Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Harika bir görsel kahkahalar yetti valla eyvallah
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()115 gelirse dua et dedi birde... O adamı dinleyen hüsran olur kardeşim... Düşuslerde v yuksislerde gelir psikoleji ile oynar gider
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()120 geldi sayılır o adamı kayle almayın bence..
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()piyasada şu an hafta sonu olması muhtemel sınırlı müdahale etkisi fiyatlanıyor yani kısa vadede uçan kaçan bir şey yok bir miktar pozitif taraftayız ama yine çok ekstra bir durum olmadıkça alım fırsat verebilir gözüyle bakıyorum
Hakan4343 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan4343 ()Sizce yön netarafa
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()sürekli ekranda olmazsanız vade sorununuzda yok en güzeli tebrik ediyorum bereketli bol kazançlar dilerim
Bysalman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Evet sizin tesbitlerinize aynen iştirak ediyorum kardeşim.
Bu işte kayıp yoktur sabır ve cesaret kazancın anahtarıdır
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Siz sağolun efenim eksik olmayın...
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Teşekkür ederim sağolun
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()yani mantıklı olan bu zaten 72 onsta aldıysan 80 dedimi sat çık keyfine bak. sanane 90 a gidecekmiş 100 e gidecekmiş hadi gitsinde görim :D yedirirlermi öyle 100 onsu adama. kurumlar bilmiyormu 100 onsu geçse devasa bir gurup anında satıp kaçacak. öyle kolay değil yani. YTD:
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Tesk ederim güzel dilekleriniz için inşallah...
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()sağı solu belli olmuyor ki piyasalar kapandıktan sonra bi vurur yukarı kurumlar makasları açmışken kimse farkına varmadan malı boşaltır yada hafta tepede geçirir. yani demek istediğim büyük para ile girilmez ana paranızı kurtartın sonra kar ile işlem yapın. piyasaların açılış saatinden 1 saat içinde ve kapanış saatine 1 saat kala işlemleri kapatın. o saatler tehlikelidir. Cuma günler en tehlikeli gündür çünkü hafta sonu piyaslar kapalı diye para durmaz kaçar. YTD.
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()inşallah çok sevinirim senin için, erste olan herkese üzülüyorum bi önce kara geçerler inşallah..
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Aynen katılıyorum. Dün öyle bir tuzağa düştüm lakin bugün kaçtım. Aşağıda bekleyeceğim.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()O hep korkulu p:) Çok şükür... yaklastik... Ve daha üstler nasip olur inşallah...
1BeğenmedimŞikayet
kod007 ()şimdi bak eğer ben olsam burdan short girerim yani düşecek derim. ama aşağıda da 72 gibi bekler long girerdim yani bu böyle gidip gidip gelecek ama her seferinde kademeleri azalta azalta gidiyor geçen sefer 86 civarı bir sürü adam yığdı şimdi 82 gibi yığıyor. yani her geçen hafta ay zaman yani kademeleri dolduruyor. YTD. o yüzden uyarılarım krkutmasın akıllı işlem yapan kazanıyor. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()O kişi kaldiracta ondan tutuşuyor emtia bu düşlerde çıkarda... Ama elbette çıkar yani... Kaldıraçta buhar olur para yok olur.. Yaptığı v hep diken üstünde olduğunu bilirim
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()ama bu gün için demiş onu, senin ortalaman 122 inşallah çok uzun sürmeden gelir yakınlaştık bak.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardeş olurda hani şimdilik 115 gelse 1 lira civarı makasla gram eksiltmeden aşağıdan yerine koyma fırsatı gelebilirmi.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Piyasada kesinlik diye bir şey yoktur biri sormuş 120 gelirmi diye 115 gelirse dua et demiş şimdi bu terste olan kişi napsin...
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Merak etme ben senden daha çok yazistim kendisi ile
Uyarınız başım üstüne sağolun
Ağzından hep korku cümleleri duyuyorum
Hiç hayra konusmuyor
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()evet bende okuyorum onun yorumlarını hep.
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Alicim sen geçen günde sordun 73.00 71.00 ons burası kale surları gibi çalışıyor bu seviyeler ile 81.22 arasında gidip geliyor ortada 75.34 ara destek burası esnetilirse 73.00 71.00 seviyelerini izliyoruz uzun ve soluksuz yükseliş sonrası 31 ocakta gelen sert çöküşle birlikte konsolide sürecine girmesi çok normal bu ekstra bir temel haber akışı farklı bir gündem oluşmadıkça belirttiğim seviyeler arasında güzel al_sat fırsatları sunuyor hareketsiz beklemek yerine bu fırsatları değerlendirip zarar varsa onu bir miktar telafi etme imkanı anlamına geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kod adlı kişi çok emin konuşuyor dikkat etmeni tavsiye edrim
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()10 gün içinde satıp bir şey alacağım o yüzden soruyorum önünü nasıl görüyorsun gümüşün
1BeğenmedimŞikayet
kod007 ()115 görürsen Allah ına dua et YTD. kapanışa kadar baskı full.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()senden de . ben kimsenin kötülüğünü istemiyorum. içeride felaket oyun yapıyor. 81 e devasa satış yığmış bi çekse yukarı fırlar ama habire bastıyor. vergi yükselişin suni olduğunu söylüyor değerinin üstüne çıkınca vergi kesilir çünkü. yani bana kalırsa kapanışı bekliyor. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Abi merhaba 120! TL üzeri gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bak sana dua gönderiyorum Allah razı olsun, iyi bir dostsun. Her daim zihin açıklığı dilerim..
1BeğenmedimŞikayet
Bysalman ()Hocam 15 kilo var 3 yıl zamanım var