Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Allah bunların seyrrinden korusun kendilerine döndürsun inşallah musadenle iyi geceler çok geyrginim
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RumeysaHANSA ()Mealini bizler için yapmış grafik okumadı henüz tam yok bizde uzaktan izliyorum likeleri verip kaçıyorum
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emek verdiniz yorumalarınjz altta kaldı tekrar üste çıkarın ki görmeyenler de faydalansın yatrımcı zor günlerden geçiyor iyi geceler.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RumeysaHANSA ()Okudum lakin sizin gibi engin fikirlerim yok kulp oluşumu tamamlanınca kahvemizi içeriz
Atınız bana bir yerden tanıdık geldi buldum mu acaba kayıp kişiyi
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok üzüldüm hocam niye gitti yine mi hesabını yaktılar..
Sayfada tat tuz kalmadı teknikle doğruları konuşan istenmiyor malaesef...
Sayfa onların olsun..
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Her ihtimali yazdık üstadım geriye takip etmek ve izlemek vede strateji belirlemek kaldı artık nasibimiz kadar
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Ben anladım huylu huyundan vazgecermi ; (( sonra tymsah goyzyaslari dökerler yayzıklar olsun size uytanın insanlığınızdan, sizin olsun sayfa herkes size biyat etsin gururnunuz oksansin yeterki, yasattiginizi yasayacaksiniz illaki
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Size de hocam.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Siz yazınca baktım Sedat hocam istifa etmiş çok üzüldüm niye ne oldu acaba @Engin7734
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()@Sedat4114 nerede? @Engin7734 etikette cikmadı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Aleykümselam, yüreğinize sağlık verdiğiniz hakkaniyetli tepkiye beğeni gönderdim iyiki varsınız..
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Eyvallah üstad..
Ons altın Grafiğin mealinide madde madde açıklamasınız şahane olmuş
@RumeysaHANSA oba kızı aniden bir görünüp bir kayboluyorsun hoşgeldin:)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Nerede Zeynep Hanım kardeş selamlaşamadık sanki bugün!
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tesekkur ederim efenim okudunuz mu ne düşünüyorsunuz analiz hakkında sayın oba kızı ; ))
RumeysaHANSA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RumeysaHANSA ()Emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Amin abim cümlemizin inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Sağol abimm rastgelsin inşallah gönlünce olsun senarist olduk ; ()
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Ekran aldım Abimmm:) Eline emeğine sağlık
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim hep beraber seninde emeklerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Bütün senaryoları grafik üzerinde meali ile paylaştım yarına çıkmaya garantimiz yokken, ne olur ne olmaz bilemeyiz teknik olarak analiz etmeye çalıştım gönlünüzce olsun
Umut2006 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Senaryo
1_yukarda 4610 hacimli kırılır ise kulbu yapmaya inmez çanak derinliği kadar yükselmesi beklenir
2_4610 kırılımı gerçekleşse dahi 4735 kırılmadan ons Altın rahatlamaz ve tekrar 4610 a onay almaya gelebilir gelmeyebilir de hacim önemli
3_kulbu yapmaya iner ise ons altın verdiklerinin yarısını almak isteyebilir 4352 hedefte olur
4_en istemediğim ikili tepe de ihtimal dahilinde o zamanda kulp dan da aşağılara düşüs beklenir
Arz. edeeim rast gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Umut2006 ()Hocam yarın alim fırsatı varmı sizce
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ellerine emeğine sağlık fincanın kulbundan kahve içelim inşallah..
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Emeğine sağlık öncelikle Abim :) Emegin büyük
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Meali nedir :)