Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Gnlünce olsun hocam saklaya saklaya bi hoş olunacak:) makaslar sorun işte sağlık olsun:)
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Asi menkul kıymetler diye danışmanlık şirketi de kurarsın sen yakında.
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ben çok yoğundum bakmadım fazla ama fena destek olmadı dediğin gibi
Bıktıran bir testere yapıyor en güzeli Ufak ufak al sat al yat için uygun değil
Ama alttan almak toplamak istiyorum mor alan gelirse gümüşte
Altın ons bazında 4800 ler gelirse senin eski destekler likit de olursa mükemmel :) ytd
Şu an bile fark etmez bana
Çok ilginç bir grm altını m var hepsini bozduramadan bile zamanı gelince onu saklayacağım:)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():)). 81.30 destek iyi direndi kaçıncı gelişi oldu bakalım bi seninle
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İnşllah öyle olur be yusuf amin diyeyim:)... Ama grçek sen benim halimi bilsen görsen şaşırırsın eknmist felan değilim :))... Sadece çok çalışıp kafa yorup çabalayanım inan...
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Edebilir mi edebilir muhtemelen:))
Sen 15 inde maaş alıyorsun galiba nerede çalışıyorsun:)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()hıhı öyle görünüyor. :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sesli güldüm:)))... Ordan bakınca öylemi görünüyor:))...
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()senin paraya ihtiyacın mı var sanki asi. Tüm urfa aşiretinin hesapları sende.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Nerdesin sen:)).. Ayın 15nekadar müsade edeydi param gelirdi...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Bakır mı:)) aman aman aman hurda fiyatına almazlar elde patlarsa demek ki. Aman Altın iyidir ya üzmez bir kere enerjisi yüksek bereketi çekiyor gibi geliyor bana. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Birde kilosu 500,600lira olan bakırı 6,7bine paketleyip koymuşlar güzel görünüyor diyorlardı sanki:)...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()O değil de Fiziki gümüşcülere yazık oldu kuyumcular altını bozmuyor bazen yeri geliyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Elektrikli olanlarda alırken yüksek lakin satarken değer kaybı çok galiba keza çoğu ilan aylarca kalıyor malum sitede hatta fiyat ya düşüyor ya sabit kalıyor. ytd
İnsan ucuz emek ucuz hocam haklısın
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Sağol varol kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İyi etmişssin şuan 510üstüne çıkmadan olumlu görmedim ytd..
Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Tamam tşk ediyorum. 545 te son sattım 500 Altın a düşünce fikrini alayım dedim. Bereketli kazançlar diliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yok yolda kalırım gibi hissediyorum onlarda:))... Ucuz insandan başka bişe kalmadı desene:))
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Şimdi grdüm abi. 510üzeri bişeyleri dener o 497__481 destekleri... 481altı hoş değil... Üzeri kalırsa sorun olmaz anca ona göre bak ytd... @Asiii__
Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Elektrikli teknolojilerden düşünmüyor musun @Asiii__ hocam:)
Ben de vaz geçtim lakin zamı geri aldılar diye duydum. Yine de At tercih ederim ama atlar da pahalıymış :)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Hayırlı günler asi kardeş, gübrefabrikalarına bi bakma imkanın varmı, geri dönüp düşecek sanırım.
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Gnlükte şuan 82küsürlerde işlemde 79.70destekle.. ! Brent petrol. 86.45te direnci var izleyelim bakalım takip edelim kalıcı olursa bi 90.64lere göz dikmiş ytd... @Piyasaya_takipcisi @Asiii__
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Adı s, vaş millet altına gümüşe o gece koşarken onlar zaten alacağını alıyor ustam işte... Bu yüzden inan hep diyorum herkesin baktığı yerden bkılmamalı diye. Onla işleri bitsin aceleleri yok tabiki oyalansın altın gümüş gene uçurmayıp alacakları yerden alırlar... Bizim kyde gitmiş 140lardan gümüşü, 8300den haftasonu altını almış. uçakta diye sanki :)).. Anladın sen yazdığımı... Valla sonumuz hayr olsun :))... @Asiii__
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()150 diyorlar asi hanimm
bakalim kim catlayacak
")
1BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()coni pahali petrolu sevmezz
")
2BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynen öyle petrol alan köşe döndü büyük fonlar da tranp Hürmüz acacsm diyor enerji ticaret duramaz dedi dün
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bi hedefleri var petrolde glmeden durmayacak gibiler şimdide vurgunu ordan yapıyolar. Grüyorsun değilmi nasıl kazanıyorlar ürünleri sırasıyla dğerlendiriyorlar...
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Bu Hürmüz açılmaz sa canımız çok yanacak maalesef
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Töbe bismillah.. Araç almak için para briktiriyordum alsatla vazgeçecem heral:)) at arabasımı alsakki:) @Altın_Kokusu :) Payton da ekleyelim havalı olur hemde tcaret:))