Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Amiin. Allah razı olsun. Bu güzel duaların mislini sana da nasip etsin inşallah
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Topluca htim indirecez yusuf az kaldı zaten:))
Vllahi sana herzaman ediyorum. Sende bana et olurmu:).. Allahım sağlıkla, rzkımızı bol , evltlarımızı hayırlı sağlıklı etsin. Birde şu yreğimizin yrguluklarını:(( yok edip kendisine layık bi kul eylesin. Alan el değil veren el olmayı nasip etsin güzel ahlkla hepimize inşllah... Amin... @Asiii__
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Asi , bana da dua eder misin?
1BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Nasipten ötesi bulmaz bizi
Çok doğru bir söz
Allah razı olsun hayırlı geceler size de
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allahım hyırlısıyla kazançla çıkmanı nasip etsin. Evet 2023ten bu yana alyattı zirveler geldi. Bu sene dkkat istiyor tcrübe istiyor yukarıda aşağıda ani hareketler olur. Allah hepimize doğruyu yptırsın pyasada para kazanmak iyice zorlu hal aldı:((.. Sağlık olsun nasipten ötesi bulmaz bizi:) cümleten iyi geceler... @Asiii__
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()En kötü zamanına denk geldik
Ben beklemeyi tercih ediyorum
Eğer iyi bir tepki gelirse de komple çıkacağım. Kumar oynayanlara kızardım ben gelinen noktada hiç bir fark görmüyorum. Böyle yatırım aracı olmaz. Kumarda %100 kaybediyorsun bu da en yüksek rakamdan %47 düşmüş bir Altın %50-60 oluyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İşte krarlı olmak lazım. Sen ya hedef belirleyip razı olup bekleyeceksin... Yda üzlürüm düşerse de çıkarsa diye endşeleniyorsan üzlmeyecek şekilde bölmelisin parçalara ozaman güvende hissdebilirsin çıkarsa biraz biraz satacak malın olur. Dşerse de aha böyle alacak tl'n olur.
Başka yol da paran yetiyorsa ise zrsa bu işler bak bi arsa, bi ev için dğerlendirip iyi yerlerden ister al- sat onlarda da bekleyip ypabilirsin yada gelir amaçlı kullnabilirsin ytd... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Düşmezse, okuyamayıp bir şeyi kaçıran için riskli, direk teste düşer. Ben takip etsem de kendi adıma bir şey anlayamıyorum. Şimdi destekte evet mesela aldın, ilk tepkide ilk dirençte mi satacağım bir üstü mü beklemeliyim diye şaşırıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Benim u, yarı yrumlarımdı orda alım yapacaklar oluyordu, ypıyorlardıda 4760ta o vakit belki birine faydası olacaktı sonuçtada geldi yanıltmadı beni bu aydmin niye dşürmüyor? ... Pes etmicem... Kkeçte etse beni yazacam :)...
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Nerdeyse destekte anlık rakam zaten. 4380 mi 4650 mi karar yerinde öyleyse
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()3gün önce gelecek rakamları yazmışım bunun nesi var kendimi etiketlemekten bktım goy goy mu var bu yorumlrda sn A, ydmin neden düşmemiş, düşmüyor yrumlarım?