Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1707 08:46:12
EUR 52.7624 08:46:12
USD 45.0385 08:46:12
ALTIN ONS $4625.4700 08:46:12

Konu: X grafik

Yorumlar (70)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

126-127 bir öncesi idi bu doğru. Son ons 87 gram 123 o ayrı idi. :) 84 ten dönüp 87 ortasına kadar attı dar alandı ama yinede biraz kâr vardı yazdım soranlara. 85 alımı da kurtarırdı biraz ama neyse. Bir sonraki tura kaldın o zaman. :)

Ars_Bozok için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Beksilver ()

Eyvallah ne diyim sizin aranızda olan bir konu . Yeni hesap açsınlar cokmu zor :)

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Öyle yok herkes kimlerle takıldığına dikkat edecek! Benim bu konuda ne kadar katı kuralcı olduğumu herkes bilir. Beni bu sayfada sürekli kolpacı diye lanse edenlere sen gidip uyup ondan sonra da bana gelip kardeşim şurada ne olur diye sorarsan benden alacağın tek cevap engel yemek olur kusura bakma. Sana demiyorum yapana diyorum. Ben bunlar için kaç defa uyarı yapıyorum neler yaptıklarını da gösteriyorum o saatten sonra biz görmedik deme şansları olmuyor. Gördükleri halde tercih yapılıyorsa demekki bizimle alâkaları kalmadı demektir bende engel atıyorum. Olay bu başka birşey değil.

Beksilver için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ars_Bozok ()

Ons 87 123 civarıydı. Sen 126 gibi satış yeri dedin ben bu yoruma binaen sattım sonra dediğin kademeli alım yerlerinden 85 ons gibi aldım. Neyse şimdi ful gumusteyim TL yok napalım:)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Kademe alımları için 87 den geriye iner rasyoya göre tercihen kâr alınır tercih meselesidir dedim ya. :) sanırım gözden kaçırdın bunları. :) bir kaç kişi daha sordu onlara da yazdım sana yazamadım burada yoktum sen benden sonra ayrıca sormuşsun benim yorumu görmeden demekki. Ons 87 nereye tekabül ediyordu? :)

0BeğenmedimŞikayet

Beksilver ()

Sen bilirsin hocam ama millet ekmek kazanıyor sende vesile oluyorsun bu güzel bir nimet. Onlar için dünya senin için ahiret kazancı bence bir daha düşün.

0BeğenmedimŞikayet

Ars_Bozok ()

Galiba haklısın

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Konu hakkında bir arkadaş sordu yazdım bu akşam yorumda var takip edersin oradan tamam. Kesinlik yoktur şahsi teknik takibimdir sadece.

dr1111 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Engel attıysam sebebi vardır bir daha asla açmam bilen bilir uyarıyı zamanında yapmışımdır uyarısız kimseyi engellemem. Sadece boş muhabbet edenleri uyarısız engellerim başka sebepten ise uyarıyı mutlaka yapmışımdır ve dinlememiştir ki engel atmışımdır.

Beksilver için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dr1111 ()

altın içinde bunu dermiyiz hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

Beksilver ()

Kral millete engeli basmışsın yorumcu 1234 rica ediyor engeli kaldırmanı

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Yok diyemem şahsen. Oyalama yerleri derim sadece. :)

dr1111 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dr1111 ()

Hocam burası dip diyebilir miyiz teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Piyasa duygusallık kabul etmez! :)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Teknik olarak bana soruyor ama duygusal hareket ediyorsun. :) bağlantı kuramıyoruz o zaman. :)

0BeğenmedimŞikayet

Ars_Bozok ()

Yaw 123 den satmak istemedim işte:) neyse aklımdaki 130 du

0BeğenmedimŞikayet

Ars_Bozok ()

Tam olarak öyle değil aslında. Senin kâr alınır dediğin nokta 126-127 idi. Sonra alım için 85 ve 83 noktalarını söyledin. Ben 85 ons gibi alıp 130 TL bekleyeceğim dedim ama 123 lerden tekrar buralara gelince satılabilirmis dedim. Senin 123 lerde kâr alınır yazdığını görmedim

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Bana soruyorsun yazdığım yerleri takip edip işlem yapmıyorsun stratejiye uygun olmuyor sonra yine gelip kardeşim nasıl yapalım diyorsun aslında 123 ten çıkmak lazımdı diyorsun ben zaten orada kâr alınır dedim ons 87 bantını işaret ettim nokta verdim hatta. :) bu şekilde hep hatalı işlem olur benimde sana yazdığım şeylerin hepsi boşa çıkmış olur bir anlam ifade etmez değil mi? :)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Gerekli şeyleri yazdım çok defa kardeşim bende takip değişmez yanılma olmadıktan sonra. :)

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Aynen. Herşey nasip işi inşAllah istediğiniz gibi olur.

Ardahanlı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ardahanlı ()

Sağol 18 martı bekliyeyim bir ümit bakalım

0BeğenmedimŞikayet

Ars_Bozok ()

119-120 e tekrar düşüş mu diyorsun hayalet. Bir miktar burdan satış mantıklı mı sence 126-127 bekliyordum tekrar

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Bunlar tesadüf mü sizce? :) hep mi tesadüf oluyor yani? :))

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Paylaştığım bu rsi sinyalleri rasyoya aittir 1 saatlik ve 4 saatlik rsi sinyalleridir. Değer olarak 59.4-59 dediğim yerdir. Şuanki ons gümüş çıkışı bu yüzdendir. 87 orta bantına kadar atar demiştim. Sonrası için rasyo tekrar üste demiştim bakalım nasıl devam edecek?

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Ayın 18 i demek istediniz sanırım. 136 dan almanız hatalı işlem olmuş sanırım geçen seferki 96 ons çıkışında aldınız. Çok defa uyarı yaptığım halde yine yanlış işlem olmuş. Düştüğünde alsaydınız ya ons 77-78 lere inmişti ne güzel. Gram olarak 136 için birşey demek zor daha altlar olsaydı belki. Stratejime uygun hareket etmediğiniz için şuan başka birşey diyemiyorum size maalesef. Bende şuan için 136 yok dediğim gibi tercih sizindir.

Ardahanlı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ardahanlı ()

Hayalet selam kardeşim
10 gündür ekranı kapadım okuldada çok yoğunum en son 136 dan bir heycanla aldım hüsran oldu 18 de nakite ihtiyacım var acaba oralara gelirmi yoksa zararına çıkacam öngörün nedir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum