Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()bakın bakalım kaç saat önce rakam verdim :)
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Dönüş sinyali gelmedimi hocam durumlar nedir?
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mahya42 ()Hocam buradan zarar kes yapılır mı sizce
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()şuan herkes aynı düşündüğü için. yine diyorum kimseye fırsat vermezler 3-5 arası tekrar git gel yapar piyasa kapanınca makaslar açılırsa o zaman bilki yarına fırsat kalmaz
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Buralarda kalamaz ise tekrar düşer.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()he he düşer düşer :D ben bilmem long da bekleyecem ilk hedefim 69 :)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()İstediğim düzeye gelemedi. Yüklü alım için biraz daha düşşe iyi olur.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()alan satar tekrar düşecek diye iki ileri bi geri :)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()öğleden sonra 3-5 arası görecez bakalım piyasa kapanana kadar panikçilerde biter. piyasa kapanınca size fırsat vermeden bakalım ne yapacaklar :)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()61. x usd lerden aldım biraz evvel onu çıktım. Gece de al sat yaptım. Şöyle daha dip gelse pozisyon arttıracağız. Ancak her an tepki gelebilir.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()ahh ahh kimseye fırsat vermezlerki zaten 4 iler 2 geri millet ha girdim ha girecem diyene kadar tren kalkar :D
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Henüz dip yapmadı. Ancak 1 saatlik,2 saatlik, günlük hepsi dipte.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()72 gelecektide bu kadarı sağlam oldu :) bundan sonraki hedefim tepenin tepesi :D
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Dip dediğimiz bütün rakamlar patladı. Toplasınlar artık tepki vermemesi sinir bozucu
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()sabırlı ol panikler var. dipten topluyorlar acayip sıkıştı
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()4 saatlikte dip yapar tepki alırsa yazarmısın hocam dönsüm artık yukarı sağlam düştü tepkide yok doğru düzgün
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Daha yapmadım:)