Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (69)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Evet kardeşim tutuyorum satmadım. elranada çok bakmamaya çalışıyorum:)
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bende memnun oldum,505 452... li olacak.
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Polat bn memnun oldum :)geçen paylsimda gördüm kimse görmeden :)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Güzel kardeşim bugün hiç cevapsız aramalarda numara yok. İsminizi bağışlarmısın.
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Saol ablam sende dikkat et
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Bereketli olsun canım dikkatli ol.
Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Ayni bugun sattım gram artiarak aldim nasip abla
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Seni aradım cevap vermedin:)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()İyi diyelim iyi olsun ablacım başımız döndü bi aşağı Bi yukarı Sen nasılsın naptin
Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardeş tutmaya devammı...
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Aminn hocam
Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Abla nasıl sin
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Hocam elinize emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Malesef bu döngü hiç bitmeyecek :)
Para tatlı, insanoğlu şaşar beşer..
Rabbim hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin hepimize
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Teşekkürler, bol bereketli kazançlarınız olsun
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Allah razı olsun, ben tşk ederim ne demek.
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmeDoo ()Doğal etkenler arttırabilir ama Rasyo düzelmesinde %20-30 daha aşağı çekilecektir. Çok tehlikerli böylgelerde, 120 dolar olmasıyla ortalama hesaplamak hatalı olur. Rasyo 80-90 iken bu 100 dolar tepe de olmalıydı. Yani aslında ortalaması 60-70 dolar düşüş ihtimali yüksek ve riskli. Düşerken iştahlı düşüyor. ve bunun sebebi rasyonun düşük olması.
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()elinize emeğinize sağlı hocam teiekkür ederim değerli bilgiler için..
1BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Herkesin yanıldığı konu bu zaten..
Eskiden herşey ucuzdu.. Şimdi artık pahalı.. Ve göreceksiniz ki daha da pahalı gelecekler.
Gümüşü üretimde kullanmak, ürün gamını artırmak, talebinin çok arzının kısıtlı oluşu v. s artık çok şey değişti.
Tabiki üretimde kullanmak isteyenler maliyet açısından pahalı gümüş istemez!
Fakat günümüzde, altını n çok çok daha pahalı oluşundan gümüşe yönelimler, bir takım ülkelerin rezervlerine gümüşü de eklemesi ve ayrıca önlenilemez Altın yükselişinin öyle veya böyle gümüşü yukarı taşıyacak olması sebeplerden sadece birkac tanesi..
Hatta geçenlerde şöyle birşey duydum; düğün takısı olarak pahalı olduğundan Altın takamayacak olanlar için gram gümüş takıları üretilecekmiş :)
Hadi hepsini geçtim, gümüşün 30 dolar dan 120 dolarlara kadar yükselişinin ortalaması 80 dolar oldu. Farkındaysanız düşmüyor. Düştükçe topluyorlar :) Yani gümüş bir kripto değil! Her zaman değerli kalmaya devam edecektir diye düşünüyorum.
Ons bazında tersten çıkamayanlar gün gelecek dolar desteğiyle TL bazında tersten çıkacaklar:)
Bol şanslar
ahmeDoo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_driver ()Bi sus be... ne çene varmis sende de..
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Elinize saglık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Nurgull ()Benim öyle söylemlerim olmadı. Rahat 5 yılı var demek kesin bir ibaredir. Net bir ifadedir. Bu süreyi kimse bilemez. Kaldı ki 120 dolar a çıkarken düşecek temkinli olun demek de vebal değildir. Nitekim düştü de.. hiç gir şey sonsuza kadar çıkmaz veya sonsuza kadar düşmez. 5 yıl sonra komik bir cümle. Bunu kime sorarsan sor. En kötü haliyle 5 yıl sonra doların ne kadar olabileceğini hesap edip gümüşün ons hesaplamasını yaparsanız bile bu yorumu yapmazsınız.
-1BeğenmedimŞikayet
ahmeDoo ()2011 de olanı siz söylüyordunuz ama 120 dolar lara çıkarken düşecek çökecek derken sizlerde bu vebale ortak olmuyormusunuz?
Nurgull için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Ucuzdan mal almayı sevmiyoruz bizler hocam 125/120 haftalardır yanıyor 140lar gelince alinirmi diye sorarız hocam
-1BeğenmedimŞikayet
ahmeDoo ()2011 i örnek verdi herkes :) Kaç yıl sonra düzeltti çıktı. Tarihten örnekler verdiniz. :)
-1BeğenmedimŞikayet
Nurgull ()Neyin 5 yılı var? Tekrar zirve yapmasının mı? Bir haber akışına bakar dünyada. İnsanları neden ümitsizliğe sürükleyici yorumlar yapıyorsunuz rahat 5 yılı var diyerekten. Tamamen kendi çapınızda altı doldurulamayacak bir yorum. Belki bu yorumu gören artık çıkmaz içeride 5 yıl bekletecek diye zararına satacak. Böyle içi dolu olmayan yorumlar vebal almaktır.
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Saygı duyarım:)
5 yıldan daha önce gelirse sizi etiketleyebilir miyim?
0BeğenmedimŞikayet
ahmeDoo ()tekrar 120 yi test edeceğini elbette biliyoruz ama ne zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
heromero ()Akşam abd açılışa % 50 ile girmek mi mantıklı sizce?
-1BeğenmedimŞikayet
ahmeDoo ()Rahat 5 yılı var