Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (69)
0BeğenmedimŞikayet
Nurgull ()Merhabalar Nisan ayı için bu grafiğiniz halen geçerli midir? 80 ons altını az bir süre gördü bugün(13 Mart) fakat belirttiğini gibi 130 dolar beklentiniz var. Bir değerlendirme bekliyoruz (kendi adıma) gidişat için. Teşekkürler şimdiden.
Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Küçük parça daha aldım.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Gerçekten basiret bağlanması başka birşey değil. altin ons 5232 dedim . ne olursa olsun Altın buraya vurduğunda gümüş kaçta olurda olsun satilmaliydi
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Enflasyonu batasica
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Abd enf. verisini bekliyor.
Cerenselim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Direnç yükselmeleri kademe kademe düşüyor ama bir sonraki direci aşacak gücü yok
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Yakın vakit olduğu için verdim, dolar da henüz bir yükselme yok.
By_driver için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_driver ()2 gun onceki dolar ile bugunku dolar ayni mi ki tl de destek direnc takibi yapiyorsunuz. bunu anlamis degilim. tl bazli takip herdaim yaniltici olur
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Bak bunu görmemişim hocam. sagolun.126 yingecerse ozaman 135/142
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Gümüş için ASRN yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
122.67 - 126.35'i ara direnç olarak takip edin
https://altin.in/asrn
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Asrn hocanın 135 rakamına odaklanmış durumdayız herhalde.86.60tan küçük parca aldım.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hatırlıyorum doğru, altindaki hedef geldi lakin henüz gümüşteki hedef gelmedi yazmıştın.
1BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam net nokta hedef verdik Altın ons verdiğimiz rakakm gekdi aslında altın onsun durumuna bakıp satış yapabilrdik ben biraz sattım ama ful satmakti aslında amacım ama yapmadım. cunku 5232yi geçmeyeceğini bilmeme ragmen
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()92 gelmedi kötü olam o. altin ons gekdi hedef. ama gümüş gelmedi
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardeş bu yükseliş bittimi şimdilik
0BeğenmedimŞikayet
sekermazlum ()Çok teşekkür ederim hocam emegınıze saglık
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Merhaba,
Gün sonunu kestirmek güç fakat 80 dolar üzerinde kaldıkça genel anlamda sorun yok demektir.
ara destek rakamı 86,26 dolardır. 86 dolar üzerinde kalıp 90 dolar direncini kırmasını beklerim normal şartlarda. Ama piyasalar malum çok acımasız :)
sekermazlum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Aleyküm selam. Elinize sağlık, teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için , emeğinize sağlık ..
1BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()aleyküm selam teşekkürler, elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
sekermazlum ()Bugün gün sonu beklentınız nedır
8BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Cümleten selamunaleyküm,
Alt yorumda simetrik üçgen formasyonu grafiğini paylaşmıştım.
Ana direnç 90 dolar demiştim, sabah 06.00 da 90 dolara ilk temas gelmiş ve aynı zamanda da simetrik üçgenin üst direnç çizgisine beklediğim temas da gerçekleşmiş oldu.
Şimdi ise üst direnç kanalının üzerinde en az 2 günlük kapanış bekleyeceğiz.
Üzerinde kapanışını bekleyeceğimiz rakam bugün için 90 dolar olacak. Yarın ise bu rakam 88,85 dolar civarı olacaktır.
Ancak bu şartlarda formasyonun çalışmasını bekleyebiliriz. Formasyon çalışırsa zaten hedefimiz belli.. 133 dolar :) Nisan ayı içerisinde hedefe gitmesi beklenebilir. Y. T. Değilidr!
Ana destek rakamımız ise günlerdir belirttiğim 80 dolardır.
80 dolar Altın da kapanışlar olmadığı sürece sıkıntı yok.
Bol bereketli kazançlar diliyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Saat 02:00 de Avustralya yeni zelenda ile başlıyor esas 03.00 japonya ve 4.30 cinle hareketleniyor
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Asya kaçta kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Biraz85,5xxlerden çıktım gerisini tutuyorum. Düşmezse asyada geri çekilme olursa ilave ederim. Olmazsa kalan euro lar lazım zaten devam ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim ne yaptın
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Burdan küçük bir parça çıktım. devam ederse 92 dolar dan da çıkarım.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Şuana kadar hissiyatimiz doğru çıktı gibi kardeşim:) ekranda uzak durarak satmayarak ekleyerek
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim sen kendine hissiyatina güven bana bakma
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Ben bu amerikayı hiç güvenmiyorum ya hayırlısı...