Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Doğru diyon pazar gecesi 15 bugünlerde 25 üstü aldık karımızı yokluyoruz ama artık çıkmıyor kar1_ 2 lira
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim ne demek. Hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
Beksilver için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beksilver ()Eyvallah sağolasın kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ne kadar aralıkta işlem yaptığına bağlıdır bunlar. Zaman aralığın en az 1-2 hafta ise yerine göre 10-15 TL lik aralıkta da işlem yapabilirsin. Dar aralıkta işlem yapayım dersen o değmez tabi uğraşa.
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Ara dalgalanmalardan pay aldım gram başı 2 lira uğraşa değmedi şu an sattığımın Altın da seyrediyor ama alım yapmıyorum bekliyorum artık? Tabii ki bunlar parça işlemler
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Nasip neyse o bizi bir şekilde bulur kardeşim merak etmeyin. Nasip değilse ne yaparsak yapalım bizi bulmaz. Sapma olur yada analiz doğru olsa bile alım satım kaçırırız. Denk gelmez o anda vs vs. Herşey nasip işidir. Hayırlısı olsun inşAllah.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yani onun gibi birşey diyelim kısaca. Hareket aralığını kullanmak lazım bence. Rasyoyu iyi takip etmek lazım bu aralar. Ana yön üste olabilir ileriye doğru. Gerçi böyle bile olsa biz ara dalgalanmaları kullanır yine kâr alırız gümüşten ancak ana yönün nereye olduğundan emin olmamız önemli!
1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()İyi bakalım alım için acele etmeyelim 120 gelirse alırız 130 gelirse satarız politikası anladığım kadarıyla
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo çok üstlere izin vermez bence olay sadece ons Altın a kalıyor oda şuan aşırı çıkış olmaz hatta geriye inme durumu var anlık kısada onun için ons gümüş düşüş tarafı daha ağır basıyor bende kardeşim. Yinede yanılma payımız vardır kesin birşey değil analizimiz bu şekilde bakalım neler olacak?
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Düşüşler sınırlı oluyor Ons 90 eşiğinde malsız kalmayalım? %30 salsa dans yapalım diyorz olmuyor?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()127 zor değil iğneleme bile yapsa gelebilir ancak benim beklentim düşüş tarafı olduğu için gelirse kâr alınır diye düşünüyorum yazdım daha önce. Yani üste atması bana göre satış için fırsat olur şuan. Ekleme içinse düşüş beklenirse daha iyi olur bence.
Beksilver için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beksilver ()Hocam bu gece Japonya Çin açılışları ile ne olur sizce 127 civarına çıkma olasılığı Bedir?