumda. Mesela 69.37 usd den destek alındığında alım yapılabilirdi. Ben oraya yakın az miktar aldım. Daha fazla alinabilirdi. Buradan ise daha yukarısı için fazla pay kalmamış olabilir. Yine yukarı gider ancak tatmin edici bir kar verir mi şu an için bilemiyorum.
Mahya42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mahya42 ()Hocam tam anlamadım. Şuan burası alım yeri mi yoksa beklemeli miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yok genelde alım için acele etmem zaten. Satışta aceleciyim. 4 saatlik ve günlük aşırı alıma girerse bekleyeceğiz düşüş için. Ikisi de dipte ise alım yapacağım. Fazla işlem yapmak yerine doğru yerden islem yaparım. Buradan 2-3 usd daha yukarı gelmeli normalde.
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yatay hareketin riski de burada. Yavaş yavaş ilerler göstergeler şişer buradan artık alınmaz dersin düşüş beklersin. Bir anda yukarı kirilim başlar. Meğer konsolide olduğu yer alım yeriymis dersin. İyice yukarı gittikten alırsın tam aldığın yerden bu sefer düşmeye başlar. Bekleriz bakalım. Elde gümüş var ama çoğunluk 102-107 arasi satıldı. Sert düşüş olursa ancak giriş yapılır. Belki de ayda 1-2 islem yaparız ancak o işlemin sonucu da portföyde %20 artış sağlarsa anlamlı olur.
Evinizneisterse için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Bazen almadığın zaman kâr yazdığını bilmeden beklersin ama işte tam o yerinde alım ile gülen risksiz sen olursun :)) beklemek güzeldir sabrımızı ölçmüş oluruz
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()İlk defa alım için acele etmiyorsun topragim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet önce yukarı devam etmesi lazım. Sabırla alım yerinin gelmesini bekleyeceğiz. Doğru yerden islem yapmak için.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Evet bende öyle düşündüğüm için iyi olacak gibi duruyor dedim.
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()50-55 ons grafiği çizenler var onlar için dedim. Kafama takılan diğer konuda gümüş oralara gelirse Altın da çökmüş olmayacakmı
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Son şelale olur sanırım sonra yön yukarı, ama fena bir şelale olsun ki hızlı çıksın sonra her dip bir zirve olarak düşünmek gerek
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()60 70 arasımı
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Bu seferki düşüş iyi olacak gibi duruyor