Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Yahu . kendi fikrinizde sıkı tutundunuz . bu iyi bir şey.
Degnekci23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Degnekci23_ ()Ordan bakınca obo nedir bilmiyorum gibi gorunmem de bilemedim yani, harika olmak derdim yok ayrıca.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()İyi yapmışın engelle geç sivsisiek gibi kafa şişiriyo anca
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Aynen hıcam hacimli kırılımla geçersek 72 yi devamı gelecek gibi
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()100 kırılmasa evet .. akşam 12 ye kadar . ıns
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Bilmiş bilmiş yıldızlı üyelere kendince sınarcasına soru sormaya çalışıyor. İşin garip tarafı uslubuda, kullanıcı adıda, profil resmide garip kimsede çıkıp kimsin necisin demiyor buna engelledim ensonunda
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Obo nedir . aktif olmasi icin hangi şartlar lazim . araştırın :))
Obo değildi. Dipler obo icin uygun değildi.
Amma evet haklisiniz düşüş Beklentiniz gerçekleşti. Harika idiniz :)guzel
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Günlük 72 üstü kapanış bile nefes aldırurır trend başlangıcı noktasında olumlu olur
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()İnş..72 günlük destek idi ..72 altinda gün kapanış lari gelmiyorsa bir umut . ikili dip
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Evet .. uzun mumlar geliyor bakalim .4600 üstu kalabilirse . günlük destek idi.
Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Ya kardeşim bırak şu gereksizi kendini çok bilgili bişey sanıyo sivri sinek gibi vızıldayıp duruyo gereksiz.
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Mümkün olduğunca engellememeye çalışıyorum burdakileri ama şart heralde bunu yapmak. Gümüş alıyormu belli değil, bişey öğrenmek içinmi yazıyor belli değil full Yarım cümle kurup kalabalık etmek adamın işi.
MALATYALI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()En kutu yanlis olmuş hocam 4200 olcaktı sanırım
-1BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Eksikliğini tamamla yok şöyle yapayım engel atayım hakkını helal et rahat ol
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()65 onsu kaçırdık bence 2 lı dip yaptı
0BeğenmedimŞikayet
MALATYALI ()Sendede. Hata var muhatap oluyon neden engellemiyon o gereksizi
3BeğenmedimŞikayet
F30 ()Ya arkadaşım bişey yazmıyim diyorum kendimi tutamadım yine. Ne masal anlattın be yok şahin yok kertenkele manasız Yarım cümlelerle mesajlar yazıyosun. Önemli bilgileri kaçırıyoruz burda bu mesajlar yüzünden. Kendince önemli üyelerin bilgilerinimi sınamaya çalışıyosun yok ons altın 4100 gelcekmi falan amaç ne senin kardeşim. Profilimdeki sinek ilacını sıkıcam sana hakediyorsun.
Efesinek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Degnekci23_ ()Ama hedefi hemen hemen tuttu, bu da obo olduğundan emin olmama s bep oldu, bazı farklılıklar olsa da oboydu bence:) ama toparlayacagiz, en kötüsü buydu ve oldu.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Obo değildi amma 3 lu tepe gibi bir şeydi evet ...
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Abla 93 kadar geldi, çok düştü.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Dxy ile halletti bu sefer
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Kıracak hocam bütün kapılar açıldı kertenkele şahinden kaçma pasinde toprak altı arıyor gizlenmeye çalışıyor kuyruk bırakıp yön yer değiştiriyor
1BeğenmedimŞikayet
Degnekci23_ ()Gecen sormustum obo diye, obo çalıştı, hedefi tam getirmediler ama çalıştı, ben bunun en kötüsü olduğunu düşünüyorum, grafiğin düzelmesi ile haftaya 80 li rakamları konuşuruz bence. Önce 72.600 üzerine atmamız gerekiyor haftayi 73 civarı kapatmamis. muhtesem olacak.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Olabilir ..70 kırdığına göre 62..59 bir yeni dip gelirmi acaba
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Bu ne şimdi gördüm.. çok satmışlar
Nasdag ile sp500 çok kötü durumda.
Onlar yeni başladı desteği kirdi .. onlar duzelmeden gümüş te yukselemez ..
63..61..59 var altta gümüş için..
Altin 5200 en kötü.. amma 4380 kirmasa daha iyi
Efesinek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Wİx 50 üstü görmedi ona rağmen düştü. gorurmu ViX sizce
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()altın ons 4.100 gelirmi hocam grafik çalışmama göre
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()TL bazlı 5400 5600 bekleme diyosun
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Formasyona baktığınızda İkili dip gerçekleşti diyebilirmiyiz @Aynur1
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Tşk ederim hocam ben nokda atış beklim saygilar