Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (70)
0BeğenmedimŞikayet
Beksilver ():) hiç işim olmaz hocam sağdan sağdan devam . Haklı gürdügğme haklı derim o kadar
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burada bazı garip işler var eskiler arasında sen fazla takılma bunlara sonuç alınmaz zaten sonu yok bu işlerin. Daha bu güne kadar bu işleri çözebilen çıkmadı ben dahil. :D
Beksilver için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beksilver ()İşleri rast gitsin ne diyim babamın oğlu değil :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aynı şeyi bende yaparım ancak bir farkla. Ben durduk yere bana veya sağa sola sataşanlarla içli dışlı olanlara atarım. Önce uyarı yaparım hâlâ dinlenmezse saniye geçikmez engel için emin ol. :) bunlar ise ben onlara birşey demediğim halde bana yazanlara engel atarlar sebep dahi göstermezler fark bu. :)
0BeğenmedimŞikayet
Beksilver ()Hocam profili falan bilmiyorum ama hasım sahibi olduk senle sohbet ettik diye :) Tuhaf çok tuhaf
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Profilimde bir detay var anlayan için. :)
0BeğenmedimŞikayet
Beksilver ()Hocam hayırlı sahurlar selametle
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Neyse çıkmam lazım iyi geceler.
0BeğenmedimŞikayet
Beksilver ():) tilkide uyanık sanıyor kendini dükkanlar tilki postuyla dolu
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bazıları kendini çok uyanık sanıyorlar ancak şuan dahi izliyorum haberleri yok. :)
0BeğenmedimŞikayet
Beksilver ()Evet nasip ne diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yapacak birşey yok mecbur. :) sevmem aslında ama mecbur kalınca oluyor böyle şeyler. Keşke sadece grafik takibi yapsak boş işlere vakit ayırmasak herkes rahat dursa ama işte ortam müsait değil.
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()İyiydi bu:))
0BeğenmedimŞikayet
Beksilver ():) hocam yapıyorsun bu sporu
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sen beni sadece grafik takibi mi yapıyor sandın? :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Gerek yok sor burada yazarlar sana. :) Hüseyin'e sor o iyi bilir beni. :) (NoPaniC_34)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ne yan hesap nede farklı bir hesap bana sökmez kardeşim bir şekilde onuda bulur engel atarım ben. Engel listemi görsen neler neler var orada şaşırırsın inan. :)
0BeğenmedimŞikayet
Beksilver ()Google hayalet adam yazsam çıkarmısın hocam nasıl araştırayım:)
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()E iyi madem millet bir tur koşsun gelsin öyle dahil olalım:)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Beni biraz araştır sen en iyisi. :))
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bir şekilde onuda yakalar işlem yaparım emin ol. :)