Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1513 04:55:38
EUR 51.1887 04:55:38
USD 44.4302 04:55:38
ALTIN ONS $4494.3150 04:55:38

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Kısa periyotta 72.56 usd den 66.72 usdye düşüşün fibo 0.618 seviyesine kadar geri gelmiş. Saatlik gösterge tepeye yaklaşıyor. Ancak 4 saatlige uyarsa yukarı devam etmesi gerekir. Haftalık kapanış da kalan 4.5 saatte aşırı bir düşüş gelmez ise fena olmayacak.

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Yatırım1819 ()

Anlamıyorsun hiç girme. Elindeki gümüştende olursun.

Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Terste ise bu yükselişlerde direnci kiramayinca alttan alım yaparım deniliyorsa ful çıkmak gerek. Sonra da yine dibe yakin almak lazım. Bu sayede ortalama düşürerek en azından elde daha çok gram ile beklenir. Bunları yapamıyorsak mecbur dolar ve ons bacağı ile gramlarin artışını izlemek ve sabırlı olmak lazım.

Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

Abi bende 15 kilo gümüş war hep sabit bekliyorum sizin gibi alsat yapmadım harçlık çıkarmadım yernde sayıyor

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Eyvallah. Ticaretlerimiz bereketli olsun. :)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Bu piyasa güzel kazandırır. Söyle baktım son 2 haftadan bu yana ful gir çık ile yaklaşık 40-50 bin usd kazanç verebilirdi. Bu hafta yıllık spor salonu paramızı çıkardık en azından:) Aylıklarda onslar negatif devam ediyor. Gun içi hareketleri değerlendirmek gerek. Düşeni kırmayan 74.56 usdde ikili tepe yapmış bir ons var. Belki de dediğim gibi bir süre 75-61 usd arasi bir yatay bant oluşacak. 61 usdde panik satışları tetikletirler. 74.56 usd üzerinde de sert alımlar gelir diye bakmak gerek bu bantta.

Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Aynen öyle. Testere gibi. İki tarafta da göz olmalı. Bir göz yukarıda bir göz aşağıda. Şaşı etti milleti bu gümüş :)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Meblağ yüksek olunca kayip da fazla olabilir. Ful gir çık ile tabi saatler içinde 5000 usd kazandığım da oldu. Hatta bugün bile 6-7 bin bir al sat ile gelebilirdi. Ancak düşüş trendindeyiz. 61 usdyi kırarsa mesela bir 54.4 usd civairna düşebilir. Bir altta da 45.55 usd var. Büyük risk her zaman kazandirmayabilir. Bir iki sıçrarız sonra aylarca içeri alabilir.

YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

hocam zaten 65 lerden toplu aldın 58 e gitti diyelim. zaten kilo başı 7 bin yapar. dibin dibinden döner yine yükselir. ama dönmeden gittiğini düşünürsek çok büyük karlar alırdın. risk analizi yaparsak eğer bence buralardan bir çok defa büyük karlar kaçırdın. bunları hepsini hesaplasan belkide bir iki daire parası kaçırmışsındır diyebiliriz. :)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Korkudan ziyade kritik desteğe gelip kırar diye bekliyorum. Kırsa daha çok gram arttırma imkanı doğacak diye bekliyorum dönüyor. O yüzden birkaç kg almış oluyorum. Alım için biraz fazla sabırlı davranıyorum. Zaten şu an düşeni kıramaz ise yine alım fırsatı verecek. Elimdeki paladyumu 3 katına çıkardım zamanında. Bir seferde yapamadığımız karlara üzülsek de süreç içinde yine ufak parçalar birleşip yine gram artışı oluyor.

YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

hocam seni uzun süredir takip ediyorum. güzel analizlerin olmasına rağmen korkuyla hareket edip büyük karları kaçırıyorsun. zaten diplere gelmiş yerler. aldığın yerden düşse bile çok düşmeyip ardıundan hemen geri gelebilecek noktalar. Bence yanlış yapıyorsun. yine de sen bilirsin:)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Önümüzdeki 4 saatlik mumlar da yukarı yönlü hareket ederse 74.56 usd de çalışabilir.
Saat 15.00 da az aldık biraz daha alsak iyi olacakmış.

Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Toboya doğru gidiyormuyiz sence

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum